Ко је вук, а ко овце? Гудељ поруком разбеснео навијаче!

Ајакс одредио цену за јануар! Србин ће тренирати са младим тимом Копљаника...

Фудбал 17.11.2016 | 16:30
Ко је вук, а ко овце? Гудељ поруком разбеснео навијаче!
Нема примирја између Ајакса и Немање Гудеља. Десетак дана пошто је тренер Петер Бошпрецртао Србина из првог тима Ајакса, наставља се сапуница око статуса Гудеља. Подсетимо, холандски медији су за Гудељово понашање окривили његовог менаџераВлада Лемића, а најватренија фракција навијача поручила Србину путем саопштења да се спакује.

Данас холандски медији преносе да ће Гудељ бити прекомандован у млади тим Ајакса који се такмичи у друголигашком такмичењу, а да ће наредне зиме бити продат. Спортски директор Марк Овермарс је имао састанак са менажером Лемићем. Последица сатсанка је да ће српски репрезентативац бити стављен на трансфер листу наредног јануара, а одређена је и цена од 6.000.000 евра.

У међувремену је Гудељ још више подубио јаз на релацији са навијачима Ајакса које је разбеснела порука на његовом Инстаграм профилу. Србин је на поменутој друштевној мрежи послао поруку:

“Вукови не брину због мишљења оваца”.

Ајаксови навијачи су то протумачили као поруку њима и поручили су српском репрезентазтивцу да је завршио своје у Амстердаму и да може да пређе у ПСВ што се њих тиче.

У јануару највероватније следи продаја српског везисте, а до тада ће форму одржавати са другим тимом… 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар