Predsjednik Srpske stvara razdor i podjele

“Ovo je vrijeme najgorih političkih odnosa u Republici Srpskoj i BiH, posebno u Srpskoj”, rekao je ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH i visoki funkcioner SDS-a Mirko Šarović, gostujući u emisiji PULS BN televizije.

Republika Srpska 17.11.2016 | 21:10
Predsjednik Srpske stvara razdor i podjele
On je objasnio da u Srpskoj postoje dvije političke opcije koje su veoma daleko jedna od druge, što je prema njegovom mišljenju vrlo opasno.

“Trend različitosti posljednjih godina ide uzlaznom linijom, a to nije dobro za Republiku Srpsku”, naglasio je Šarović.

Takvo stanje je proizvedeno tako što, kako kaže Šarović, neka od političkih opcija želi više beneficija za sebe, ali da je sasvim jasno da od ovakve situacije najviše štete ima Republika Srpska i njeni građani.

Izvorište nepomirljivosti, smatra SDS-ov funkcioner leži u lošem odnosu predsjednika Srpske Milorada Dodika prema građanima koji nisu članovi njegovog SNSD-a.

“Mi smatramo da predsjednik Srpske upravlja Srpskom iz stolice SNSD-a, a to nije dobro jer se time stvaraju razlike i podjele”, jasan je Šarović u emisiji PULS BN televizije.

Priča o "crnim knjigama" nas vraća decenije u prošlost, a takva ideja svakako ne bi trebalo da dolazi od predsjednika Republike Srpske, koji bi trebalo da bude predsjednik svih građana, naglasio je Šarović.

BN televizija

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Gospodin

17.11.2016 20:19

Još jedan državnički potez gospodina Šarovića, uvijek je bio galantan političar. Svojevremeno su ga lažno optuživali da je naručio ubistvo Riste Jugovića, da je pomilovao Đorđa Ždralu, da ima apartmane na Jahorini i vilu u Beogradu. Siguran sam da ni jedan iskreni član i simpatizer SDS-a, ne vjeruje u takva podmetanja. Svoju sposobnost i poštenje Mirko Šarović je dokazao kao predsjednik Republike Srpske i kao jedan od glavnih ljudi tokom izgradnje Srpskog Sarajeva.

ODGOVORITE
Name

Dragan

17.11.2016 20:32

Ako je tako zasto vec osam godina u Istocnom Novom Sarajevu gdje zivi gospodin Sarovic gubi Sds?!

Name

Istina

17.11.2016 20:58

U sve nabrojano ne vjeruju samo clanovi i simpatizeri SDS-a, ostali gradjani znaju da je istina. Zato i gube izbore.

Name

Is

18.11.2016 07:12

I SNSD 10 godina na vlasti ignorise te "cinjenice" i odbija da uhapsi Sarovica za tolika krivicna djela. Mozda si zaboravio da je Sarovic jedini koji je pobjedio Dodika na izborima. I realno jedini je koji ga opet moze pobijediti. Cudi me da ga pored toliko dokaza ne uhapse.

Name

Re Gospodin

17.11.2016 20:53

Da ti nisi upravo Sarovic. Nemas pojma sta pricas. Covjeku su na prvom mjestu samo licni interesi. A stanova i kuca ima i u vise mjesta nego sto si nabrojao. Djeluje naivno i nevino , ali je "vuk u jagnjecoj kozi ". Raspitaj se malo

ODGOVORITE
Name

Gospodin

17.11.2016 21:34

Zao mi je sto ne prepoznajes sarkazam u napisanom.

Name

MIG 21

17.11.2016 21:27

Postenjacina al maloorgen a dto je okupio oko sebe saradnike i zamjenike neki imaju lazne diplome i nili su dio mafije to jedt snsda pa sad malo s Sarovicem da maznjavaju samo je Spiric veci lopov od Sarovica a kad nabrajate gdje je jos kuca u Herceg Novom ?

ODGOVORITE
Name

Miki

18.11.2016 00:36

Ja sam cuo da je pola Londona njegovo.

Name

Kiki

18.11.2016 01:40

Momak smiri se, il si uzbudjen il si nepismen, aj napisi jos jednom sta si htjeo da kazes .