Нишикори: Вавринка је много гријешио!

Кеи Нишикори истакао је бројне грешке Станисласа Вавринке као кључни фактор победе на старту Завршног турнира.

Тенис 15.11.2016 | 10:15
Нишикори: Вавринка је много гријешио!
Јапанац је лако савладао Швајцарца (6:2, 6:4), иако је убацио тек 46 одсто првих сервиса у првом мечу групе "Џон Мекинро".

"Одличан почетак турнира, био сам пун самопоуздања. Видео сам да он не игра најбоље, доста је промашивао, много грешио. Видео сам то као шансу, па сам покушавао да будем агресиван. Одиграо сам добар меч", рекао је Нишикори.

У среду га очекује дуел са Марином Чилићем, а у последњем колу са првим рекетом света Ендијем Маријем, кога је савладао на УС Опену.

"То ми даје самопоуздање, играли смо ове године три, четири пута, доживео сам тежак пораз у Рију. Али сам играо добро на УСО и Дејвис купу. Осећам да имам шансу да га победим, иако је најтежи ривал у групи", рекао је Јапанац.

Пети тенисер света има шансу да годину заврши као трећи на АТП, али то зависи и од тога шта ће урадити Вавринка и Милош Раонић у Лондону.

"Не мислим много о позицији, али би било лепо завршити годину као четврти или трећи. Имам шансу ако будем добро играо ове седмице. То ми је један од циљева. Следеће године се надам да ћу остати ту и покушати да стигнем Марија и Новака", закључио је Нишикори.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар