Поцеко минус 17 против Партизана претворио у плус 10, али тврди...

...Нисам одговоран за ову победу! "Екипа сваки дан ради са Вељком. Он је сјајан тренер, мислим да ће бити најбољи у Европи", рекао је Италијан.

Кошарка 15.11.2016 | 20:45
Поцеко минус 17 против Партизана претворио у плус 10, али тврди...
Регион, али и комплетна Европа, ових дана пишу о Ђанмарку Поцеку. Некадашњи тренер Варезеа, а сада помоћни тренер Цедевите, одушевио је комплетну јавност начином на који је преокренуо резултат против Партизана у дворани Александар Николић после искључења Вељка Мршића.

У тренутку када је искључен први тренер Загрепчана Београђани су водили резултатом 42:25, а на крају утакмице на семафору је стајало 87:97.

"Не желим много да причам, ја сам само помоћни тренер. Али желим рећи да сам врло срећан што сам другу сезону у Цедевити. Очито је да ја нисам одговоран за ову победу, јер екипа сваки дан ради са Вељком. Он је сјајан тренер, мислим да ће бити најбољи у Европи. Имам сјајан однос са свим играчима, гајим велики респект према њима и волим их. Све су то сјајни момци, нико није шу*ак, лако је имати добар однос с њима. Некад мораш да вичеш и гураш их, али док те поштују као тренера лаган је то посао", рекао је Поцеко, а преноси портал 24сата.хр.

Ипак, темперамент италијанског стратега је нешто што све одушевљава, како публику и играче, тако и тренера Мршића.

"Вељко ми верује. Зна да сам мало луд, али искрен. Тренеру је важно да има некога коме верује. Ту сам да помогнем", рекао је Поцеко.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар