Tramp ima tajno oružje za odnose sa Kinom

Arabela Kušner, petogodišnja unuka novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trampa, postala je hit u Kini pošto je na društvenim mrežama objavljen snimak na kome ona pjevuši pjesmicu na kineskom, javio je Si-En-En.

Svijet 16.11.2016 | 22:00
Tramp ima tajno oružje za odnose sa Kinom
Iako joj je samo pet godina, Arabela bi, primjećuju mediji, mogla postati Trampov pokretač diplomatskih odnosa sa Kinom, prenio je zagrebački Dnevnik.



„Arabela je htjela da ima kinesku Novu godinu prije spavanja. Obukla se, pjevala i recitovala pjesme za Žareda Džozefa i mene“, napisala je u opisu snimka Trampova kćerka Ivanka.

Američka televizijska mreža podskeća da je još prije četiri godine Ivanka za South China Morning Post rekla da malena Arabela uči kineski od svoje dadilje.

Ivanka je dodala da joj se i sama pridružila, te je tada već znala kineske nazive gotovo svih životinja u zoološkom vrtu.

Mnogi već nagađaju kako je Arabelino pjevanje na kineskom, koje je na svom nalogu na Instagramu objavila njena majka Ivanka, zapravo suptilan znak Trampovog nastojanja da ostvari diplomatske odnose sa Kinom, dok su drugi napomenuli da je to preduboko tumačenje jednog video-snimka.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar