Urodila Putinova kritika: Pobjeda Rusije u Čečeniji!

Fudbalska reprezentacija Rusije nikada pre nije igrala u Groznom. Ovog puta jeste i zabeležila je pobedu u nadoknadi vremena.

Fudbal 15.11.2016 | 20:30
Urodila Putinova kritika: Pobjeda Rusije u Čečeniji!
Domaćin predstojećeg Mundijala 2018. godine u veoma je lošoj formi.

S obzirom na to da ne igraju kvalifikacije za turnir koji će organizovati, reprezentativci Rusije formu održavaju odmeravajući snage u prijateljskim mečevima, a tri dana nakon što je predsednik Vladimir Putin uputio oštre kritike zbog izuzetno loših rezultata u 2016. godini - konačno je zabeležena pobeda!

Prvi put su Rusi bili domaćini u Čečeniji, mučili su se tokom celog susreta u Groznom, ali je odlični čuvar mreže gostiju Kostel Pantilimon, ipak, kapitulirao u trećem minutu sudijske nadoknade vremena.

RUSIJA - RUMUNIJA 1:0 (0:0)!



Rusi, koji su na 11 kontrolnih mečeva ove godine slavili samo dva puta (protiv Litvanije 3:0 i Gane 1:0), upisali su trijumf golom "rezerviste" Magomeda Ozdojeva u 93. minutu.

Fudbaler Rubina najbolje se snašao nakon velike gužve u šesnaestercu Rumuna i Rusima doneo prvi trijumf nakon dva meseca. Osim ovog duela, širom Evrope danas se igraju prijateljski mečevi, a najzanimljiviji bi trebalo da bude onaj u Milanu, gde se sastaju Italija i Nemačka.

Rezultati:

Rusija - Rumunija 1:0 (0:0)
/Ozdojev 90+3/

Malta - Island (19:00)
Mađarska - Švedska (19:45)
Ukrajina - Srbija (20:00)
Češka - Danska (20:30)
Austrija - Slovačka (20:45)
Italija - Nemačka
Sjeverna Irska - Hrvatska (21:00)
Engleska - Španija
Francuska - Obala Slonovače

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar