Procurile fotke glumca kao od majke rođenog

Hrvatski glumac Janko Popović Volarić, koji važi za jednog od najpoželjnijih momaka na ovim prostorima, zasigurno će nakon ovih fotografija postati još voljeniji.

Region 17.11.2016 | 21:50
Procurile fotke glumca kao od majke rođenog
Naime, jutros na gotovo svim balkanskim portalima keuž fotografije na kojima je glumac potpuno go. Devojke oduševljeno gledaju kako izgleda glumac iz serija "Kud puklo da puklo", "Larin izbor" i "Najbolje godine", koji je trenutno u vezi sa Beograđankom Tijanom Pečenčić, s kojom je sarađivao upravo u seriji Prve srpske TV "Kud puklo da puklo".

Janko povodom fotografija kaže:

"Fotke koje ćete danas zasigurno videti na mnogobrojnim portalima su moje. Sada je u svemu najvažniji Goran do kojeg mi je jako stalo", rekao je.



Danas se oglasio i filmski redatelj, Nevio Marasović, koji je objasnio da su objavljene fotografije zapravo iz njegovog najnovijeg filma "Goran", koji u bioskope stiće sledeće godine.

Priča je o životu i posledicama koje naši postupci mogu imati.

Podsetimo, glumac je pet godina bio u braku sa koleginicom Jelenom Veljačom, od koje se razveo 2012. godine.



"Nakon pet godina zajedničkog života, uprskos velikoj ljubavi, naišli smo na prepreke koje su znatno uticale na naš odnos. Odlučili smo da se odvojimo i da život nastavimo na različitim adresama", izjavili su oni tada.

Takođe su naveli da nisu predali papire za razvod braka.



"Do te odluke doveli su nas isključivo naši privatni problemi, a ne treće osobe ili drugi faktori. Papire za rastavu nismo predali. To je sve što u ovom trenutku možemo da kažemo na tu temu. Hvala vam na razumevanju", objasnili su Jelena i Janko.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar