Poceko minus 17 protiv Partizana pretvorio u plus 10, ali tvrdi...

...Nisam odgovoran za ovu pobedu! "Ekipa svaki dan radi sa Veljkom. On je sjajan trener, mislim da će biti najbolji u Evropi", rekao je Italijan.

Košarka 15.11.2016 | 20:45
Poceko minus 17 protiv Partizana pretvorio u plus 10, ali tvrdi...
Region, ali i kompletna Evropa, ovih dana pišu o Đanmarku Poceku. Nekadašnji trener Varezea, a sada pomoćni trener Cedevite, oduševio je kompletnu javnost načinom na koji je preokrenuo rezultat protiv Partizana u dvorani Aleksandar Nikolić posle isključenja Veljka Mršića.

U trenutku kada je isključen prvi trener Zagrepčana Beograđani su vodili rezultatom 42:25, a na kraju utakmice na semaforu je stajalo 87:97.

"Ne želim mnogo da pričam, ja sam samo pomoćni trener. Ali želim reći da sam vrlo srećan što sam drugu sezonu u Cedeviti. Očito je da ja nisam odgovoran za ovu pobedu, jer ekipa svaki dan radi sa Veljkom. On je sjajan trener, mislim da će biti najbolji u Evropi. Imam sjajan odnos sa svim igračima, gajim veliki respekt prema njima i volim ih. Sve su to sjajni momci, niko nije šu*ak, lako je imati dobar odnos s njima. Nekad moraš da vičeš i guraš ih, ali dok te poštuju kao trenera lagan je to posao", rekao je Poceko, a prenosi portal 24sata.hr.

Ipak, temperament italijanskog stratega je nešto što sve oduševljava, kako publiku i igrače, tako i trenera Mršića.

"Veljko mi veruje. Zna da sam malo lud, ali iskren. Treneru je važno da ima nekoga kome veruje. Tu sam da pomognem", rekao je Poceko.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar