Слава Полиције Републике Српске

У Бањалуци је обиљежена крсна слава Министарства унутрашњих послова Републике Српске - Свети Архангел Михаило. Служен је парастос за све погинуле припаднике МУП-а и положени су вијенци на спомен-плочу полицајцима који су погинули у одбрамбено-отаџбинском рату.

Република Српска 21.11.2016 | 16:30
Слава Полиције Републике Српске
МУП Српске мора да настави да се развија и због тога у наредном периоду слиједе нова улагања у Полицију, рекли су и предсједник Владе и министар унутрашњих послова Републике Српске. Дио средстава за опремање новог центра у Залужанима биће обезбијеђен кредитом.

Предсједник Републике Милорад Додик навео је значај Министарства унутрашњих послова и Полиције за Републику Српску. У званичном обраћању Додик је истакао да не би било лоше да се Полицији врати значај као у Титово вријеме. Министар Драган Лукач објашњава да је предсједник мислио само на поједина овлашћења полицајаца и то када нису на дужности.

На свечаности у згради Високе школе Министарства унутрашњих послова поводом Дана МУП-а, промовисан је студент генерације ове школске установе.

Министар унутрашњих послова рекао је и да ће ускоро бити набављене нове униформе за полицију Српске, јер је постојећима које су набављене прије двије године и које су плаћене седам милиона марака истекао рок, а показале су се као врло лоше.



БН телевизија

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Криза до даске

21.11.2016 17:20

Док се полиција мијеса у изборни процес,пљацка банке и свег сто се мозе власти настоје да је претворе у некакву вјерску организацију. Ваљда је полиција требало да буде секуларна и да стити градјанаке вриј3дности и уставни поредак какве то везе има са свестеницима у њој. Ил то неко призива инквизицију овдје па ако казете било ста против СНАДа има да се иде и гули робија. У сваком слуцају вјеру треба протјерати из институција система јер су оне ваљда заједницке а не православне и не једне странке и њеног водје бивсег пионира друга Тита

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је,

22.11.2016 06:46

Религију сјавити у цркве/џамије. Заувијек и на вијек вијекова. Коме треба наћи ће...

Name

Миле

21.11.2016 18:34

видим лијепо сте улозили у те нове црне аудије, па такве не вози ни њемацки министеријум, какви сте ви несретници

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

21.11.2016 22:18

Јоој види их какви су, немају сапке.

ОДГОВОРИТЕ