Саслушање свекрве убијене пјевачице

Зорица Марјановић је у тужилаштво дошла у пратњи супруга Владимира и сина Зорана Марјановића.

Србија 15.11.2016 | 13:30
Саслушање свекрве убијене пјевачице
Првом основном тужилаштву у току је саслушање Зорице Марјановић, свекрве брутално убијене певачице Јелене Крсмановић због сумње да се бавила надрилекарством.

Она ће пред поступајућим тужиоцем да се, између осталог, изјасни како и због чега је за новац наводно лечила људе од тешких болести иако није медицински радник. Зорица Марјановић  је у тужилаштво дошла у пратњи супруга Владимира и сина Зорана Марјановића.

Против ње је пре неколико месеци поднета кривична пријава због сумње да се бавила надрилекарством. У току истраге од ње су одузети роковник, писма и белешке. За то кривично дело предвиђена је новчана казна или казна затвора до три године.

Извор: Србија данас

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Драгана

15.11.2016 13:07

Бозе хоце ли икад наци убицу!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган цх

15.11.2016 22:48

Убица се зна закон је такав у насој бивсој дрзави ко имам тај мозе све сретан сам сто незивим у насим бивсима то је дрзава без закона хујјјјјјјј

Name

нека цудна моц

15.11.2016 13:26

За не повјероват је то да је та свекрва нека цудотворка. Мој син је Псхихотерапеут , који је процтао около 100 медц-књига и који је нај манеј 4 године сваку ноц освануо уцеци и писајуци тестове везате з а медецину, док ова дебелогуза баба лијеци путем некве измисљене тјелесне енергије,а наплацује у износу који је без одредене тарифе. Не могу да разумијем каква је та свекрва не хумана осба кад ниеј била у стању да оде на сахрану својој снаји која је крволоцницки убијена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ни једни ни други

15.11.2016 13:44

Ни психотерапеути а ни ови љекари алтернативне медицине не могу да излијече психичке болеснике

Name

Црни

15.11.2016 14:08

Наћи ће полако круг се сужава а клупко се одмотава

ОДГОВОРИТЕ
Name

ауди

18.11.2016 08:10

Тај проклети убица није убио само Јелену вец и њезину маму.Која би мајка могла да све издрзи и да зиви с тим кад зна на који су јој монструозан нацин убили дијете. Вец су се убице упласиле да мајка неце сазнат праву истину ил је цак и сазнала па су и њу уцуткали.Нека им је покој дуси и једној и другој.А ова вјестица свекрва це умирати у најгорим мукама.Молит це Бога да јој дусу узме а неце мооци дусу испустити.Њој це земља кости избацивати колико је зла.Смијем се заклети да је све то њезини руку дијело и њеног муза и синова монструма дјело.Која злоцинацка секта .

ОДГОВОРИТЕ