Prekinuo Noletov meč: Imao je bolesnu ideju!

Jedan huligan je pokušao da se proslavi na polufinalu Mastersa u Londnu i proba da prekine meč Đokovića i Nišikorija.

Svijet 20.11.2016 | 12:06
Prekinuo Noletov meč: Imao je bolesnu ideju!
Obezbjeđenje je brzo reagovalo i zaustavilo huligana ispred tribina, iza reklama koje okružuju teren. Kamere su brzo sklonile kadar sa incidenta, ali se na trenutak fokus reditelja vratio na to, pa je moglo da se vidi komešanje u O2 areni.

Incident se dogodio u drugom gemu uoči servisa Nišikorija, ali je obezbjeđenje brzo reagovalo i savladalo huligana prije nego što je bliže prišao teniserima.



Međutim, ispostavilo se da je sve ovo bila smišljenja akcija huligana i njegovog pomoćnika koji je sve snimao sa tribina.

On je imao plan da uleti na teren, skine trenerku i gaće i ostavi igračku izmeta na teren da bi isfolirao kao da je stvarno to uradio.

“Žao mi je što nisam uspio, obezbjeđenje je bilo brzo i uhvatili su me. Ali, imao sam ideju da skinem trenerku i ostavim plastični izmet na teren. Nema veze uradiću to sledeći put. Napišite mi na kom događaju želite da ostavim ovo govno i ja ću vam ispuniti želju”,  rekao je Englez.

Poslije neuspjelog pokušaja izvinjavao se fanovima na internetu objavivši youtube snimak.



(Telegraf.rs)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Suludo

20.11.2016 11:18

Sta nam rade "braca" britanci. To govori o njihovom ukupnom odnosu prema Srbima. Bolji smo od njih u svemu: neka puknu. Oni pokusavaju da naruse koncentarciju Djokovica, kako bi njihov zemljak pobijedio. Ostavite sport sportasima, politiku, politicarim, ekonomiju ekonomistima...Djole ostaje legenda i kada bi vec sada okacio reket o klinl. Djole, i ako izgubis, najbolji si jer se boris i protiv tenisera a i sramne engleske ljubomore.

ODGOVORITE
Name

dd

20.11.2016 11:32

Kakva su nama Britanci braća? Dobro je da je Novak onako brzo priveo mec kraju jer da se to razvuklo na tri sata danas bi bio suvise umoran. Perfidija teska da mec pocinje u 21:30h. Automatski se daje Mareju prednost. Jer posle toga meca ne možeš u krevet jos najmanje tri sata, a to bi znacilo da zaspi u 04, 05 i time se automatski srušen. Ako bogda danas će ga ubiti ko vola u kupusu, onako kao Kea.

Name

re:dd

20.11.2016 11:54

Rijec braca sam stavio pod navodnike, jer mislim kao i vi i vecina ostalih i sa cijelim vasim tekstom se slazem. To nije "...bolesna ideja", navedenog "huligana", vec je to ideja sa VISOKOG nivao drzave "Velike" (jer se raspada) Engleske.

Name

sos

20.11.2016 16:24

Sta se nervirate? G...o je htio da dokaze da je pametan kao g...o! Primitivizam, nemoral, lopovluk i najgora ubistva prate englesku istoriju. A to sto prosipaju nama pamet, to smo mi krivi! Koliko su retardirani vidi se po njihovim humoristickim serijama! Da povracas, Fuj!

Name

Isti scenario

20.11.2016 12:41

Ista ceha, tako su napali Moniku Seleš one godine, a sada su htjeli Novaka. Fol ostavio bi igračku, to su priče za malu djecu.

ODGOVORITE
Name

da

20.11.2016 12:55

Zapadn... Prvo nasa Monika pa NOLE... ne mogu gledati da je SRBIN najbolji jer godinama govore sve najgore o Srbima

Name

Jasta

20.11.2016 13:53

Monika je Srpkinja, nikad rodila majka vecu nije!!!

Name

MladaBosna

20.11.2016 13:46

Tamo nema nista slucajno vec godinama pokusavaju sve da NOLETA sruse

ODGOVORITE