Колима убио жену и вукао је 50 метара

Још једна трагедија на Зрењанинском путу.

Србија 18.11.2016 | 07:33
Колима убио жену и вукао је 50 метара
Жена старости 56 година погинула је, док је Ивана Л. (25) задобила тешке преломе руку и ногу када је на њих налетео аутомобил за чијим је управљачем седео Дарко П. (42). Несрећне жене су покушавале да пређу Зрењанински пут на обележеном пешачком прелазу у београдском насељу Борча.

Несрећа се догодила синоћ око 18.30 у борчанском насељу Мали збег, недалеко од истоименог стајалишта где је пре само четири дана живот изгубио мушкарацпокушавајући да претрчи улицу.
 
Према првим информацијама када је група пешака покушавала да пређе "Зрењанинац" на обележеном пешачком прелазу недалеко од скретања за гробље Збег. У пуној брзини на њих је налетело возило марке "фијат пунто" у смеру ка Зрењанину за чијим воланом је био Дарко П. (42), наводно у алкохолисаном стању.

"Старија жена подлегла је повредама на лицу места, док је млађа женска особа са повредама натколенице и надлактице превезена је на одељење ортопедије на Бањици" каже др Нада Мацура из Хитне помоћи.

Према тврдњама очевидаца, возило је несрећну жену вукло скоро 50 метара, колико су дуги и трагови кочења. У инциденту су лакше телесне повреде задобиле још две особе, које је возило само окрзнуло, али су им повреде саниране на лицу места.

Само двадесетак метара даље, у понедељак око 20 часова живот је изгубио Зоран Т. (44) док је покушавао да претрчи улицу ван пешачког прелаза.


ОПАСНА ДЕОНИЦА, НЕМА СЕМАФОРА

Траса Зрењанинског пута кроз насеље Мали Збег најопаснија је деоница, с обзиром на то да су саобраћајне несреће на овом делу готово свакодневне.

"Само зачујемо јак ударац и излетимо из локала да видимо ко је нови ударен или убијен. Тако је и сада било, затекла нас је жена обливена крвљу на асфалту. Иначе, овај део пута је потпуно неосветљен, а иако је још пре десетак година било говора о изградњи семафора, он никада није постављен. И ово је резултат" сведочи власник оближњег локала, који је први притекао у помоћ након стравичне несреће.
 
Извор: Вечерње новости
Фото: А. Станковић

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

МАЈКО МИЛА

18.11.2016 07:06

СРБИЈА ЈЕ ДОТАКЛА ДНО СВАКИ ДАН ТАКВА ЈЕЗИВА ДЕСАВАЊА ТО ЈЕ МОГУЦЕ САМО ТАМО ГДЈЕ НЕМА НИ Д ОД ДРЗАВЕ НИТИ МОРАЛА НИЦЕГА УЗАС

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре мајко мила

18.11.2016 17:10

Србија је ко? Народ. Народ гази народ а не Србија. Народ се зали на политицаре,полицију,закон,дрзаву а не постује ни једно од њих. Свест народа је на нули,мора да се мења а не Србија.