Видео - Игокеа: А сад хладне главе у домаће побједе!

Тренер Игокее Драган Бајић и кошаркаш Александровчана Драшко Албијанић сложни су у оцјени да је тријумф над крком у Новом Месту био заслужен и веома важан за шампиона Босне и Херцеговине.

Кошарка 22.11.2016 | 16:15
Видео - Игокеа: А сад хладне главе у домаће побједе!
"Игоси" су послије нерећеног пораза од Меге Лекс у Лакташима признали да у Словенији прижељкују изненађење против Крке, која је до синоћ имала серију од четири везане побједе.

А у Новом Месту су стигли до пете побједе у АБА лиги и то на врло убједљив начин - 72:88 (20:18, 15:26, 11:21, 26:23).

"Ово је била веома важна побједа за нас. Надиграли смо квалитетног противника, који је повезао четири тријумфа у регионалном такмичењу. Након пораза од Меге смо имали довољно времена да се добро припремимо и успјели смо да онемогућимо нападаче Крке. На крају, мислим да смо заслужено побиједили", рекао је тренер екипе из Александровца Драган Бајићи додао да његовом тиму сада предстоје двије важне утакмице у Лакташима - против МЗТ-а из Скопља и црногорског Морнара.

"Сада морамо хладне главе дочекати наредне домаће утакмице. Желимо обје побједе које би нам биле од велике користи", додао је тренер "игоса".

Најбољи актер у табору гостију у Новом Месту био је Драшко Албијанић са 16 постигнутих поена и седам скокова.

"Добро смо се спремили за ову утакмицу. Знали смо да је Крка одлична нападачка екипа, па смо добром одбраном то спријечили и на крају заслужено стигли до тријумфа", изјавио је крилни центар Игокее.



Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар