"Нишšта лошšе није урадио, крив јер ми је брат"

Премијер Александар Вучић изјавио је данас да за његовог брата Андреја нико не може да каже ни да је нешто украо, нити да је било шта добио од државе, те да је његова једина кривица - што му је брат.

Србија 17.11.2016 | 22:15
"Нишšта лошšе није урадио, крив јер ми је брат"
Вучић је, одговарајући на питања новинара у вези са написима у медијима о његовом брату, навео да су изгледа открили рупу на саксији, односно - да има брата, Андреја.
 
Он као премијер, каже, срећан је због тога што може нешто да уради за своју земљу.

"То је диван посао" подвукао је премијер и додао:

"А, замислите да сте на месту некога чији је посао - само кажи нешто ружно о нечијој породици... А, видели сте, нигде ничега нема...".

Да ли могу да кажу да је мој брат негде нешто узео, украо, нешто добио од државе, запитао је Вучић.

- Не могу да кажу ништа, ништа од тога није тачно. Не интересују га функције. Крив је што је мој брат, што ме воли и што ми помаже тако што се среће са активистима странке коју водим. Алал им вера како су открили Америку, све Колумбо до Колумба - додао је Вучић.

Како је рекао, није се због тога ни најмање узбудио, то говори о њима, а не о њему.

"Само напред, ја ћу свој посао да радим, а на крају, народ увек све добро види и процењује", поручио је премијер.

Вулин: Андреј Вучић је жртва свог презимена

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин изјавио је данас, поводом писања појединих медија о брату премијера Андреју, да је он жртва свог презимена.

"Судећи по насловним странама неких новина Андреј Вучић је урадио нешто лоше само зато што постоји", рекао је Вулин гостујући на Пинку.

Подсетио је да то није први пут да поједини медији пишу о премијеровом брату, те да се притом као главни проблем поставља питање да ли је он члан СНС и да ли активно учествује у раду те странке.

Говорећи о великој колицини оружја недавно пронађеног у близини породичне куће премијера Вучића, Вулин је рекао да је атентат припреман или на премијера или на његовог брата.

"Нисам сигуран да ли атентат припреман за Андреја Вучића или Александра Вучића, али за једног јесте", навео је Вулин.

Намера ДЈБ је била да изазове велики инцидент

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин изјавио је данас да су посланици ДЈБ и њихов лидер Саша Радуловић у парламенту показали "најгоре могуће уличарско понашање пљувањем и псовањем посланика" СНС Марјана Ристичевића.

Он је за телевизију Пинк рекао да је вероватно намера Радуловића и његове посланичке групе била да изазове инцидент у парламенту, те упитао какву слику Радуловић и ДЈБ шаљу о парламенту.

"Из само њима познатих разлога Радуловић и његова група су пришли посланику вређали га, псовали му мајку и пљунули га. Шта су оцекивали? Шта су хтели, да изазову велики инцидент у Скупштини Србије", упитао је Вулин и додао да је очигледно да се од Радуловића не може направити уљудан човек.

Према његовим речима, Ристичевић је у расправи показао неколико фотографија како се на најбруталнији начин односи према женама у неко раније време и то у државним институцијама, те да су му пришли посланици ДјБ и пљували га и псовали.

"Из потпуно непознатог разлога Радуловић и ДјБ осетили су потребу да праве инциденте у Скупштини, заиста личи на Самопредељење у Приштини", навео је Вулин и додао да се тако не понаша у Скупштини Србије.

"Шта сте хтели? Вас 10, 15 пришло је клупама где седи 150 људи. Шта су хтели? Да скоче на вас, да вас туку тамо, да се деси инцидент", упитао је Вулин и честитао Марјану Ристичевићу на уздржаности и на томе што је издржао тако нешто.

Током јучерашње расправе на седници, председница парламента Маја Гојковић изрекла је опомене посланицима ДјБ Ненаду Божићу и Татјани Мацури, јер су, како је рекла, посланику СНС Марјану Ристичевићу опсовали мајку и пљунули га.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Кал

17.11.2016 21:31

Не лаје кера ради села

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре кал

18.11.2016 07:17

Пљување, пријетње,псовање, увреде, убиства,...На ста ме ово асоцира?