Предсједник Српске ствара раздор и подјеле

“Ово је вријеме најгорих политичких односа у Републици Српској и БиХ, посебно у Српској”, рекао је министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара БиХ и високи функционер СДС-а Мирко Шаровић, гостујући у емисији ПУЛС БН телевизије.

Република Српска 17.11.2016 | 21:10
Предсједник Српске ствара раздор и подјеле
Он је објаснио да у Српској постоје двије политичке опције које су веома далеко једна од друге, што је према његовом мишљењу врло опасно.

“Тренд различитости посљедњих година иде узлазном линијом, а то није добро за Републику Српску”, нагласио је Шаровић.

Такво стање је произведено тако што, како каже Шаровић, нека од политичких опција жели више бенефиција за себе, али да је сасвим јасно да од овакве ситуације највише штете има Република Српска и њени грађани.

Извориште непомирљивости, сматра СДС-ов функционер лежи у лошем односу предсједника Српске Милорада Додика према грађанима који нису чланови његовог СНСД-а.

“Ми сматрамо да предсједник Српске управља Српском из столице СНСД-а, а то није добро јер се тиме стварају разлике и подјеле”, јасан је Шаровић у емисији ПУЛС БН телевизије.

Прича о "црним књигама" нас враћа деценије у прошлост, а таква идеја свакако не би требало да долази од предсједника Републике Српске, који би требало да буде предсједник свих грађана, нагласио је Шаровић.

БН телевизија

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Господин

17.11.2016 20:19

Још један државнички потез господина Шаровића, увијек је био галантан политичар. Својевремено су га лажно оптуживали да је наручио убиство Ристе Југовића, да је помиловао Ђорђа Ждралу, да има апартмане на Јахорини и вилу у Београду. Сигуран сам да ни један искрени члан и симпатизер СДС-а, не вјерује у таква подметања. Своју способност и поштење Мирко Шаровић је доказао као предсједник Републике Српске и као један од главних људи током изградње Српског Сарајева.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

17.11.2016 20:32

Ако је тако засто вец осам година у Истоцном Новом Сарајеву гдје зиви господин Саровиц губи Сдс?!

Name

Истина

17.11.2016 20:58

У све набројано не вјерују само цланови и симпатизери СДС-а, остали градјани знају да је истина. Зато и губе изборе.

Name

Ис

18.11.2016 07:12

И СНСД 10 година на власти игнорисе те "цињенице" и одбија да ухапси Саровица за толика кривицна дјела. Мозда си заборавио да је Саровиц једини који је побједио Додика на изборима. И реално једини је који га опет мозе побиједити. Цуди ме да га поред толико доказа не ухапсе.

Name

Ре Господин

17.11.2016 20:53

Да ти ниси управо Саровиц. Немас појма ста прицас. Цовјеку су на првом мјесту само лицни интереси. А станова и куца има и у висе мјеста него сто си набројао. Дјелује наивно и невино , али је "вук у јагњецој кози ". Распитај се мало

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господин

17.11.2016 21:34

Зао ми је сто не препознајес сарказам у написаном.

Name

МИГ 21

17.11.2016 21:27

Постењацина ал малоорген а дто је окупио око себе сараднике и замјенике неки имају лазне дипломе и нили су дио мафије то једт снсда па сад мало с Саровицем да мазњавају само је Спириц веци лопов од Саровица а кад набрајате гдје је јос куца у Херцег Новом ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

18.11.2016 00:36

Ја сам цуо да је пола Лондона његово.

Name

Кики

18.11.2016 01:40

Момак смири се, ил си узбудјен ил си неписмен, ај написи јос једном ста си хтјео да казес .