Уродила Путинова критика: Побједа Русије у Чеченији!

Фудбалска репрезентација Русије никада пре није играла у Грозном. Овог пута јесте и забележила је победу у надокнади времена.

Фудбал 15.11.2016 | 20:30
Уродила Путинова критика: Побједа Русије у Чеченији!
Домаћин предстојећег Мундијала 2018. године у веома је лошој форми.

С обзиром на то да не играју квалификације за турнир који ће организовати, репрезентативци Русије форму одржавају одмеравајући снаге у пријатељским мечевима, а три дана након што је председник Владимир Путин упутио оштре критике због изузетно лоших резултата у 2016. години - коначно је забележена победа!

Први пут су Руси били домаћини у Чеченији, мучили су се током целог сусрета у Грозном, али је одлични чувар мреже гостију Костел Пантилимон, ипак, капитулирао у трећем минуту судијске надокнаде времена.

РУСИЈА - РУМУНИЈА 1:0 (0:0)!



Руси, који су на 11 контролних мечева ове године славили само два пута (против Литваније 3:0 и Гане 1:0), уписали су тријумф голом "резервисте" Магомеда Оздојева у 93. минуту.

Фудбалер Рубина најбоље се снашао након велике гужве у шеснаестерцу Румуна и Русима донео први тријумф након два месеца. Осим овог дуела, широм Европе данас се играју пријатељски мечеви, а најзанимљивији би требало да буде онај у Милану, где се састају Италија и Немачка.

Резултати:

Русија - Румунија 1:0 (0:0)
/Оздојев 90+3/

Малта - Исланд (19:00)
Мађарска - Шведска (19:45)
Украјина - Србија (20:00)
Чешка - Данска (20:30)
Аустрија - Словачка (20:45)
Италија - Немачка
Сјеверна Ирска - Хрватска (21:00)
Енглеска - Шпанија
Француска - Обала Слоноваче

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар