Kolima ubio ženu i vukao je 50 metara

Još jedna tragedija na Zrenjaninskom putu.

Srbija 18.11.2016 | 07:33
Kolima ubio ženu i vukao je 50 metara
Žena starosti 56 godina poginula je, dok je Ivana L. (25) zadobila teške prelome ruku i nogu kada je na njih naleteo automobil za čijim je upravljačem sedeo Darko P. (42). Nesrećne žene su pokušavale da pređu Zrenjaninski put na obeleženom pešačkom prelazu u beogradskom naselju Borča.

Nesreća se dogodila sinoć oko 18.30 u borčanskom naselju Mali zbeg, nedaleko od istoimenog stajališta gde je pre samo četiri dana život izgubio muškaracpokušavajući da pretrči ulicu.
 
Prema prvim informacijama kada je grupa pešaka pokušavala da pređe "Zrenjaninac" na obeleženom pešačkom prelazu nedaleko od skretanja za groblje Zbeg. U punoj brzini na njih je naletelo vozilo marke "fijat punto" u smeru ka Zrenjaninu za čijim volanom je bio Darko P. (42), navodno u alkoholisanom stanju.

"Starija žena podlegla je povredama na licu mesta, dok je mlađa ženska osoba sa povredama natkolenice i nadlaktice prevezena je na odeljenje ortopedije na Banjici" kaže dr Nada Macura iz Hitne pomoći.

Prema tvrdnjama očevidaca, vozilo je nesrećnu ženu vuklo skoro 50 metara, koliko su dugi i tragovi kočenja. U incidentu su lakše telesne povrede zadobile još dve osobe, koje je vozilo samo okrznulo, ali su im povrede sanirane na licu mesta.

Samo dvadesetak metara dalje, u ponedeljak oko 20 časova život je izgubio Zoran T. (44) dok je pokušavao da pretrči ulicu van pešačkog prelaza.


OPASNA DEONICA, NEMA SEMAFORA

Trasa Zrenjaninskog puta kroz naselje Mali Zbeg najopasnija je deonica, s obzirom na to da su saobraćajne nesreće na ovom delu gotovo svakodnevne.

"Samo začujemo jak udarac i izletimo iz lokala da vidimo ko je novi udaren ili ubijen. Tako je i sada bilo, zatekla nas je žena oblivena krvlju na asfaltu. Inače, ovaj deo puta je potpuno neosvetljen, a iako je još pre desetak godina bilo govora o izgradnji semafora, on nikada nije postavljen. I ovo je rezultat" svedoči vlasnik obližnjeg lokala, koji je prvi pritekao u pomoć nakon stravične nesreće.
 
Izvor: Večernje novosti
Foto: A. Stanković

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

MAJKO MILA

18.11.2016 07:06

SRBIJA JE DOTAKLA DNO SVAKI DAN TAKVA JEZIVA DESAVANJA TO JE MOGUCE SAMO TAMO GDJE NEMA NI D OD DRZAVE NITI MORALA NICEGA UZAS

ODGOVORITE
Name

re majko mila

18.11.2016 17:10

Srbija je ko? Narod. Narod gazi narod a ne Srbija. Narod se zali na politicare,policiju,zakon,drzavu a ne postuje ni jedno od njih. Svest naroda je na nuli,mora da se menja a ne Srbija.