Грађани Источне РС ће престати плаћати порез

Влада Републике Српске неће подржавати општина које на изборима нису припале СНСД-у. Изјавио је ово предсједник РС-а Милорад Додик, а начелници тих општина тврде да подршке није било 10 протеклих година. Додик је сада јавно признао нешто што одувијек ради, тврди у изјави за ТВ1 начелник Источне Илиџе Маринко Божовић из СДС-а.

Република Српска 14.11.2016 | 22:51
Грађани Источне РС ће престати плаћати порез
“Источна Илиџа годинама трпи тај неравноправан однос у односу на остале општине у РС.  Ми смо се већ на ту ситуацију навикли, али ево сада када је то предсједник рекао и јавно, надам се да ће осталим људима у РС постати јасно у каквој ми држави живимо”, истакао је Божовић.

Он тврди да се ова ситуација најбоље огледа у чињеници да се новац који је Република Српска стекла приватизацијом Телекома, улагао у инфрастуктурне пројекте широм Републике Српске. Осим у општине које не води СНСД. Нити једна марка није стигла у Источну Илиџу, тврди Божовић.

“Разлика западни и источни дио, градња аутопутева на западном дијелу РС, док у источном дијелу РС буквално нема пара да се повуку бијеле линије по магистралним путевима. Ја сам некад када је у питању градња болнице у Источном Сарајеву говорио да ће грађани Сарајевско-романијске регије престати плаћати порез. Све здравствене установе широм РС су направљене изузев ове у Источном Сарајеву”, додао је Божовић.

Видне су, додаје, и  разлике у конкретним улагањима у општине које воде СНСД-ови и, с друге стране, начелници из Савеза за промјене.

“У једној имате помоћи од предсједника РС, разних фондова за рурални развој па до пројекта који се финансира из буџета РС. У другој општини немате нити једну марку која дође из буџета РС”, сматра Божовић.

Срамотно је, закључује Божовић, овакво понашање предсједника Републике Српске.

БН ТВ / ТВ1

Коментари / 79

Оставите коментар
Name

поремећај

14.11.2016 11:44

Све док народ подржава оног ко му нуди ништа убјеђујући га када дођу они други да ће му они дати дупло ништа и тако стварајући страх да не видиш садашње ништа плашећи те оним неким ништа што ћеш имати кад они дођу,све ћеш више гласати за то ништа и имати то ништа.Ништа човјек више у животу не може загрлити јаче него ништа из страха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муњомир

14.11.2016 12:23

Свака част за коментар.....

Name

Истоцна Република Српска

14.11.2016 20:23

Истоцни дио РС својим термоелектранама , хидроелектранама , рудницима и природним богатствима је најзнацајнији фактор који пуни будзет РС. Истовремено Бањалука узима гро средстава и на томе заснива свој економски развој. За то време давањем незаслузених радних мјеста и високих плата , запосљавањима подобних а не способних у истоцном дијелу РС они одрзавају привид наклоњености народа тренутној власти. Неправде су огромне а народ завадјен. Овај овакав нацин владавине , којим се сатире свако ко не мисли као они води у додатне подјеле и вјероватно ситуцију која це се само орузаним сукобом моци ријесити. Мозда је рјесење и отцјепљење истоцног дијела Републике.

Name

x25

14.11.2016 11:47

Можда је рјешење да формирамо Заједницу општина у којима СНСД нема власт, по узору на идеју формирања Заједнице српских општина на Косову, па да се заједничким средствима боримо за опстанак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

14.11.2016 11:53

Тако је Маринко. Само напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перица

14.11.2016 12:13

Само ти испуни шта си обећао, а попусти Додика више

Name

Пеђа

14.11.2016 15:43

Не може он испунити ни укрштеницу а не обећање

Name

пијаца Бања лука

14.11.2016 11:54

Гледам јуце Св недеља,пијаца у Бањалуци,пуна сиротиње,испразнили ормаре,подруме,супе,гаразе и дотјерала сиротиња све на пијац,да проба продат јос вецој сиротињи да бих презивјели.Нека велим, гласајте опет за кога гласате па це те цитав зивот продават и дабогда да се смрзнете,док се не промјените па да и не долазите са пијац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.11.2016 23:16

Кретену откуд ти знаш ко је за кога гласао? Смијеш се сиротињи. Срам да те је истог. Појма ти немаш.

Name

Зељко Бања лука

16.11.2016 19:38

Назалосније је сто нам у понуди на гласању стоје увијек исти људи. Па за кога гласати, у сустини сви су исти, залосна поворка политицара бахатих, неспособних за било ста осим за пљацку овог јадног народа и посебно надарених да бјесомучно лажу, а можда и да убију да би остали у фотељама и да узимају и даље а ниста да дају, и тако 20 и више година. Кога да изаберемо од веч давно бираних који немају ни мало срама док оптузују једни друге, а народу ниста неће испунити од обеацања, ни једни ни други, е па НЕ ДАЈ СЕ НАРОДЕ ДА НАС ТАКВИ ДИЈЕЛЕ.

Name

Рад

14.11.2016 12:04

Све је то исто, у свим странкама се налазе ортодоксне будале погледајте само одборницке листе нема ни једног доктора академика професора. Све се свело на подобне и послусне, који слусају своје странацке сефове и зато нам никад неце бити боље ко год да побједи и буде на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

којо

14.11.2016 12:50

Па на одборничке листе се траже агресивни и подобни,они који ће од куће до куће молити за глас,који ће куповати гласове итд.Школован може бити на листи али поштено не може проћи.Џаба ми моји гласови ако сеоски ђикан утростручи своје гласове.Зато се мора мијењати изборни закон и гласање само за једног кандидата на листи.

Name

Јадан Јадар

14.11.2016 12:06

Зато ми у Зворнику узивамо. Градонацелник нам СНСДовац, паре долазе из БЛ ко луде, улице разроване, итд. Асфалтирамо сеоске путеве фирмама насих политицара, и то све дзаба. Донације људима, ал мало морген.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видосав

14.11.2016 13:05

И имамо највећи градски паркинг у региону. хахаха... Лопов који обавља функцију градоначелника чак и приватну земљу отима људима и књижи је на општину или фирме које су њему блиске.

Name

доста

14.11.2016 12:06

Види најгоре је маринко тако несто најавити,па онда одустати од тога.то знаци пораз у старту.морате бити досљедни и истрајати.то доноси резултате.ниста од празних прица само јос горе.одрзи обецање и бит цес постован

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лакташи

14.11.2016 12:07

Шта ће ти тај пола човјек пола црногорац поред тебе. Назире се његова брадица и Додикова пудлица. Иначе све ово што кажеш Маринко стоји. То што сте сви у сјенци Лакташа није фер иако сам ја поријеклом из тог мјеста. Гад нам је уништио понос, дошло је дотле да се стидим свог завичаја у коме више полицајаца штити Додикову имовину него јавни мир и ред. Срамотно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Плаћање

14.11.2016 12:13

Па има нас који ћемо плаћати. Нисми сви опозиција, нити се са њом слажемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

14.11.2016 12:40

Па то су обицно полтронцици они сто једу ста год им Миле сервира.И то је било ок до сад,али сад је нас дивни предсједник осудио дио насег народа на биједу јос вецу него до сад.И сад ја треба да солидарисем са Милом,а не са својим народом.Ма забијте се сви колективно у Милин ректум.Није српски цутати!

Name

ЖУЋО

14.11.2016 12:43

ПЛАЋАЈ ПАПЧИНО ИМАШ И ОД ЧЕГА, АЛИ КАКИ ЈЕ КРЕНУЛО НЕЋЕШ ЈОШ ДУГО

Name

мирко

14.11.2016 12:46

Па бојкотује и Градишку кад у њој не влада али ми ипак плаћамо порез.реците ви мени која странка не уцјењује,која није корумпирана,која партијски не запошљава.Проблем је још увјек у државној својини,треба све приватизирати,електро,водовод,чистоће.

Name

Радован

14.11.2016 13:04

Ма твој тзв предсједник,и ратни профитер, и цланови сзв. лактаске владе,неце ускоро смјети ни наступити на тло ИСТОЦНОГ ДИЈЕЛА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ КОЈУ ЈЕ СТВОРИО СДС,НА ЦЕЛУ СА РАТКОМ И РАДОВАНОМ,И СА ЊЕНИМ ГРАДЈАНИМА,а не како реце кабадахија из Лактаса,да це долазити само у организације снсд-а,да пјевају ону њихову здајницку "зивко,додик,и биљана,АЛИЈИНА 3 ЉИЉАНА"! Наравно постовани Бозовицу, да они изградјују болнице,и аутопутеве,у оном дијелу у коме они зиве,са својом фамилијом. Ста њих брига за Истоцно Сарајево,Пале,Фоцу,Калиновик, Хан Пијесак,Гацко,Висеград,Бијељину, вазно је да су они у свом селу изградили болнице и аутопутеве. Зато се и слазем са вама да ИСТОЦНИ ДИО РС. не врси било каква плацања у тзв.будјет уцитељице Зељке.

Name

Драган

14.11.2016 13:15

Зграда Владе је направљена у опстини И Илидза и све таксе плацене у њен будзет.А Сдс је против изградње болнице тако казе Пандуревицка.

Name

Ис

14.11.2016 13:31

Ајде сто си глуп,него то јавно и говорис. Теби је ок да влада ни један пројекат из твоје опстине не подрзи зато сто градјанима те опстине одговара неко ки није СНСД. Претпостављам да си удомљен на дрзавним јаслама и имас вјероватно обецање да це ти и дјецу запослити. Другог објасњења нема. Нек је вама сектасима добро а продали би и вјеру и дједовину и понос и све би дали само нек је вама добро.

Name

киза

14.11.2016 22:13

Онај ко небуде плацао је папцина. Само му се због дуга мозе катанац на врата ставити

Name

Исток

14.11.2016 12:14

У пензији сам пу их 16 година. Преживјела сам рат и ратне страхоте. Никад горе се нисам осјећала као сада. Нисам сигурна после о е црне књиге коју Додик пра и да ме неко неће упуцати кроз прозор, на тараси, улици. После Додикових изјава страх је унет у грађане Страх је опрвдан, јбист лВукелићс, најјновије што се дешава у Теслићу. Мислим да је то све политика крива и њен предсједник. Тужно и жалосно гдје живимо.јУжас. После његовог објављеног говора а у просуству академика, професора,доктора, много образованих, да се нико не ографи од његове мржње према дригима, то су само фашисти радили, па још већи страх, гдје живима са каквим људима живимо,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Празан буџет

14.11.2016 12:32

Грађани и привредни субјекти у Републици Српској би требали престати плаћати порез на одређено вријеме из разлога да се владајућим и оним који примају плате из буџета практично покаже ко их плаћа за њихов нерад. Не вриједи њима то говорити требали би да то осјете, шта значи не примити плату неколико мјесеци па би боље разумјели раднике који мјесецима и годинама не примају плате. Владајући се понашају као да новац којим финансирају оно мало пројеката доносе од куће. Грађанима би требало сваки дан по неколико пута понављати да је новац којим влада располаже новац грађана Републике Српске, и то на начин да треба рећи грађанима да уколико су им нето примања 500,00 КМ да од тих 500,00 КМ , ПДВ-а плате држави 72,65 КМ, пореза и доприноса на плате 296,02 а да не рачунамо остале намете држави. Све ово би требало да зна и предсједник и премијер и министри у влади, па ме чуди колико требаш бити безобразан да изјавиш како си ти нешто дао грађанима. Сваки пут се најежим кад чујем такве изјаве. Буџетски корисници би требало да знају да њихове плате финансирају и најсиромашнији грађани Републике Српске који сваки дан немају ни за хљеб.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свједок

14.11.2016 12:50

Предраг Ковач је у свим предизборним кампањама јавно говорио како никада неце кроцити у Владу и да се тиме поносио а на тим јавним скуповима сдсовци су бјесомуцно на то аплаудирали. Па како мислите да је неко могао да улазе тамо гдје неко не дозвољава и не трази. Смјесно. Али зато су бијељина, рогатица, пале у остале опстине гдје су били нормални нацелници добиле све и сваста. Само на палама је улозено преко 20 милиона. А ти маринко не политици него засуци рукаве и уради несто у овој мртвој опстини гдје су је ови твоји и довели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ис

14.11.2016 13:54

На Палама су улозили у тунел на Стамболцицу да би Дзомбиц могао са тог пројкета остао добар за један хотел на Јахорини. Осим тога ни марке.

Name

ре ис

14.11.2016 14:03

Некако у исто вријеме, кад се градио тај Џомбићев хотел, на Јахорини су градили виле и неки из СДС-а. Мићова вила се издваја по својој љепоти и раскоши.

Name

Ис

14.11.2016 14:40

Несто нисам цуо за ту Мицину вилу... знам за онај цувени увлацак изнад Кристала за неколико вила Љубе Мрде и његове екипе.

Name

ре ис

14.11.2016 21:17

Десно од ''Шатора'', недалеко од стазе, сви на Јахорини знају чија је вила. Колико човјек мора бити наиван па да не разумије због чега се врши притисак на садашњу власт. Једини разлог је да се дође до власти односно новца. Кад се то оствари, све приче о лоповлуцима ове власти и одговорности ће престати. И тако у круг, сјаши курта да узјаше мурта. А народ јак ко млада кобила па носи и трпи. Они народу пред изборе побацају мрвице и народ се око тога отима.

Name

дуле

15.11.2016 14:00

А чија је вила у Монте Карлу, стан у Бечу, Лондону, Вила на Дедињу итд. Нису сви исти како кажеш, у овој влади нема ни један министар из источног дијела Републике Српске а све хидро централе су у источном дијелу, па богата Семберија, шумска богатства, рудници итд. Док се у западном дијелу отварају разноразне агенције за упошљавање, граде ауто путеви, све институције и сједишта разних компанија ми овдје немамо ни за обиљежавањање линија на путу и нормалну со зими него нам пијесак сипају. Срамота нек је свакога ко живи у источном дијелу а подржава ову мафијашку хоботницу.

Name

Лија

14.11.2016 13:22

Навратили сте нас да не плаћамо ртв претплату, па сада долазе пресуде за принудну наплату, које су три пута већих износа од дуговања. Ко је из СзП-а стао на црту и подржао грађане? Нико. Сад треба да гомиламо дугове за порез, који ће исто као претплата доћи на принудну наплату, а ви ће те и даље ћутати. И сутра кад ви будете на власти, тражиће те да се неплаћени порез плати. Вјерујем да ће бити и тужби. Осмислите начин да водите рационалну политичку борбу за власт и не отежајите обичним смртницима живот, ради ваше борбе. Очистите своје редове од криминалаца који су у СзП-у само ради личних материјалних интереса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новица

14.11.2016 14:04

Можда сте гледали Пернара у емисији "недјељом у два" код Станковића, све што је рекао о ХРТ-у може се рећи и за тзв "јавни сервис" РТРС само на куб! Само је тамо ХДЗ а код нас СНСД! Под хитно бојкот и протести до промјене уређивачке политике! Не живимо у 48-им прошлог вијека!

Name

посјетилац

14.11.2016 14:13

Они свјесно закухавају да би гурнули народ у сукоб са властима

Name

Баја

14.11.2016 14:26

Позив за неплацање ртв таксе је упутио Додик

Name

Беба

14.11.2016 13:22

Додик је диктатор и криминалац а зна се како они заврсавају

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Беба

14.11.2016 13:39

Беба радикал. Ако имаш му.. као што пишеш, жртвуј се за народ.

Name

МладаБосна

14.11.2016 13:47

ко неце да плаца порез својој дрзави плацаце тудјину...

ОДГОВОРИТЕ
Name

САЛЕ

14.11.2016 13:50

НАЦЕЛНИК ОПСТИНЕ ОД 2000 СТАНОВНИКА НАСАО ДА ПРИЦА СТА ЦЕ СЕ РАДИТИ.ПОКЛОПИ СЕ И ЦУТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ист.илиџа

14.11.2016 14:22

неписмен си Сале, читај мало - фали ти једна нула јер Источна Илиџа има близу 20.000 становника!!!

Name

Ресале

14.11.2016 15:03

Салеееее одакле си ти брате напацени? Из Дрвара или из Гламоца?

Name

Сале тракториста

14.11.2016 15:18

Сале са Милом деведесет пете узја'о на трактор , хехе :'Д

Name

киза

14.11.2016 15:27

Сале браво мајсторе. Ипак има висе идиота (мајстора) него сто сам мислио. Далеко смо ми јос од пропасти када овакви идиоти имају хлеба да једу

Name

источна илиџа

14.11.2016 15:36

У источну илиџу влада СНСД је уложила 2 милиона за изградњу школу Петар П. Његош на Добрињи и 2 милиона за школску дворану у војковицима а и зграда Владе је у иаточној илиџи

Name

ре млада босна

14.11.2016 14:06

А каква је то "моја држава" ако је,због страначке различитости, отворено против мене и мојих . Моја држава она која је теби туђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јабука_Грлица

14.11.2016 14:09

Бицемо ми јаци од криминалаца из БЛ док год имамо насег Маринка брат це нас извести из ове биједе.Само напријед јабуко уз тебе смо до зивота

ОДГОВОРИТЕ
Name

месар

14.11.2016 14:23

Боље тамо него Месару

ОДГОВОРИТЕ
Name

Федерациј

14.11.2016 14:52

Прикључити се федерацији одмах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.11.2016 19:06

Да им није Федерације и Сарајева, поцркали би од глади

Name

киза

14.11.2016 15:25

Браво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пендула

14.11.2016 15:44

Поцетак краја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

14.11.2016 16:39

Није ово наивно мозда је рјесење и савез са дјаволом него са бандитом од "председнока"

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ре борац

14.11.2016 18:35

ТОЛИКО ЈЕ ПРОВИДНА И ГЛУПА ИГРА САВЕЗА ОКО ДОДИКА КОЈИ СЕ БЛАМИРАЈУ А ИЗБОРИ СУ РЕКЛИ СВЕ - БОЉЕ ДА САРАДЈУЈУ СА ЊИМ ДА ИХ НЕ НОГИРА ИЗ САВЈЕТА МИНИСТАРА А МОЗЕ КАД ХОЦЕ.

Name

Ре:Ре:Ре: Борац

14.11.2016 19:18

Давно би додик ногирао СВЕ да мозе. Све искреније говори о својим намјерама: дезертер једино мозе бити и непријетељ "свога" народа. Ниција није вјецно сијала, а поготово ИЗДАЈНИКА, који о томе сто цини против народа незна ни да цути. Тако је програмиран.

Name

Директ

14.11.2016 16:52

Боље би било РТВ таксу него порез.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рибар

14.11.2016 19:07

Маринко ми је драг момак, васпитан и благ, ипак као посланик и нови начелник стратешки врло битне општине у граду Српско Сарајево треба добро одмјереније давати изјаве. Ако је то оно на чему ће остати и покушати са својим партнерима провести, мислим да не види далеко, али као човјек који држи до ријечи и става, поштујем. Ипак бих му прије коначне одлуке препоручио да прочита моју колумну "КО ТО ТАМО НА ИСТОКУ СРПСКЕ, НЕЋЕ, ИЛИ НЕ ЗНА?" објављену на ФРОНТАЛУ РС прије четири године. С поштовањем Никола Лазаревић

Name

Е мој рибар...

14.11.2016 20:52

Смијем живот дати да ти "рибару" ногом ниси загазио на тзв Источну Илиџу, инаће не би тако лапрдао. Ви патриоте на батерије највише штетите народу који живи у Лукавици, Касиндолу, Војковићима, са вашим коментарима и некаквим непостојећим "Српским Сарајевом". Ти људи зависе и живе захваљујући Сарајеву, а ваши коментари из дијаспоре и са сигурне удаљености их доводе у непотребне проблеме. Рат је завршен прије 20 година, мајмуни као ти то требају усадити у глупе главе!

Name

Истоцна Република Српска

14.11.2016 20:44

Истоцни дио РС својим термоелектранама , хидроелектранама , рудницима и природним богатствима је најзнацајнији фактор који пуни будзет РС. Истовремено Бањалука узима гро средстава и на томе заснива свој економски развој. За то време давањем незаслузених радних мјеста и високих плата , запосљавањима подобних а не способних у истоцном дијелу РС они одрзавају привид наклоњености народа тренутној власти. Неправде су огромне а народ завадјен. Овај овакав нацин владавине , којим се сатире свако ко не мисли као они води у додатне подјеле и вјероватно ситуцију која це се само орузаним сукобом моци ријесити. Мозда је рјесење и отцјепљење истоцног дијела Републике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

15.11.2016 01:18

тако само Српски дусмани говоре само кољаци Српски призељкују подјеле медју СРБИМА РС није ниста гора од дрзава региона

Name

Српско Сарајево

15.11.2016 01:21

знаци боље бити са турцима у федерацији него у својој Српској срамота и залосно је тако мислити и говорити

Name

ре

15.11.2016 01:25

непостоји истоцна Рс вец само истоцни дио РС треба волити сваки педаљ своје Отадзбине

Name

бане

15.11.2016 01:35

треба направит заједницу истоцних опстина И порез не слати у бања луку.

Name

исток је исток

15.11.2016 06:05

Маринко вријеме је за референдум са питањем дали градјани подрзавају ста в пресједника Рс да се одвоје од опстинна и градова у којима није снсд носиоц власти Немозес се супроставити орузјем он прави своју полцију војску он не оспособљава инспекторе дс спррцавају криминал него специјалце да стите његов тезим. МАРИНКО СВАТИ СУНЦЕ ИЗЛАЗИ НА ИСТОКУ АЗАЛАЗИ НА ЗАПАДУ И ТАМО НАЈДУЗЕ СИЈА

Name

Истоцна Република Српска

15.11.2016 09:24

Не срдите се брацо. Ово је само размисљање и разматрање опција. Која нам је опција кад смо овако понизени , опљацкани , а ево сада нам и на зивоте ударају. Која је опција када те твој владар сатире. Која је опција када влада сијеце грану на којој сви сједимо .Која је опција када це било какво финајсијско колебање у РС проузроковати висе смрти и болести него било ста друго . Која је опција када видис да све грабе себи нмареци за друге. А Српску си крвљу створио и дао њему на управу.

Name

Ре РС

15.11.2016 09:48

Значи треба бити јединствен и трпити криминал и неправду као во што оре цијели живот и на крају га убију? Је ли то живот и просперитет једне нације или народа?

Name

бакир

15.11.2016 01:27

ми вас цекамо додјите драги суградјани опростите за Казане идемо у будуцност

ОДГОВОРИТЕ
Name

исток је исток

15.11.2016 05:54

Маринко твој став је прави и искрени само незнам далиси схватио да се Додик спрема за економске регије.Њему се висе ниста немозе новац гласа. Новац броји гласове он купи бирацких одбора колико му треба. Када распрода природне ресурсе на истоку правице економске регије Сунце залази назападу али на западу најдузе сија Висте родјени у велилом граду а он у селу увијек се сељацки момак бојао градског Он се наоуразава и од полиције прави орузану силу да. Се одбтани од влазтитог народа ВРИЈЕМЕ ЈЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМ КО ПОДРЗАВА ОДВАЈАЊ ОПСТИНА И ГРАДОВА У КОЈИМА ВЛАСТ ДРЗИ СНСД МАРИНКО ЗНАМ ТЕ НЕПОПУСТАЈ БО ДОБОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво

15.11.2016 09:55

Браво нацелнице.са стоком треба прекинути сву комуникацију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војо

15.11.2016 23:29

Дје си зелени? Не офирајте се висе, напорни сте ко пролив

Name

парламент

15.11.2016 14:01

СРБА је прије рата било у федерацији 600.000 а данас 40.000 јел то сто неки зеле овде порез плацају сви на свијету и ако су незадовољни јер то је обавеза законска засто би ми били другацији

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор Сведска

15.11.2016 15:56

Мозда је ово конацни крај Српског поноса и Републике Српске. Оцигледно је да је банкротирала. Да сам мултимилијардер не бих инвестирао у БиХ, само ХР закупио бих оток да моји пријатељи имају доци гдје на летовање бесплатно... а сто се тице БиХ, једино бих мозда финанцирао јавне кухиње за пензионере са најнизим пензијама, евентуално неког ко је теско болестан и незапослен да има плацено да га неко обилази и да му припреми јело. Дао бих основах странку ХДУ хрисцанско демократску унију или крсцанско демократску унију. Нико од мојих ис те странке не би добивао плату, морао и имати 100% транспарентан рацун тако да се види поријекло новца (од стране странке) тако да нема подмицивања, кумова и слицно. Максимално се трудио ујединити хрисцане, а потиснути исламисте.

Name

ре Игор

16.11.2016 19:11

Јесили био одскора код психијатра, то је бар код Сведјана дзабе и нетребати ни лото, покусај под хитно.

Name

yугословен

15.11.2016 16:03

ПА КАКО КО ВОЛИ СВОЈУ ДРЗАВУ УНИСТАВА ЈЕ И РАСПРОДАЈЕ ТО ЈЕ НЕ ВОЛИ СВОЈ НАРОД А ВОЛИ ДРЗАВУ РАСПРОДАТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цркох од смијеха

15.11.2016 19:27

У Калиновику побјеђује СНСД, а јесмо се развили упм. Добре су нам цесте, још увијек дурају камионе натоварене балванима и то са приколицом. Сијече ли се, сијече, пропадамо ли, пропадамо.Али не може се рећи да нема пара, има на два, три мјеста.Само пст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Споменуо бих штошта

15.11.2016 23:18

Нико, ама апсолутно нико, у хрватским дијеловима не плаћа порез на имовину,радио и тв претплату и слично. Ко је од њих икада доспио на суд? Каква је ово смијурија од земље у којој не постоји ни један једини закон који је исти за све. Мог стрица, пензионера, Миле и екипа су оглобили за сто и шедесет марака јер наводно није платио тв претплату за ко зна коју годину. Када је пронашао уплатницу и однио је у надлежну институцију рекли су му да је сада касно пошто су већ предали све на суд. Није помагало никакво доказивање, никакве уплатнице на којима се јасно види да је платио претплату за тај мјесец, њему су одбили од пензије и то ке то. То је илустрација овога сидтема: отми, опљачкај, укради, превари... И не заборавите, неко је гласао за такву власт!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јоле

16.11.2016 07:35

Ко си ти да би могао реци ста це градани да плацају а ста не.Постуј оно сто је народ изабрао и ако мозес оправдај ту своју плату било каквим позитивним радом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре-јоле

16.11.2016 09:21

Божовић је изабран од грађана локалне заједнице и дужан је да штити њихове интересе.Ако те интересе,кршећи законе и проводећи самовољу, угрожава неко са вишег нивоа власти начелник има право да позове становништво да се самоорганизује...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

16.11.2016 10:43

Птредлазем гадонацелнику Добоја да порез који ми градјани Добоја плацамо преусмјери у ФБиХ и на тај нацин показе јос висе колико смо ми Босна и Херцеговнија.

ОДГОВОРИТЕ