Донарумин сан је да потпише уговор с Миланом! Али...

Прсте је умешао и Мино Рајола - које су му намере?! Један од најмоћнијих менаџера планете наводно жели да размотри и друге опције, које би могле да донесу уносну зараду. А можда је све то маска како би младом голману донео још новца од Росонера?

Фудбал 16.11.2016 | 21:30
Донарумин сан је да потпише уговор с Миланом! Али...
Италија не престаје да бруји о Ђанлуиђију Донаруми! Најталентованији млади голман планете свакодневно привлачи пажњу медија, а откако је фудбалским небом прострујала вест о Јувентусовом интересовању, ватре горе све јаче. 

Није тајна да петоструки узастопни првак Италије има намеру да легендарног Ђиђија Буфоназамени вансеријским талентом међу стативама миланског великана. Међутим, једна од највећих будућих узданица италијанског и европског фудбала има само један сан - да први професионални уговор потпише са вољеним клубом и да постане икона истог. 

Италијански медији преносе Донарумину исповест да му је једини циљ да стави параф на већ договорене услове са Адријаном Галијанијем и добије годишњи уговор од 2.000.000 евра. Документација би требало да буде важећа у фебруару, када Донарума напуни 18 година. 

Међутим, прсте је у цео посао умешао Донарумин менаџер Мино Рајола. Наиме, можда и најмоћнији агент у овом тренутку свестан је да је његов млади клијент можда и најтраженији голман на планети и да у реду већ стоје Јувентус, Реал, Челси, Манчестер јунајтед и многи други европски гиганти. Управо из тог разлога његове намере су да размотри све опције пре него што Донамура буде потписао уговор. 

Да не би долазили до прераних закључака и Рајолу прогласили човеком који „буши“ Донаруминостанак у Милану, италијански медији гледају и другу страну медаље... Наиме, можда је све то заправо маска како би извукао још новца за младог Ђиђија од нових власника клуба, пребогатих кинеских инвеститора. 

Можда, можда...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар