"Vlast vodi politiku uništenja Srpske"

“Milorad Dodik demokratiju koristi kao sredstvo da dođe na vlast, a onda se transformiše u autokratu”, rekao je predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica u intervjuu za Nedeljnik.

Republika Srpska 17.11.2016 | 14:15
"Vlast vodi politiku uništenja Srpske"
Govedaricu priča o “Crnoj knjizi” ne iznenađuje, jer su te “fašističke metode” nešto što je u skladu sa ponašanjem lidera SNSD-a, ali kaže da je iznenađen momentom u kome ta priča isplivava na vidjelo.

Naime, u trenutku kada SNSD slavi pobjedu na izborima i kada je ubjeđen u široku podršku naroda, na vidjelo isplivava autokrata, smatra Govedarica.

“To je ono što me zabrinjava, jer postavlja se pitanje ko ima pravo da živi u Srpskoj i da li utočište u njoj može da pronađe neko ko nije član SNSD-a”, pita se lider SDS-a i napominje da narod mora shvatit ozbiljnost trenutka u kome se nalazi.

“Vlast Milorada Dodika traje u dva razdoblja. U prvom se finasira od prodaje Telekoma, u drugom od kreditnih zaduženja. Sada ulazimo u treću fazu, otplate dugova, koja će biti veoma bolna ”, kaže Govedarica i dodaje da je siguran da će se narod otrijezniti kada na svojoj koži osjeti “dobrobit” takve politike.



Predsjednik SDS-a se osvrnuo na prethodne izbore i loš rezultat SDS-a, te rekao da je svjestan da je SDS u izbornoj kampanji pogriješio što je bio u defanzivi, ali takođe jasno mu je i da se u Srpskoj statistička masa može kupiti novcem, ucjenama i obećanjima.

Govoreći o prvom lideru SDS-a Radovanu Karadžiću Govedarica je rekao da je on živa istorijska ličnost kakva poslije Nikole Pašića nije viđena kod Srba.

“Pašić je posljednji srpski političar koji je bio kadar da razmišlja i dugoročno posmatra stvari, strateški ih postavlja. Radovan je prvi poslije njega dobio jednu važnu bitku za srpski narod”, kazao je  Govedarica i dodao da se s vremena na vrijeme čuje sa Karadžićem i da razgovaraju o svemu, najmanje o politici.

BN televizija

Komentari / 15

Ostavite komentar
Name

Gdje sad boračka organizacija

17.11.2016 13:24

Zašto se general Savčić ne oglasi povodom ovoga

ODGOVORITE
Name

Milos

17.11.2016 13:28

Bravo Vukota! Ti si nam poslednja nada da ove neprijatelje Srpske posaljemo u penziju i da sagledamo sva njihova zla,jer dok su oni na vlasti narod nikada nece saznati srazmjere njihove katastrofalne vladavine!

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

17.11.2016 13:40

SVAKI GENERAL (PREDSJEDNIK BORSA) PROGUTA UDICU MILORADA DODIKA, PODNESI OSTAVKU GENERALE.

ODGOVORITE
Name

kvaziborac

17.11.2016 14:40

Jadna vam je ta boracka organizacija.Dodo pokupuje sve pa i prave borce,nake generale.Nema od toga nista,pare su u Vladi,vlada Dodikova odjebi.

Name

Zevs

17.11.2016 14:20

Pita li te šta nisi htio biti njegov vojnik?

ODGOVORITE
Name

Pemba Bauk

17.11.2016 14:34

Vec smo ovo culi sto puta. Sta dalje sta ti nudis ?!

ODGOVORITE
Name

Mani se Pasica

17.11.2016 14:35

A od Radovana Karadzica je jaci politicar Momo Krajisnik.Sto jes jes.Jest nesto petljo sa biznisom u ratu i to mu je minus,ali je jaci ,politicki,od Karadzica.

ODGOVORITE
Name

DE GOTHIA

17.11.2016 14:57

MOMO JE ZA VRIJEME SOCIJALIZMA U JAVNOM PREDUZEĆU KAO DIREKTOR UHVAĆEN NA DJELU U NAJPRIMITIVNOJ KRAĐI I LOPOVLUKU I ONDA SE PROTURAO KAO POLITIČKI ZATVORENIK, ŠTO NIJE BILO TAČNO. KARADŽIĆ JE NEŠTO SASVIM DRUGO - SRPSKI NACIONALISTA, PJESNIK, BOEM I PSIHIJATAR... NEVIČAN SVJETSKOJ POLITICI, ALI IPAK HRABAR VIZIONAR.

Name

Gorki plodovi

17.11.2016 14:43

Oni koji vode narod ne vode ga ,no ga zavode,lažu ga,varaju,sve radi svog interesa materijalnog i radi funkcija,počasti,privilegija,novca.To rade svi kako vlast ,tako i ovi što sebe nazivaju opozicija iako imaju dobre funkcije i dobre plate i oni na svojim ledjima ne osjećaju teret i muku života.Ne nadajte se ,ni u koga osim BOGA jedinoga na nebesima.Od ovih fukara što zavode narod ne očekujte ništa.

ODGOVORITE
Name

Abc

17.11.2016 14:53

Izvinite gospon Govederica što vas nismo prepoznali na izborima.

ODGOVORITE
Name

Gorki plodovi

17.11.2016 15:10

Često nas preko medija pozivaju da prijavimo korupciju,slušamo poruke da žele da se bore protiv korupcije,evo ovim putem im poručujem ako želite da se borite protiv korupcije dajte otkaz svima u javnim institucijama jer su svi zapošljeni preko veza i namještenih konkursa.Kad se to desi znaćete da je počela borba protiv korupcije i kada zaposle ljude koji su 5 i više godina na birou jer nemaju nikog da ih zaposli.Svaka druga priča je samo deklarativna borba protiv korupcije.

ODGOVORITE
Name

DaGospodine

17.11.2016 16:32

Ali vi mu svojim mrtvilom u tome pomazete. Slusao sam jednog vaseg odbornika u skupstini opstine koji je (direktoru komunalnog preduzeca-opoziciji) postavio pitanje oko cijene komunalnih usluga i ovaj mu je lagano odgovorio: vi ste odbornik i vi ste usvojili cjenovnik. Ovaj je samo rekao da nije zadovoljan sa odgovorom i rekao da vise nece postavljati pitanje. Radi se o odborniku koji sa bogatstvom visoko kotira na podrucju opstine. Zar odbornik ne treba ici do kraja ili je to pitanje samo da masa cuje kako se on bori protiv nepravde. Zbog takvih je SDS izgubio izbore.

ODGOVORITE
Name

nnn

17.11.2016 17:22

Guca je prosla.

Name

vss

17.11.2016 19:21

Srpska je vec potpuno unistena.

ODGOVORITE
Name

Gorfi

17.11.2016 21:32

Pa od price nema nista dok Dodika ne smaknete i oko njega mafiju ostacete opozicija do groba naravno ako ne predjete u snsd

ODGOVORITE