Наставак 'Правде': Ухапшен Изет Мусић

Припадници Федералне управе полиције касно синоћ лишили су слободе још једну особу која се доводи у везу са осталим ухапшеним у акцији 'Правда' која се од петка спроводи на територији БиХ и Хрватске.

Босна и Херцеговина 14.11.2016 | 12:00
Наставак 'Правде': Ухапшен Изет Мусић
Незванично, ухапшен је Изет Мусић, а он се сумњичи да је учествовао нелегалним радњама за које се терете и остале особе које су ухапшене у заједничкој акцији ФУП-а, МУП-а РС, МУП-а КС, ОСА-е и УСКОК-а.

Јутрос је за Н1 потврђено из Кантоналног суда да је одређен једномјесечни притвор за Алију Делимустафића, Јусу Шкријеља, Лејлу Церић, Суаду Хаџић и Самиру Скорупан.

Тужилаштво КС и даље чека одговор Кантоналног суда на захтјев о одређивању притвора и расписивању међународне потјернице за Лејлом Фазлагић, Мирсадом Делимустафићем и Зораном Лончаром.

Такође, одговор на предложене мјере забране се очекује за Муамера Питу, Хајрудина Омербеговића, Суаду Хаџић, Нихада Друшкића, Мухамеда Хаџиомеровића, Емира Карачу, Едину Мутевелић, Кему Капура, Едина Бановића и Перу Вуковића.

Извор: Н1

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мало итањце

14.11.2016 11:12

Је ли овај Муамер Пита ста у роду оном Сеаду Пита бивсем финансиском директору Ценеxа, који је финансиски покривао сав ранији криминал Делимустафица. Ко зна нека одговори

ОДГОВОРИТЕ