Прекинуо Нолетов меч: Имао је болесну идеју!

Један хулиган је покушао да се прослави на полуфиналу Мастерса у Лондну и проба да прекине меч Ђоковића и Нишикорија.

Свијет 20.11.2016 | 12:06
Прекинуо Нолетов меч: Имао је болесну идеју!
Обезбјеђење је брзо реаговало и зауставило хулигана испред трибина, иза реклама које окружују терен. Камере су брзо склониле кадар са инцидента, али се на тренутак фокус редитеља вратио на то, па је могло да се види комешање у О2 арени.

Инцидент се догодио у другом гему уочи сервиса Нишикорија, али је обезбјеђење брзо реаговало и савладало хулигана прије него што је ближе пришао тенисерима.



Међутим, испоставило се да је све ово била смишљења акција хулигана и његовог помоћника који је све снимао са трибина.

Он је имао план да улети на терен, скине тренерку и гаће и остави играчку измета на терен да би исфолирао као да је стварно то урадио.

“Жао ми је што нисам успио, обезбјеђење је било брзо и ухватили су ме. Али, имао сам идеју да скинем тренерку и оставим пластични измет на терен. Нема везе урадићу то следећи пут. Напишите ми на ком догађају желите да оставим ово говно и ја ћу вам испунити жељу”,  рекао је Енглез.

Послије неуспјелог покушаја извињавао се фановима на интернету објавивши yоутубе снимак.



(Телеграф.рс)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Сулудо

20.11.2016 11:18

Ста нам раде "браца" британци. То говори о њиховом укупном односу према Србима. Бољи смо од њих у свему: нека пукну. Они покусавају да нарусе концентарцију Дјоковица, како би њихов земљак побиједио. Оставите спорт спортасима, политику, политицарим, економију економистима...Дјоле остаје легенда и када би вец сада окацио рекет о клинл. Дјоле, и ако изгубис, најбољи си јер се борис и против тенисера а и срамне енглеске љубоморе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дд

20.11.2016 11:32

Каква су нама Британци браћа? Добро је да је Новак онако брзо привео мец крају јер да се то развукло на три сата данас би био сувисе уморан. Перфидија теска да мец поциње у 21:30х. Аутоматски се даје Мареју предност. Јер после тога меца не можеш у кревет јос најмање три сата, а то би знацило да заспи у 04, 05 и тиме се аутоматски срушен. Ако богда данас ће га убити ко вола у купусу, онако као Кеа.

Name

ре:дд

20.11.2016 11:54

Ријец браца сам ставио под наводнике, јер мислим као и ви и вецина осталих и са цијелим васим текстом се слазем. То није "...болесна идеја", наведеног "хулигана", вец је то идеја са ВИСОКОГ нивао дрзаве "Велике" (јер се распада) Енглеске.

Name

сос

20.11.2016 16:24

Ста се нервирате? Г...о је хтио да доказе да је паметан као г...о! Примитивизам, неморал, лоповлук и најгора убиства прате енглеску историју. А то сто просипају нама памет, то смо ми криви! Колико су ретардирани види се по њиховим хумористицким серијама! Да поврацас, Фуј!

Name

Исти сценарио

20.11.2016 12:41

Иста цеха, тако су напали Монику Селеш оне године, а сада су хтјели Новака. Фол оставио би играчку, то су приче за малу дјецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

да

20.11.2016 12:55

Западн... Прво наса Моника па НОЛЕ... не могу гледати да је СРБИН најбољи јер годинама говоре све најгоре о Србима

Name

Јаста

20.11.2016 13:53

Моника је Српкиња, никад родила мајка вецу није!!!

Name

МладаБосна

20.11.2016 13:46

Тамо нема ниста слуцајно вец годинама покусавају све да НОЛЕТА срусе

ОДГОВОРИТЕ