Бјелица због пријетњи смрћу напустила Србију

Позната српска књижевница која се последње четири године бори са раком, укључила се путем Скајпа у емисију 150 минута и том приликом уредници и водитељки Анети Ивановић објаснила због чега је била принуђена да напусти Србију.

Србија 14.11.2016 | 22:48
Бјелица због пријетњи смрћу напустила Србију
Исидора је, видно потресена, објаснила да су она и њено дете добили претње смрћу преко телефонске секретарице, а да је особа која је претила једна јавна личност. Исидора више није у Србији, не зна када ће се вратити, а поврх свега, поново се бори са опаком болешћу.
 
"Они који ме воле приметили су да ме нема већ два месеца у јавности. Дакле, средином августа је остављена брутална порука на нашој кућној секретарици, која није била претња смрћу само мени већ и мом детету. Обавештена је полиција", рекла је Исидора и додала да стрес изазван претњом негативно утицао на њено здравље.

"Неколико дана након позива, моје здравствено стање се погоршало. Тумор маркери су ми експлодирали, и била сам приморана да се изолујем", рекла је Исидора и додала:

"Нажалост, дешава се да су и психопате јавне личности. Познато вам је да психопате немају осећаја, ја сам вређана због тога што имам рак, што ми је извађена материца. Ако бисмо сада тај снимак пустили у етар сви би прпознали о коме се ради",рекла је Исидора.

Како "Блиц" незванично сазнаје, полиција је у септембру примила пријаву за претње Исидори Бјелици, коју је поднео њен муж Небојша Пајкић.

Полиција је по тој пријави поступила и саслушала особу која јој је претила, након чега је комплетирала свој извештај и упутила га у надлежно Прво основно тужилаштво, које ће даље одлучивати о предмету.

Извор: Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

дајте више

14.11.2016 23:28

откачите се више ове сељанчуре из Трнова и БГ , шта ако је болесна , нека се лијечи као и хиљаде других . кога више она занима , млади умиру , а не једна бабетина . Нека иде гдје хоће , не мора се ни враћати .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пецонијеви Телохранитељи

15.11.2016 08:45

Браво Иси, сада на миру "настанцујте" ново "дело": Сама 4.

Name

Кико

15.11.2016 05:17

Ко це пријетити овој баби

ОДГОВОРИТЕ