Video: "Rodrigez je pokupio ono najgore od Ronalda"!

Kolumbijska legenda Faustino Asprilja govorio o "lošem uticaju" najboljeg igrača Reala na njegovog prijatelja.

Fudbal 21.11.2016 | 13:00
Video: "Rodrigez je pokupio ono najgore od Ronalda"!
Džejms Rodrigez odigrao je ove sezone deset utakmica u dresu Reala, postigao jedan gol i "namestio" sedam. Iako ne igra često u startnoj postavi i iako se često piše o njegovom odlasku, on "troši" treću godinu u redovima šampiona Evrope i radi uz neke od najboljih igrača sveta.

Ipak, njegov zemljak Faustino Asprilja, legendarni fudbaler nekoliko evropskih klubova, smatra da "kraljevski klub" loše utiče na lidera kolumbijske reprezentacije.

Gde on vidi problem?

Asprilja tvrdi da je Rodrigez počeo da "skida" nervozne gestikulacije Kristijana Ronalda i da ih primenjuje u reprezentaciji.

"Džejms je moj prijatelj i veoma ga volim, ali vidim da mu drugarstvo sa Kristijanom šteti. Pravi iste poteze kao Ronaldo kada ne dobije loptu, sa razlikom da to radi u reprezentaciji... Svako može da ima neslaganja sa saigračima, ali je najružnija stvar u fudbalu kada igrač tako gestikulira kada ne dobije loptu. A, Ronaldo to radi svake nedelje", objasnio je nekadašnji igrač Parme i Njukasla.

Interesantno je setiti se u ovoj priči i jednog Rodrigezovog intervjua iz 2010. godine, u kojem je rekao da bi najviše voleo da igra sa "Ronaldom, svojim idolom", uz priloženu sliku sa Kristijanom na Twitter profilu.

A, ovako je Ronaldo reagovao na treningu pre mesec dana, kada ga je Rodrigez slučajno pogodio loptom u šaku.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar