Процуриле фотке глумца као од мајке рођеног

Хрватски глумац Јанко Поповић Воларић, који важи за једног од најпожељнијих момака на овим просторима, засигурно ће након ових фотографија постати још вољенији.

Регион 17.11.2016 | 21:50
Процуриле фотке глумца као од мајке рођеног
Наиме, јутрос на готово свим балканским порталима кеуж фотографије на којима је глумац потпуно го. Девојке одушевљено гледају како изгледа глумац из серија "Куд пукло да пукло", "Ларин избор" и "Најбоље године", који је тренутно у вези са Београђанком Тијаном Печенчић, с којом је сарађивао управо у серији Прве српске ТВ "Куд пукло да пукло".

Јанко поводом фотографија каже:

"Фотке које ћете данас засигурно видети на многобројним порталима су моје. Сада је у свему најважнији Горан до којег ми је јако стало", рекао је.



Данас се огласио и филмски редатељ, Невио Марасовић, који је објаснио да су објављене фотографије заправо из његовог најновијег филма "Горан", који у биоскопе стиће следеће године.

Прича је о животу и последицама које наши поступци могу имати.

Подсетимо, глумац је пет година био у браку са колегиницом Јеленом Вељачом, од које се развео 2012. године.



"Након пет година заједничког живота, упрскос великој љубави, наишли смо на препреке које су знатно утицале на наш однос. Одлучили смо да се одвојимо и да живот наставимо на различитим адресама", изјавили су они тада.

Такође су навели да нису предали папире за развод брака.



"До те одлуке довели су нас искључиво наши приватни проблеми, а не треће особе или други фактори. Папире за раставу нисмо предали. То је све што у овом тренутку можемо да кажемо на ту тему. Хвала вам на разумевању", објаснили су Јелена и Јанко.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар