Video - Igokea: A sad hladne glave u domaće pobjede!

Trener Igokee Dragan Bajić i košarkaš Aleksandrovčana Draško Albijanić složni su u ocjeni da je trijumf nad krkom u Novom Mestu bio zaslužen i veoma važan za šampiona Bosne i Hercegovine.

Košarka 22.11.2016 | 16:15
Video - Igokea: A sad hladne glave u domaće pobjede!
"Igosi" su poslije nerećenog poraza od Mege Leks u Laktašima priznali da u Sloveniji priželjkuju iznenađenje protiv Krke, koja je do sinoć imala seriju od četiri vezane pobjede.

A u Novom Mestu su stigli do pete pobjede u ABA ligi i to na vrlo ubjedljiv način - 72:88 (20:18, 15:26, 11:21, 26:23).

"Ovo je bila veoma važna pobjeda za nas. Nadigrali smo kvalitetnog protivnika, koji je povezao četiri trijumfa u regionalnom takmičenju. Nakon poraza od Mege smo imali dovoljno vremena da se dobro pripremimo i uspjeli smo da onemogućimo napadače Krke. Na kraju, mislim da smo zasluženo pobijedili", rekao je trener ekipe iz Aleksandrovca Dragan Bajići dodao da njegovom timu sada predstoje dvije važne utakmice u Laktašima - protiv MZT-a iz Skoplja i crnogorskog Mornara.

"Sada moramo hladne glave dočekati naredne domaće utakmice. Želimo obje pobjede koje bi nam bile od velike koristi", dodao je trener "igosa".

Najbolji akter u taboru gostiju u Novom Mestu bio je Draško Albijanić sa 16 postignutih poena i sedam skokova.

"Dobro smo se spremili za ovu utakmicu. Znali smo da je Krka odlična napadačka ekipa, pa smo dobrom odbranom to spriječili i na kraju zasluženo stigli do trijumfa", izjavio je krilni centar Igokee.



Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar