Sirijac iz bosanskih njiva hit na internetu

Da prisustvo nepoznatih lica u manjim mestima izaziva sumnju i paniku dokaz je i poslednji slučaj u Gradini kod Kozarske Dubice.

Bosna i Hercegovina 18.11.2016 | 11:50
Sirijac iz bosanskih njiva hit na internetu
Naime, meštani ovog mesta bili su ubeđeni da u njihovim njivama obitava odbegli Sirijac. Ta vest brzo se proširila društvenim mrežama.
 
Navodno su ga meštani i ganjali kroz kukuruze, a kada su uvideli da je brži u pomoć su pozvali i policiju.

"Odbegli Sirijac luta obližnjim njivama, navodno nije opasan, al' za svaki slučaj pripazite na čizme i trenerke, jer ima fetiš na iste. Prema zvničnim informacijama on obitava u Dukićevim kuruzima (selo Ćuklinac). Jedan od očevidaca je izjavio: 'Je*o ga ti, ja za njim potrča, a on skakuće k'o srndać po kuruzima'. Od tad mu se gubi svaki trag" piše u jednom Fejsbuk statusu.



Mnogobrojni komentari „redali“ su se ispod ove objave, ali je i sam autor posta nekoliko trenutaka kasnije napisao da nepoznata osoba nije Sirijac, već „krimos iz susedne nam kroejša". Napomenuo je i da su to nezvanične informacije.

S druge strane iz CJB Prijedor za „EuroBlic“ danas su kazali da Gradinom ne šeta odbegli Sirijac, već da je reč o državljaninu Hrvatske.

Porparol CJB Prijedor, Zvezdana Alendarević, rekla je da su uznemireni meštani prijavili ovaj slučaj policiji.

"Zato ga policija i traži, kako bi utvrdili njegov identitet i razlog boravka na teritoriji Republike Srpske" objasnila je Alendarevićeva.

Kako saznajemo, ovaj državljanin Hrvatske unazad par dana boravi kod meštanina iz Gradine.

Iz policije kažu da nije počinio nikakvo krivično delo, iako su na društvenim mrežama pisali da sumnjivi gost krade patike i trenerke iz dvorišta lokalnih kuća.

Izvor: Blic

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

blbl

18.11.2016 11:06

Mi smo experti da obiljezimo ljude na prvu pa posle se vadimo i opravdavamo se. tako nam je u svemu. Prvo Sirijac pa nije, krade pa ne krade ... Sta ako je i Sirijac? Obavestiti nadlezne organe o tome i oni ce dalje znati sta raditi a do tada ako se moze pomoci ljudima u necemu pomozi a ako ne niko to i ne trazi od tebe. Ama bas u svemu i svakome vidimo problem. Sada odjednom nije problem posto nije Sirijac bez obzira ko to bio. Mozda je najveci kriminalac al dobar je jer je "moj". Fuj nasta smo spali da mi se sve vise nasi ljudi gade.

ODGOVORITE
Name

Bane

18.11.2016 11:32

Bravo blbl

Name

MiraISa

18.11.2016 11:49

Bravo za komentar! Slično htjedoh napisati ali da se ne ponavljamo...bolje da razmislimo kakvi smo to mi i da se pokušamo mjenjati,jer ovo nikud ne vodi.

Name

Kiki

18.11.2016 13:19

Ma mi se volimo sprdati sa svime..sto normalnim narodima i nije smijesno. Kod nas je sprdnja i omalovazavanje dio folklora. Uperiti prstom, ismijati, popljuvati, tracati, slagati, misliti.. Ja sam mislio da je tako. Svaki od nas je najpametniji i zna sve. A vec kad neko sam za sebe tvrdi da je pametn,postaje jako sumnjivo.

Name

Blabla

18.11.2016 13:35

Bl mora da si školu učio u rijadu,meki ili katru.

Name

virus

18.11.2016 14:31

Nesto i od tebe pametno blbl.

Name

Јоја с Козаре

18.11.2016 12:12

Па зар је толико ћорава наша полиција да није могла примјетити овај лик. Пао с неба. Треба неко чији су курузи да га пријави. Е јадо наша.

ODGOVORITE
Name

Alexa

20.11.2016 19:50

Ala ljudi, pa to su Dubicanci. Oni su inače malo tupavi. Vole popiti, pojesti, zagalaniti, povući se i ponekad ubiti. Njima vec 20 godina stranke obećavaju bolje sutra, a oni se lože. Sad ih umjesto 34000 ima 16000 i još se nisu opametili. Narod se masovno doseljavanja a oni se stranački iskrviše.

ODGOVORITE
Name

Aleva (greška u pisanju)

20.11.2016 20:18

Ala ljudi, pa to su Dubicanci. Oni su inače malo tupavi. Vole popiti, pojesti, zagalamiti, potući se i ponekad ubiti. Njima vec 20 godina stranke obećavaju bolje sutra, a oni se lože. Sad ih umjesto 34000 ima 16000 i još se nisu opametili. Narod se masovno odseljava a oni se stranački iskrviše.