Трамп има тајно оружје за односе са Кином

Арабела Кушнер, петогодишња унука новоизабраног америчког предсједника Доналда Трампа, постала је хит у Кини пошто је на друштвеним мрежама објављен снимак на коме она пјевуши пјесмицу на кинеском, јавио је Си-Ен-Ен.

Свијет 16.11.2016 | 22:00
Трамп има тајно оружје за односе са Кином
Иако јој је само пет година, Арабела би, примјећују медији, могла постати Трампов покретач дипломатских односа са Кином, пренио је загребачки Дневник.



„Арабела је хтјела да има кинеску Нову годину прије спавања. Обукла се, пјевала и рецитовала пјесме за Жареда Џозефа и мене“, написала је у опису снимка Трампова кћерка Иванка.

Америчка телевизијска мрежа подскећа да је још прије четири године Иванка за Соутх Цхина Морнинг Пост рекла да малена Арабела учи кинески од своје дадиље.

Иванка је додала да јој се и сама придружила, те је тада већ знала кинеске називе готово свих животиња у зоолошком врту.

Многи већ нагађају како је Арабелино пјевање на кинеском, које је на свом налогу на Инстаграму објавила њена мајка Иванка, заправо суптилан знак Трамповог настојања да оствари дипломатске односе са Кином, док су други напоменули да је то предубоко тумачење једног видео-снимка.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар