Због свађе прекинута сједница Парламента

Предсједник Скупштине Србије Маја Гојковић прекинула је сједницу парламента након получасовне жучне расправе и свађе посланика.

Србија 18.11.2016 | 22:53
Због свађе прекинута сједница Парламента
Након што су неки од посланика гласно негодовали, шетали по сали током засједања и фотографисали телефоном, Гојковићева је поручила да Скупштина не може тако да ради и заказала наставак сједнице за уторак, 22. новембар.

"Мораћу да узмем пар дана да размислим о овом сазиву парламента и шта нам је чинити, јер постоји дубоко неразумевање", рекла је Гојковићева.

Она је напоменула да мора да размисли о разумијевању парламентаризма и о томе да ли је неко дошао са намјером да обесмисли парламент. Гојковићева је претходно одређивањем краћих пауза безуспјешно покушавала да смири ситуацију, јер су се посланици међусобно вријеђали и псовали.

За вријеме излагања Александра Мартиновића из Српске напредне странке, који је позвао предсједавајућег да заустави хајку против посланика Марјана Ристичевића, посланици странке "Доста је било" и Демократске странке устали су са својих мјеста, гласно негодовали и држали транспаренте "Искључи насиље, искључи Ристичевића".

Посланик "Доста је било" Бранислав Михајловић, коме је Гојковићева изрекла опомену и удаљила га са сједнице, у једном тренутку је устао и гласно викао.

Гојковићева је са сједнице удаљила и посланика Демократске странке Балша Божовића, а његов страначки колега Горан Јешић је послије расправе са предсједником Скупштине Србије гласно опсовао.



(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

x

18.11.2016 19:58

ФАРМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.11.2016 23:02

И јад

Name

Биги

19.11.2016 07:19

Само остро иии... "Хвала Вам бас сто сте ме то питали...и аако мислите да ли цу реаговати,ја вам казем са поносом хоцу реаговацу нека види свет нека види ЕУ стаа се доогаадјааа...xаxаxа Ццц лол

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хи

19.11.2016 08:58

Политицари хаха..Нема ни муслимана ни хрвата, сиптара, зидова, црнаца... и опет не функционисе..Мрзе се измедју себе а камо ли да је неко друге вјере или нације...

ОДГОВОРИТЕ