Мушкарци, честитамо, данас је ваш дан!

Новембар се у свијету обиљежава као мјесец небријања, али датум 19.11. је већ од 1999. године инаугурисан као Међународни дан мушкараца на Тринидаду и Тобагу. Од тада је овај датум у свијету познат и обиљежава се интернационално.

Босна и Херцеговина 19.11.2016 | 08:06
Мушкарци, честитамо, данас је ваш дан!
Међународни дан мушкараца слави се 19. новембра у преко 50 држава свијета.

Обиљежавање Међународног дана мушкараца у свијету је сасвим нормална ствар, док је то у БиХ још табу тема. Ово је први пут да ће мушкарци имати овакво обиљежавање “свог дана” у БиХ.

Данас, са почетком у 13 часова, у "Сити центру" у Сарајеву биће одржан Мен'с даy БиХ.

У шесточасовном програму организатори су спремили мноштво занимљивог садржаја. На почетку ће се присутним обратити замјеник градоначелника Сарајева Абдулах Скака.

На овај догађај могу доћи сви, а препоручује се да дјевојке и супруге доведу своје дечке и супруге и оставе их ту, те се опусте уз богат садржај.

Сви који дођу имају прилику освојити велики број награда, а између осталог ту су ваучери за бесплатну масажу, парфеми, те награда пут за двоје у Краков за Нову годину.

Међународни дан мушкараца обиљежава се с циљем скретања пажње на здравље мушкараца, боље односе у породици, ненасиљу, те промоције једнакости међу половима.

Ово је први пут да се у Босни и Херцеговини обиљежава овај дан на овакав начин кроз шесточасовни програм. 

Извор: тнтпортал

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Никола

19.11.2016 07:51

Код православних хришћана обиљежавају се "Оци" а не ове геј будалаштине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УГ

19.11.2016 10:33

Свака част за коментар ...