Slava Policije Republike Srpske

U Banjaluci je obilježena krsna slava Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske - Sveti Arhangel Mihailo. Služen je parastos za sve poginule pripadnike MUP-a i položeni su vijenci na spomen-ploču policajcima koji su poginuli u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Republika Srpska 21.11.2016 | 16:30
Slava Policije Republike Srpske
MUP Srpske mora da nastavi da se razvija i zbog toga u narednom periodu slijede nova ulaganja u Policiju, rekli su i predsjednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske. Dio sredstava za opremanje novog centra u Zalužanima biće obezbijeđen kreditom.

Predsjednik Republike Milorad Dodik naveo je značaj Ministarstva unutrašnjih poslova i Policije za Republiku Srpsku. U zvaničnom obraćanju Dodik je istakao da ne bi bilo loše da se Policiji vrati značaj kao u Titovo vrijeme. Ministar Dragan Lukač objašnjava da je predsjednik mislio samo na pojedina ovlašćenja policajaca i to kada nisu na dužnosti.

Na svečanosti u zgradi Visoke škole Ministarstva unutrašnjih poslova povodom Dana MUP-a, promovisan je student generacije ove školske ustanove.

Ministar unutrašnjih poslova rekao je i da će uskoro biti nabavljene nove uniforme za policiju Srpske, jer je postojećima koje su nabavljene prije dvije godine i koje su plaćene sedam miliona maraka istekao rok, a pokazale su se kao vrlo loše.



BN televizija

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Kriza do daske

21.11.2016 17:20

Dok se policija mijesa u izborni proces,pljacka banke i sveg sto se moze vlasti nastoje da je pretvore u nekakvu vjersku organizaciju. Valjda je policija trebalo da bude sekularna i da stiti gradjanake vrij3dnosti i ustavni poredak kakve to veze ima sa svestenicima u njoj. Il to neko priziva inkviziciju ovdje pa ako kazete bilo sta protiv SNADa ima da se ide i guli robija. U svakom slucaju vjeru treba protjerati iz institucija sistema jer su one valjda zajednicke a ne pravoslavne i ne jedne stranke i njenog vodje bivseg pionira druga Tita

ODGOVORITE
Name

Tako je,

22.11.2016 06:46

Religiju sjaviti u crkve/džamije. Zauvijek i na vijek vijekova. Kome treba naći će...

Name

Mile

21.11.2016 18:34

vidim lijepo ste ulozili u te nove crne audije, pa takve ne vozi ni njemacki ministerijum, kakvi ste vi nesretnici

ODGOVORITE
Name

Kiki

21.11.2016 22:18

Jooj vidi ih kakvi su, nemaju sapke.

ODGOVORITE