Ostala bez odjeće...

Dizajnerka francuskog porijekla Sofi Tele, čija je klijent bila i Mišel Obama, odbila je da sarađuje sa novom prvom damom SAD Melanijom Tramp.

Svijet 20.11.2016 | 14:10
Ostala bez odjeće...
„Brend Sofi Tele je protiv bilo kakvih pojava diskriminacije i predrasuda… Budući da sam bila imigrant u ovoj zemlji, dobila sam mogućnost da ostvarim svoje snove. Bila mi je čast da oblačim prvu damu Mišel Obamu tokom osam godina“, napisala je Sofi Tele u pismu objavljenom na Tviteru.

U isto vrijeme, dizajnerka navodi da, kao čovek koji se zalaže „za različitosti, individualne slobode i uvažavanje načina života drugih“ ona neće oblačiti niti na bilo koji način sarađivati sa suprugom budućeg šefa države.

„Retorika rasizma, seksizma i ksenofobije koju je njen suprug pokrenuo tokom predsjedničke kampanje u suprotnosti je sa vrijednostima kojima se rukovodimo u životu“, izjavila je dizajnerka, pozvavši kolege da slijede njen primjer.

(Novosti online)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

I jesi TELE

20.11.2016 15:07

XA XA XA XA XA XA XA

ODGOVORITE
Name

Mihailo

20.11.2016 17:41

Svaka zena, a posebno prva Dama Amerike obracaju paznju na svoje oblacenje koje treba da ispunjava odredjene propise. Neznam koliko je Misel Obana koristila modu od Sofi Tele, ali znam da Trampova Kcerka ima svoje kolekcije moderne zenske odjece koje su pristojnog i savremenog klasicnog kroja. Vjerujem da ce takva odjeca puno ljepse stajati na Meloni nego modeli od Sofi Tele!

Name

ddf

20.11.2016 15:11

Veruj te mi gospođo, da nisam citavo vreme primetio ni Mishel, ni vašu kreaciju. Ostala bi ti, al teMelanija neće, s I kad bi vrecu nosila privkls bi vise paznje I naklonosti. Već mi se dojmila. Što se tiče tih izjava o njegovim stavovima one su uglsvnmom obrnute Taj čovek je imao dovoljno kurizioteta da kaze istinu globalistima, da prozove Holari pravim imenom itd. Besmisleno je širiti teoriju kako talav duh ne podnosi male crncice ili meksicku decu I bebisiterke. On je objsvio bitku najvecem kriminalnom klanu na svetu, kojeg ni Meksicka vojska ne može obuzdati.

ODGOVORITE
Name

Re.ddf

20.11.2016 17:11

A gdje to ti boravis da bi primjetio dali Mischel Obama nosa njezine modne dizajne. Ne truckaj

Name

ddf

20.11.2016 23:29

Ovdi živim i već sam Melani primetio, a onu Obaminu tesko da bi poznao. A, da sam i u Washington-u teško da bi je sretao.

Name

Uj

20.11.2016 16:58

E sto si je nasikerala

ODGOVORITE
Name

Nada

20.11.2016 18:22

Ma kakve vaše vrijednosti, u posljednjih tridesetak godina ste unazadili planetu uzduž i poprijeko, poslednji pravi predsjednik SAD za mene je bio Regan, a evo sad, napokon, Tramp i Republikanci imaju šansu i bude nadu nama malima da će vratiti Ameriku na izvorne vrijednosti i prestati da ratuju protiv nejakih, nego će nejake povesti u novi, potpuno novi svijet blagostanja. Dosta je više ovoga svega, dajte da umjetnost i kultura zaživi u svijetu.

ODGOVORITE