Ko je vuk, a ko ovce? Gudelj porukom razbesneo navijače!

Ajaks odredio cenu za januar! Srbin će trenirati sa mladim timom Kopljanika...

Fudbal 17.11.2016 | 16:30
Ko je vuk, a ko ovce? Gudelj porukom razbesneo navijače!
Nema primirja između Ajaksa i Nemanje Gudelja. Desetak dana pošto je trener Peter Bošprecrtao Srbina iz prvog tima Ajaksa, nastavlja se sapunica oko statusa Gudelja. Podsetimo, holandski mediji su za Gudeljovo ponašanje okrivili njegovog menadžeraVlada Lemića, a najvatrenija frakcija navijača poručila Srbinu putem saopštenja da se spakuje.

Danas holandski mediji prenose da će Gudelj biti prekomandovan u mladi tim Ajaksa koji se takmiči u drugoligaškom takmičenju, a da će naredne zime biti prodat. Sportski direktor Mark Overmars je imao sastanak sa menažerom Lemićem. Posledica satsanka je da će srpski reprezentativac biti stavljen na transfer listu narednog januara, a određena je i cena od 6.000.000 evra.

U međuvremenu je Gudelj još više podubio jaz na relaciji sa navijačima Ajaksa koje je razbesnela poruka na njegovom Instagram profilu. Srbin je na pomenutoj društevnoj mreži poslao poruku:

“Vukovi ne brinu zbog mišljenja ovaca”.

Ajaksovi navijači su to protumačili kao poruku njima i poručili su srpskom reprezentaztivcu da je završio svoje u Amsterdamu i da može da pređe u PSV što se njih tiče.

U januaru najverovatnije sledi prodaja srpskog veziste, a do tada će formu održavati sa drugim timom… 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar