Сиријац из босанских њива хит на интернету

Да присуство непознатих лица у мањим местима изазива сумњу и панику доказ је и последњи случај у Градини код Козарске Дубице.

Босна и Херцеговина 18.11.2016 | 11:50
Сиријац из босанских њива хит на интернету
Наиме, мештани овог места били су убеђени да у њиховим њивама обитава одбегли Сиријац. Та вест брзо се проширила друштвеним мрежама.
 
Наводно су га мештани и гањали кроз кукурузе, а када су увидели да је бржи у помоћ су позвали и полицију.

"Одбегли Сиријац лута оближњим њивама, наводно није опасан, ал' за сваки случај припазите на чизме и тренерке, јер има фетиш на исте. Према звничним информацијама он обитава у Дукићевим курузима (село Ћуклинац). Један од очевидаца је изјавио: 'Је*о га ти, ја за њим потрча, а он скакуће к'о срндаћ по курузима'. Од тад му се губи сваки траг" пише у једном Фејсбук статусу.



Многобројни коментари „редали“ су се испод ове објаве, али је и сам аутор поста неколико тренутака касније написао да непозната особа није Сиријац, већ „кримос из суседне нам кроејша". Напоменуо је и да су то незваничне информације.

С друге стране из ЦЈБ Приједор за „ЕуроБлиц“ данас су казали да Градином не шета одбегли Сиријац, већ да је реч о држављанину Хрватске.

Порпарол ЦЈБ Приједор, Звездана Алендаревић, рекла је да су узнемирени мештани пријавили овај случај полицији.

"Зато га полиција и тражи, како би утврдили његов идентитет и разлог боравка на територији Републике Српске" објаснила је Алендаревићева.

Како сазнајемо, овај држављанин Хрватске уназад пар дана борави код мештанина из Градине.

Из полиције кажу да није починио никакво кривично дело, иако су на друштвеним мрежама писали да сумњиви гост краде патике и тренерке из дворишта локалних кућа.

Извор: Блиц

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

блбл

18.11.2016 11:06

Ми смо еxперти да обиљезимо људе на прву па после се вадимо и оправдавамо се. тако нам је у свему. Прво Сиријац па није, краде па не краде ... Ста ако је и Сиријац? Обавестити надлезне органе о томе и они це даље знати ста радити а до тада ако се мозе помоци људима у нецему помози а ако не нико то и не трази од тебе. Ама бас у свему и свакоме видимо проблем. Сада одједном није проблем посто није Сиријац без обзира ко то био. Мозда је највеци криминалац ал добар је јер је "мој". Фуј наста смо спали да ми се све висе наси људи гаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бане

18.11.2016 11:32

Браво блбл

Name

МираИСа

18.11.2016 11:49

Браво за коментар! Слично хтједох написати али да се не понављамо...боље да размислимо какви смо то ми и да се покушамо мјењати,јер ово никуд не води.

Name

Кики

18.11.2016 13:19

Ма ми се волимо спрдати са свиме..сто нормалним народима и није смијесно. Код нас је спрдња и омаловазавање дио фолклора. Уперити прстом, исмијати, попљувати, трацати, слагати, мислити.. Ја сам мислио да је тако. Сваки од нас је најпаметнији и зна све. А вец кад неко сам за себе тврди да је паметн,постаје јако сумњиво.

Name

Блабла

18.11.2016 13:35

Бл мора да си школу учио у ријаду,меки или катру.

Name

вирус

18.11.2016 14:31

Несто и од тебе паметно блбл.

Name

Јоја с Козаре

18.11.2016 12:12

Па зар је толико ћорава наша полиција да није могла примјетити овај лик. Пао с неба. Треба неко чији су курузи да га пријави. Е јадо наша.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алеxа

20.11.2016 19:50

Ала људи, па то су Дубицанци. Они су иначе мало тупави. Воле попити, појести, загаланити, повући се и понекад убити. Њима вец 20 година странке обећавају боље сутра, а они се ложе. Сад их умјесто 34000 има 16000 и још се нису опаметили. Народ се масовно досељавања а они се страначки искрвише.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алева (грешка у писању)

20.11.2016 20:18

Ала људи, па то су Дубицанци. Они су иначе мало тупави. Воле попити, појести, загаламити, потући се и понекад убити. Њима вец 20 година странке обећавају боље сутра, а они се ложе. Сад их умјесто 34000 има 16000 и још се нису опаметили. Народ се масовно одсељава а они се страначки искрвише.