Saslušanje svekrve ubijene pjevačice

Zorica Marjanović je u tužilaštvo došla u pratnji supruga Vladimira i sina Zorana Marjanovića.

Srbija 15.11.2016 | 13:30
Saslušanje svekrve ubijene pjevačice
Prvom osnovnom tužilaštvu u toku je saslušanje Zorice Marjanović, svekrve brutalno ubijene pevačice Jelene Krsmanović zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom.

Ona će pred postupajućim tužiocem da se, između ostalog, izjasni kako i zbog čega je za novac navodno lečila ljude od teških bolesti iako nije medicinski radnik. Zorica Marjanović  je u tužilaštvo došla u pratnji supruga Vladimira i sina Zorana Marjanovića.

Protiv nje je pre nekoliko meseci podneta krivična prijava zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom. U toku istrage od nje su oduzeti rokovnik, pisma i beleške. Za to krivično delo predviđena je novčana kazna ili kazna zatvora do tri godine.

Izvor: Srbija danas

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Dragana

15.11.2016 13:07

Boze hoce li ikad naci ubicu!?

ODGOVORITE
Name

Dragan ch

15.11.2016 22:48

Ubica se zna zakon je takav u nasoj bivsoj drzavi ko imam taj moze sve sretan sam sto nezivim u nasim bivsima to je drzava bez zakona hujjjjjjjj

Name

neka cudna moc

15.11.2016 13:26

Za ne povjerovat je to da je ta svekrva neka cudotvorka. Moj sin je Pshihoterapeut , koji je proctao okolo 100 medc-knjiga i koji je naj manej 4 godine svaku noc osvanuo uceci i pisajuci testove vezate z a medecinu, dok ova debeloguza baba lijeci putem nekve izmisljene tjelesne energije,a naplacuje u iznosu koji je bez odredene tarife. Ne mogu da razumijem kakva je ta svekrva ne humana osba kad niej bila u stanju da ode na sahranu svojoj snaji koja je krvolocnicki ubijena.

ODGOVORITE
Name

Ni jedni ni drugi

15.11.2016 13:44

Ni psihoterapeuti a ni ovi ljekari alternativne medicine ne mogu da izliječe psihičke bolesnike

Name

Crni

15.11.2016 14:08

Naći će polako krug se sužava a klupko se odmotava

ODGOVORITE
Name

audi

18.11.2016 08:10

Taj prokleti ubica nije ubio samo Jelenu vec i njezinu mamu.Koja bi majka mogla da sve izdrzi i da zivi s tim kad zna na koji su joj monstruozan nacin ubili dijete. Vec su se ubice uplasile da majka nece saznat pravu istinu il je cak i saznala pa su i nju ucutkali.Neka im je pokoj dusi i jednoj i drugoj.A ova vjestica svekrva ce umirati u najgorim mukama.Molit ce Boga da joj dusu uzme a nece mooci dusu ispustiti.Njoj ce zemlja kosti izbacivati koliko je zla.Smijem se zakleti da je sve to njezini ruku dijelo i njenog muza i sinova monstruma djelo.Koja zlocinacka sekta .

ODGOVORITE