Остала без одјеће...

Дизајнерка француског поријекла Софи Теле, чија је клијент била и Мишел Обама, одбила је да сарађује са новом првом дамом САД Меланијом Трамп.

Свијет 20.11.2016 | 14:10
Остала без одјеће...
„Бренд Софи Теле је против било каквих појава дискриминације и предрасуда… Будући да сам била имигрант у овој земљи, добила сам могућност да остварим своје снове. Била ми је част да облачим прву даму Мишел Обаму током осам година“, написала је Софи Теле у писму објављеном на Твитеру.

У исто вријеме, дизајнерка наводи да, као човек који се залаже „за различитости, индивидуалне слободе и уважавање начина живота других“ она неће облачити нити на било који начин сарађивати са супругом будућег шефа државе.

„Реторика расизма, сексизма и ксенофобије коју је њен супруг покренуо током предсједничке кампање у супротности је са вриједностима којима се руководимо у животу“, изјавила је дизајнерка, позвавши колеге да слиједе њен примјер.

(Новости онлине)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

И јеси ТЕЛЕ

20.11.2016 15:07

XА XА XА XА XА XА XА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило

20.11.2016 17:41

Свака зена, а посебно прва Дама Америке обрацају пазњу на своје облацење које треба да испуњава одредјене прописе. Незнам колико је Мисел Обана користила моду од Софи Теле, али знам да Трампова Кцерка има своје колекције модерне зенске одјеце које су пристојног и савременог класицног кроја. Вјерујем да це таква одјеца пуно љепсе стајати на Мелони него модели од Софи Теле!

Name

ддф

20.11.2016 15:11

Веруј те ми госпођо, да нисам цитаво време приметио ни Мисхел, ни вашу креацију. Остала би ти, ал теМеланија неће, с И кад би врецу носила привклс би висе пазње И наклоности. Већ ми се дојмила. Што се тиче тих изјава о његовим ставовима оне су углсвнмом обрнуте Тај човек је имао довољно куризиотета да казе истину глобалистима, да прозове Холари правим именом итд. Бесмислено је ширити теорију како талав дух не подноси мале црнцице или мексицку децу И бебиситерке. Он је објсвио битку највецем криминалном клану на свету, којег ни Мексицка војска не може обуздати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре.ддф

20.11.2016 17:11

А гдје то ти боравис да би примјетио дали Мисцхел Обама носа њезине модне дизајне. Не труцкај

Name

ддф

20.11.2016 23:29

Овди живим и већ сам Мелани приметио, а ону Обамину теско да би познао. А, да сам и у Wасхингтон-у тешко да би је сретао.

Name

Уј

20.11.2016 16:58

Е сто си је насикерала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

20.11.2016 18:22

Ма какве ваше вриједности, у посљедњих тридесетак година сте уназадили планету уздуж и попријеко, последњи прави предсједник САД за мене је био Реган, а ево сад, напокон, Трамп и Републиканци имају шансу и буде наду нама малима да ће вратити Америку на изворне вриједности и престати да ратују против нејаких, него ће нејаке повести у нови, потпуно нови свијет благостања. Доста је више овога свега, дајте да умјетност и култура заживи у свијету.

ОДГОВОРИТЕ