Bjelica zbog prijetnji smrću napustila Srbiju

Poznata srpska književnica koja se poslednje četiri godine bori sa rakom, uključila se putem Skajpa u emisiju 150 minuta i tom prilikom urednici i voditeljki Aneti Ivanović objasnila zbog čega je bila prinuđena da napusti Srbiju.

Srbija 14.11.2016 | 22:48
Bjelica zbog prijetnji smrću napustila Srbiju
Isidora je, vidno potresena, objasnila da su ona i njeno dete dobili pretnje smrću preko telefonske sekretarice, a da je osoba koja je pretila jedna javna ličnost. Isidora više nije u Srbiji, ne zna kada će se vratiti, a povrh svega, ponovo se bori sa opakom bolešću.
 
"Oni koji me vole primetili su da me nema već dva meseca u javnosti. Dakle, sredinom avgusta je ostavljena brutalna poruka na našoj kućnoj sekretarici, koja nije bila pretnja smrću samo meni već i mom detetu. Obaveštena je policija", rekla je Isidora i dodala da stres izazvan pretnjom negativno uticao na njeno zdravlje.

"Nekoliko dana nakon poziva, moje zdravstveno stanje se pogoršalo. Tumor markeri su mi eksplodirali, i bila sam primorana da se izolujem", rekla je Isidora i dodala:

"Nažalost, dešava se da su i psihopate javne ličnosti. Poznato vam je da psihopate nemaju osećaja, ja sam vređana zbog toga što imam rak, što mi je izvađena materica. Ako bismo sada taj snimak pustili u etar svi bi prpoznali o kome se radi",rekla je Isidora.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, policija je u septembru primila prijavu za pretnje Isidori Bjelici, koju je podneo njen muž Nebojša Pajkić.

Policija je po toj prijavi postupila i saslušala osobu koja joj je pretila, nakon čega je kompletirala svoj izveštaj i uputila ga u nadležno Prvo osnovno tužilaštvo, koje će dalje odlučivati o predmetu.

Izvor: Blic

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

dajte više

14.11.2016 23:28

otkačite se više ove seljančure iz Trnova i BG , šta ako je bolesna , neka se liječi kao i hiljade drugih . koga više ona zanima , mladi umiru , a ne jedna babetina . Neka ide gdje hoće , ne mora se ni vraćati .

ODGOVORITE
Name

Peconijevi Telohranitelji

15.11.2016 08:45

Bravo Isi, sada na miru "nastancujte" novo "delo": Sama 4.

Name

Kiko

15.11.2016 05:17

Ko ce prijetiti ovoj babi

ODGOVORITE