"Власт води политику уништења Српске"

“Милорад Додик демократију користи као средство да дође на власт, а онда се трансформише у аутократу”, рекао је предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица у интервјуу за Недељник.

Република Српска 17.11.2016 | 14:15
"Власт води политику уништења Српске"
Говедарицу прича о “Црној књизи” не изненађује, јер су те “фашистичке методе” нешто што је у складу са понашањем лидера СНСД-а, али каже да је изненађен моментом у коме та прича испливава на видјело.

Наиме, у тренутку када СНСД слави побједу на изборима и када је убјеђен у широку подршку народа, на видјело испливава аутократа, сматра Говедарица.

“То је оно што ме забрињава, јер поставља се питање ко има право да живи у Српској и да ли уточиште у њој може да пронађе неко ко није члан СНСД-а”, пита се лидер СДС-а и напомиње да народ мора схватит озбиљност тренутка у коме се налази.

“Власт Милорада Додика траје у два раздобља. У првом се финасира од продаје Телекома, у другом од кредитних задужења. Сада улазимо у трећу фазу, отплате дугова, која ће бити веома болна ”, каже Говедарица и додаје да је сигуран да ће се народ отријезнити када на својој кожи осјети “добробит” такве политике.



Предсједник СДС-а се осврнуо на претходне изборе и лош резултат СДС-а, те рекао да је свјестан да је СДС у изборној кампањи погријешио што је био у дефанзиви, али такође јасно му је и да се у Српској статистичка маса може купити новцем, уцјенама и обећањима.

Говорећи о првом лидеру СДС-а Радовану Караџићу Говедарица је рекао да је он жива историјска личност каква послије Николе Пашића није виђена код Срба.

“Пашић је посљедњи српски политичар који је био кадар да размишља и дугорочно посматра ствари, стратешки их поставља. Радован је први послије њега добио једну важну битку за српски народ”, казао је  Говедарица и додао да се с времена на вријеме чује са Караџићем и да разговарају о свему, најмање о политици.

БН телевизија

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Гдје сад борачка организација

17.11.2016 13:24

Зашто се генерал Савчић не огласи поводом овога

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

17.11.2016 13:28

Браво Вукота! Ти си нам последња нада да ове непријатеље Српске посаљемо у пензију и да сагледамо сва њихова зла,јер док су они на власти народ никада неце сазнати сразмјере њихове катастрофалне владавине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

17.11.2016 13:40

СВАКИ ГЕНЕРАЛ (ПРЕДСЈЕДНИК БОРСА) ПРОГУТА УДИЦУ МИЛОРАДА ДОДИКА, ПОДНЕСИ ОСТАВКУ ГЕНЕРАЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

квазиборац

17.11.2016 14:40

Јадна вам је та борацка организација.Додо покупује све па и праве борце,наке генерале.Нема од тога ниста,паре су у Влади,влада Додикова одјеби.

Name

Зевс

17.11.2016 14:20

Пита ли те шта ниси хтио бити његов војник?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пемба Баук

17.11.2016 14:34

Вец смо ово цули сто пута. Ста даље ста ти нудис ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мани се Пасица

17.11.2016 14:35

А од Радована Карадзица је јаци политицар Момо Крајисник.Сто јес јес.Јест несто петљо са бизнисом у рату и то му је минус,али је јаци ,политицки,од Карадзица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕ ГОТХИА

17.11.2016 14:57

МОМО ЈЕ ЗА ВРИЈЕМЕ СОЦИЈАЛИЗМА У ЈАВНОМ ПРЕДУЗЕЋУ КАО ДИРЕКТОР УХВАЋЕН НА ДЈЕЛУ У НАЈПРИМИТИВНОЈ КРАЂИ И ЛОПОВЛУКУ И ОНДА СЕ ПРОТУРАО КАО ПОЛИТИЧКИ ЗАТВОРЕНИК, ШТО НИЈЕ БИЛО ТАЧНО. КАРАЏИЋ ЈЕ НЕШТО САСВИМ ДРУГО - СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТА, ПЈЕСНИК, БОЕМ И ПСИХИЈАТАР... НЕВИЧАН СВЈЕТСКОЈ ПОЛИТИЦИ, АЛИ ИПАК ХРАБАР ВИЗИОНАР.

Name

Горки плодови

17.11.2016 14:43

Они који воде народ не воде га ,но га заводе,лажу га,варају,све ради свог интереса материјалног и ради функција,почасти,привилегија,новца.То раде сви како власт ,тако и ови што себе називају опозиција иако имају добре функције и добре плате и они на својим ледјима не осјећају терет и муку живота.Не надајте се ,ни у кога осим БОГА јединога на небесима.Од ових фукара што заводе народ не очекујте ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Абц

17.11.2016 14:53

Извините госпон Говедерица што вас нисмо препознали на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горки плодови

17.11.2016 15:10

Често нас преко медија позивају да пријавимо корупцију,слушамо поруке да желе да се боре против корупције,ево овим путем им поручујем ако желите да се борите против корупције дајте отказ свима у јавним институцијама јер су сви запошљени преко веза и намјештених конкурса.Кад се то деси знаћете да је почела борба против корупције и када запосле људе који су 5 и више година на бироу јер немају никог да их запосли.Свака друга прича је само декларативна борба против корупције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДаГосподине

17.11.2016 16:32

Али ви му својим мртвилом у томе помазете. Слусао сам једног васег одборника у скупстини опстине који је (директору комуналног предузеца-опозицији) поставио питање око цијене комуналних услуга и овај му је лагано одговорио: ви сте одборник и ви сте усвојили цјеновник. Овај је само рекао да није задовољан са одговором и рекао да висе неце постављати питање. Ради се о одборнику који са богатством високо котира на подруцју опстине. Зар одборник не треба ици до краја или је то питање само да маса цује како се он бори против неправде. Због таквих је СДС изгубио изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ннн

17.11.2016 17:22

Гуца је просла.

Name

всс

17.11.2016 19:21

Српска је вец потпуно унистена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горфи

17.11.2016 21:32

Па од прице нема ниста док Додика не смакнете и око њега мафију остацете опозиција до гроба наравно ако не предјете у снсд

ОДГОВОРИТЕ