Donarumin san je da potpiše ugovor s Milanom! Ali...

Prste je umešao i Mino Rajola - koje su mu namere?! Jedan od najmoćnijih menadžera planete navodno želi da razmotri i druge opcije, koje bi mogle da donesu unosnu zaradu. A možda je sve to maska kako bi mladom golmanu doneo još novca od Rosonera?

Fudbal 16.11.2016 | 21:30
Donarumin san je da potpiše ugovor s Milanom! Ali...
Italija ne prestaje da bruji o Đanluiđiju Donarumi! Najtalentovaniji mladi golman planete svakodnevno privlači pažnju medija, a otkako je fudbalskim nebom prostrujala vest o Juventusovom interesovanju, vatre gore sve jače. 

Nije tajna da petostruki uzastopni prvak Italije ima nameru da legendarnog Điđija Bufonazameni vanserijskim talentom među stativama milanskog velikana. Međutim, jedna od najvećih budućih uzdanica italijanskog i evropskog fudbala ima samo jedan san - da prvi profesionalni ugovor potpiše sa voljenim klubom i da postane ikona istog. 

Italijanski mediji prenose Donaruminu ispovest da mu je jedini cilj da stavi paraf na već dogovorene uslove sa Adrijanom Galijanijem i dobije godišnji ugovor od 2.000.000 evra. Dokumentacija bi trebalo da bude važeća u februaru, kada Donaruma napuni 18 godina. 

Međutim, prste je u ceo posao umešao Donarumin menadžer Mino Rajola. Naime, možda i najmoćniji agent u ovom trenutku svestan je da je njegov mladi klijent možda i najtraženiji golman na planeti i da u redu već stoje Juventus, Real, Čelsi, Mančester junajted i mnogi drugi evropski giganti. Upravo iz tog razloga njegove namere su da razmotri sve opcije pre nego što Donamura bude potpisao ugovor. 

Da ne bi dolazili do preranih zaključaka i Rajolu proglasili čovekom koji „buši“ Donaruminostanak u Milanu, italijanski mediji gledaju i drugu stranu medalje... Naime, možda je sve to zapravo maska kako bi izvukao još novca za mladog Điđija od novih vlasnika kluba, prebogatih kineskih investitora. 

Možda, možda...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar