Видео: "Родригез је покупио оно најгоре од Роналда"!

Колумбијска легенда Фаустино Асприља говорио о "лошем утицају" најбољег играча Реала на његовог пријатеља.

Фудбал 21.11.2016 | 13:00
Видео: "Родригез је покупио оно најгоре од Роналда"!
Џејмс Родригез одиграо је ове сезоне десет утакмица у дресу Реала, постигао један гол и "наместио" седам. Иако не игра често у стартној постави и иако се често пише о његовом одласку, он "троши" трећу годину у редовима шампиона Европе и ради уз неке од најбољих играча света.

Ипак, његов земљак Фаустино Асприља, легендарни фудбалер неколико европских клубова, сматра да "краљевски клуб" лоше утиче на лидера колумбијске репрезентације.

Где он види проблем?

Асприља тврди да је Родригез почео да "скида" нервозне гестикулације Кристијана Роналда и да их примењује у репрезентацији.

"Џејмс је мој пријатељ и веома га волим, али видим да му другарство са Кристијаном штети. Прави исте потезе као Роналдо када не добије лопту, са разликом да то ради у репрезентацији... Свако може да има неслагања са саиграчима, али је најружнија ствар у фудбалу када играч тако гестикулира када не добије лопту. А, Роналдо то ради сваке недеље", објаснио је некадашњи играч Парме и Њукасла.

Интересантно је сетити се у овој причи и једног Родригезовог интервјуа из 2010. године, у којем је рекао да би највише волео да игра са "Роналдом, својим идолом", уз приложену слику са Кристијаном на Тwиттер профилу.

А, овако је Роналдо реаговао на тренингу пре месец дана, када га је Родригез случајно погодио лоптом у шаку.Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар