Građani Istočne RS će prestati plaćati porez

Vlada Republike Srpske neće podržavati opština koje na izborima nisu pripale SNSD-u. Izjavio je ovo predsjednik RS-a Milorad Dodik, a načelnici tih opština tvrde da podrške nije bilo 10 proteklih godina. Dodik je sada javno priznao nešto što oduvijek radi, tvrdi u izjavi za TV1 načelnik Istočne Ilidže Marinko Božović iz SDS-a.

Republika Srpska 14.11.2016 | 22:51
Građani Istočne RS će prestati plaćati porez
“Istočna Ilidža godinama trpi taj neravnopravan odnos u odnosu na ostale opštine u RS.  Mi smo se već na tu situaciju navikli, ali evo sada kada je to predsjednik rekao i javno, nadam se da će ostalim ljudima u RS postati jasno u kakvoj mi državi živimo”, istakao je Božović.

On tvrdi da se ova situacija najbolje ogleda u činjenici da se novac koji je Republika Srpska stekla privatizacijom Telekoma, ulagao u infrastukturne projekte širom Republike Srpske. Osim u opštine koje ne vodi SNSD. Niti jedna marka nije stigla u Istočnu Ilidžu, tvrdi Božović.

“Razlika zapadni i istočni dio, gradnja autoputeva na zapadnom dijelu RS, dok u istočnom dijelu RS bukvalno nema para da se povuku bijele linije po magistralnim putevima. Ja sam nekad kada je u pitanju gradnja bolnice u Istočnom Sarajevu govorio da će građani Sarajevsko-romanijske regije prestati plaćati porez. Sve zdravstvene ustanove širom RS su napravljene izuzev ove u Istočnom Sarajevu”, dodao je Božović.

Vidne su, dodaje, i  razlike u konkretnim ulaganjima u opštine koje vode SNSD-ovi i, s druge strane, načelnici iz Saveza za promjene.

“U jednoj imate pomoći od predsjednika RS, raznih fondova za ruralni razvoj pa do projekta koji se finansira iz budžeta RS. U drugoj opštini nemate niti jednu marku koja dođe iz budžeta RS”, smatra Božović.

Sramotno je, zaključuje Božović, ovakvo ponašanje predsjednika Republike Srpske.

BN TV / TV1

Komentari / 79

Ostavite komentar
Name

poremećaj

14.11.2016 10:44

Sve dok narod podržava onog ko mu nudi ništa ubjeđujući ga kada dođu oni drugi da će mu oni dati duplo ništa i tako stvarajući strah da ne vidiš sadašnje ništa plašeći te onim nekim ništa što ćeš imati kad oni dođu,sve ćeš više glasati za to ništa i imati to ništa.Ništa čovjek više u životu ne može zagrliti jače nego ništa iz straha.

ODGOVORITE
Name

Munjomir

14.11.2016 11:23

Svaka čast za komentar.....

Name

Istocna Republika Srpska

14.11.2016 19:23

Istocni dio RS svojim termoelektranama , hidroelektranama , rudnicima i prirodnim bogatstvima je najznacajniji faktor koji puni budzet RS. Istovremeno Banjaluka uzima gro sredstava i na tome zasniva svoj ekonomski razvoj. Za to vreme davanjem nezasluzenih radnih mjesta i visokih plata , zaposljavanjima podobnih a ne sposobnih u istocnom dijelu RS oni odrzavaju privid naklonjenosti naroda trenutnoj vlasti. Nepravde su ogromne a narod zavadjen. Ovaj ovakav nacin vladavine , kojim se satire svako ko ne misli kao oni vodi u dodatne podjele i vjerovatno situciju koja ce se samo oruzanim sukobom moci rijesiti. Mozda je rjesenje i otcjepljenje istocnog dijela Republike.

Name

x25

14.11.2016 10:47

Možda je rješenje da formiramo Zajednicu opština u kojima SNSD nema vlast, po uzoru na ideju formiranja Zajednice srpskih opština na Kosovu, pa da se zajedničkim sredstvima borimo za opstanak.

ODGOVORITE
Name

Banjalucanin

14.11.2016 10:53

Tako je Marinko. Samo naprijed.

ODGOVORITE
Name

Perica

14.11.2016 11:13

Samo ti ispuni šta si obećao, a popusti Dodika više

Name

Peđa

14.11.2016 14:43

Ne može on ispuniti ni ukrštenicu a ne obećanje

Name

pijaca Banja luka

14.11.2016 10:54

Gledam juce Sv nedelja,pijaca u Banjaluci,puna sirotinje,ispraznili ormare,podrume,supe,garaze i dotjerala sirotinja sve na pijac,da proba prodat jos vecoj sirotinji da bih prezivjeli.Neka velim, glasajte opet za koga glasate pa ce te citav zivot prodavat i dabogda da se smrznete,dok se ne promjenite pa da i ne dolazite sa pijac.

ODGOVORITE
Name

Re

14.11.2016 22:16

Kretenu otkud ti znaš ko je za koga glasao? Smiješ se sirotinji. Sram da te je istog. Pojma ti nemaš.

Name

Zeljko Banja luka

16.11.2016 18:38

Nazalosnije je sto nam u ponudi na glasanju stoje uvijek isti ljudi. Pa za koga glasati, u sustini svi su isti, zalosna povorka politicara bahatih, nesposobnih za bilo sta osim za pljacku ovog jadnog naroda i posebno nadarenih da bjesomučno lažu, a možda i da ubiju da bi ostali u foteljama i da uzimaju i dalje a nista da daju, i tako 20 i više godina. Koga da izaberemo od več davno biranih koji nemaju ni malo srama dok optuzuju jedni druge, a narodu nista neće ispuniti od obeacanja, ni jedni ni drugi, e pa NE DAJ SE NARODE DA NAS TAKVI DIJELE.

Name

Rad

14.11.2016 11:04

Sve je to isto, u svim strankama se nalaze ortodoksne budale pogledajte samo odbornicke liste nema ni jednog doktora akademika profesora. Sve se svelo na podobne i poslusne, koji slusaju svoje stranacke sefove i zato nam nikad nece biti bolje ko god da pobjedi i bude na vlasti.

ODGOVORITE
Name

kojo

14.11.2016 11:50

Pa na odborničke liste se traže agresivni i podobni,oni koji će od kuće do kuće moliti za glas,koji će kupovati glasove itd.Školovan može biti na listi ali pošteno ne može proći.Džaba mi moji glasovi ako seoski đikan utrostruči svoje glasove.Zato se mora mijenjati izborni zakon i glasanje samo za jednog kandidata na listi.

Name

Jadan Jadar

14.11.2016 11:06

Zato mi u Zvorniku uzivamo. Gradonacelnik nam SNSDovac, pare dolaze iz BL ko lude, ulice razrovane, itd. Asfaltiramo seoske puteve firmama nasih politicara, i to sve dzaba. Donacije ljudima, al malo morgen.

ODGOVORITE
Name

Vidosav

14.11.2016 12:05

I imamo najveći gradski parking u regionu. hahaha... Lopov koji obavlja funkciju gradonačelnika čak i privatnu zemlju otima ljudima i knjiži je na opštinu ili firme koje su njemu bliske.

Name

dosta

14.11.2016 11:06

Vidi najgore je marinko tako nesto najaviti,pa onda odustati od toga.to znaci poraz u startu.morate biti dosljedni i istrajati.to donosi rezultate.nista od praznih prica samo jos gore.odrzi obecanje i bit ces postovan

ODGOVORITE
Name

Laktaši

14.11.2016 11:07

Šta će ti taj pola čovjek pola crnogorac pored tebe. Nazire se njegova bradica i Dodikova pudlica. Inače sve ovo što kažeš Marinko stoji. To što ste svi u sjenci Laktaša nije fer iako sam ja porijeklom iz tog mjesta. Gad nam je uništio ponos, došlo je dotle da se stidim svog zavičaja u kome više policajaca štiti Dodikovu imovinu nego javni mir i red. Sramotno

ODGOVORITE
Name

Plaćanje

14.11.2016 11:13

Pa ima nas koji ćemo plaćati. Nismi svi opozicija, niti se sa njom slažemo.

ODGOVORITE
Name

Dejo

14.11.2016 11:40

Pa to su obicno poltroncici oni sto jedu sta god im Mile servira.I to je bilo ok do sad,ali sad je nas divni predsjednik osudio dio naseg naroda na bijedu jos vecu nego do sad.I sad ja treba da solidarisem sa Milom,a ne sa svojim narodom.Ma zabijte se svi kolektivno u Milin rektum.Nije srpski cutati!

Name

ŽUĆO

14.11.2016 11:43

PLAĆAJ PAPČINO IMAŠ I OD ČEGA, ALI KAKI JE KRENULO NEĆEŠ JOŠ DUGO

Name

mirko

14.11.2016 11:46

Pa bojkotuje i Gradišku kad u njoj ne vlada ali mi ipak plaćamo porez.recite vi meni koja stranka ne ucjenjuje,koja nije korumpirana,koja partijski ne zapošljava.Problem je još uvjek u državnoj svojini,treba sve privatizirati,elektro,vodovod,čistoće.

Name

Radovan

14.11.2016 12:04

Ma tvoj tzv predsjednik,i ratni profiter, i clanovi szv. laktaske vlade,nece uskoro smjeti ni nastupiti na tlo ISTOCNOG DIJELA REPUBLIKE SRPSKE KOJU JE STVORIO SDS,NA CELU SA RATKOM I RADOVANOM,I SA NJENIM GRADJANIMA,a ne kako rece kabadahija iz Laktasa,da ce dolaziti samo u organizacije snsd-a,da pjevaju onu njihovu zdajnicku "zivko,dodik,i biljana,ALIJINA 3 LJILJANA"! Naravno postovani Bozovicu, da oni izgradjuju bolnice,i autoputeve,u onom dijelu u kome oni zive,sa svojom familijom. Sta njih briga za Istocno Sarajevo,Pale,Focu,Kalinovik, Han Pijesak,Gacko,Visegrad,Bijeljinu, vazno je da su oni u svom selu izgradili bolnice i autoputeve. Zato se i slazem sa vama da ISTOCNI DIO RS. ne vrsi bilo kakva placanja u tzv.budjet uciteljice Zeljke.

Name

Dragan

14.11.2016 12:15

Zgrada Vlade je napravljena u opstini I Ilidza i sve takse placene u njen budzet.A Sds je protiv izgradnje bolnice tako kaze Pandurevicka.

Name

Is

14.11.2016 12:31

Ajde sto si glup,nego to javno i govoris. Tebi je ok da vlada ni jedan projekat iz tvoje opstine ne podrzi zato sto gradjanima te opstine odgovara neko ki nije SNSD. Pretpostavljam da si udomljen na drzavnim jaslama i imas vjerovatno obecanje da ce ti i djecu zaposliti. Drugog objasnjenja nema. Nek je vama sektasima dobro a prodali bi i vjeru i djedovinu i ponos i sve bi dali samo nek je vama dobro.

Name

kiza

14.11.2016 21:13

Onaj ko nebude placao je papcina. Samo mu se zbog duga moze katanac na vrata staviti

Name

Istok

14.11.2016 11:14

U penziji sam pu ih 16 godina. Preživjela sam rat i ratne strahote. Nikad gore se nisam osjećala kao sada. Nisam sigurna posle o e crne knjige koju Dodik pra i da me neko neće upucati kroz prozor, na tarasi, ulici. Posle Dodikovih izjava strah je unet u građane Strah je oprvdan, jbist lVukelićs, najjnovije što se dešava u Tesliću. Mislim da je to sve politika kriva i njen predsjednik. Tužno i žalosno gdje živimo.jUžas. Posle njegovog objavljenog govora a u prosustvu akademika, profesora,doktora, mnogo obrazovanih, da se niko ne ografi od njegove mržnje prema drigima, to su samo fašisti radili, pa još veći strah, gdje živima sa kakvim ljudima živimo,

ODGOVORITE
Name

Prazan budžet

14.11.2016 11:32

Građani i privredni subjekti u Republici Srpskoj bi trebali prestati plaćati porez na određeno vrijeme iz razloga da se vladajućim i onim koji primaju plate iz budžeta praktično pokaže ko ih plaća za njihov nerad. Ne vrijedi njima to govoriti trebali bi da to osjete, šta znači ne primiti platu nekoliko mjeseci pa bi bolje razumjeli radnike koji mjesecima i godinama ne primaju plate. Vladajući se ponašaju kao da novac kojim finansiraju ono malo projekata donose od kuće. Građanima bi trebalo svaki dan po nekoliko puta ponavljati da je novac kojim vlada raspolaže novac građana Republike Srpske, i to na način da treba reći građanima da ukoliko su im neto primanja 500,00 KM da od tih 500,00 KM , PDV-a plate državi 72,65 KM, poreza i doprinosa na plate 296,02 a da ne računamo ostale namete državi. Sve ovo bi trebalo da zna i predsjednik i premijer i ministri u vladi, pa me čudi koliko trebaš biti bezobrazan da izjaviš kako si ti nešto dao građanima. Svaki put se naježim kad čujem takve izjave. Budžetski korisnici bi trebalo da znaju da njihove plate finansiraju i najsiromašniji građani Republike Srpske koji svaki dan nemaju ni za hljeb.

ODGOVORITE
Name

Svjedok

14.11.2016 11:50

Predrag Kovač je u svim predizbornim kampanjama javno govorio kako nikada nece krociti u Vladu i da se time ponosio a na tim javnim skupovima sdsovci su bjesomucno na to aplaudirali. Pa kako mislite da je neko mogao da ulaze tamo gdje neko ne dozvoljava i ne trazi. Smjesno. Ali zato su bijeljina, rogatica, pale u ostale opstine gdje su bili normalni nacelnici dobile sve i svasta. Samo na palama je ulozeno preko 20 miliona. A ti marinko ne politici nego zasuci rukave i uradi nesto u ovoj mrtvoj opstini gdje su je ovi tvoji i doveli.

ODGOVORITE
Name

Is

14.11.2016 12:54

Na Palama su ulozili u tunel na Stambolcicu da bi Dzombic mogao sa tog projketa ostao dobar za jedan hotel na Jahorini. Osim toga ni marke.

Name

ре ис

14.11.2016 13:03

Некако у исто вријеме, кад се градио тај Џомбићев хотел, на Јахорини су градили виле и неки из СДС-а. Мићова вила се издваја по својој љепоти и раскоши.

Name

Is

14.11.2016 13:40

Nesto nisam cuo za tu Micinu vilu... znam za onaj cuveni uvlacak iznad Kristala za nekoliko vila Ljube Mrde i njegove ekipe.

Name

ре ис

14.11.2016 20:17

Десно од ''Шатора'', недалеко од стазе, сви на Јахорини знају чија је вила. Колико човјек мора бити наиван па да не разумије због чега се врши притисак на садашњу власт. Једини разлог је да се дође до власти односно новца. Кад се то оствари, све приче о лоповлуцима ове власти и одговорности ће престати. И тако у круг, сјаши курта да узјаше мурта. А народ јак ко млада кобила па носи и трпи. Они народу пред изборе побацају мрвице и народ се око тога отима.

Name

dule

15.11.2016 13:00

A čija je vila u Monte Karlu, stan u Beču, Londonu, Vila na Dedinju itd. Nisu svi isti kako kažeš, u ovoj vladi nema ni jedan ministar iz istočnog dijela Republike Srpske a sve hidro centrale su u istočnom dijelu, pa bogata Semberija, šumska bogatstva, rudnici itd. Dok se u zapadnom dijelu otvaraju raznorazne agencije za upošljavanje, grade auto putevi, sve institucije i sjedišta raznih kompanija mi ovdje nemamo ni za obilježavanjanje linija na putu i normalnu so zimi nego nam pijesak sipaju. Sramota nek je svakoga ko živi u istočnom dijelu a podržava ovu mafijašku hobotnicu.

Name

Лија

14.11.2016 12:22

Навратили сте нас да не плаћамо ртв претплату, па сада долазе пресуде за принудну наплату, које су три пута већих износа од дуговања. Ко је из СзП-а стао на црту и подржао грађане? Нико. Сад треба да гомиламо дугове за порез, који ће исто као претплата доћи на принудну наплату, а ви ће те и даље ћутати. И сутра кад ви будете на власти, тражиће те да се неплаћени порез плати. Вјерујем да ће бити и тужби. Осмислите начин да водите рационалну политичку борбу за власт и не отежајите обичним смртницима живот, ради ваше борбе. Очистите своје редове од криминалаца који су у СзП-у само ради личних материјалних интереса.

ODGOVORITE
Name

Novica

14.11.2016 13:04

Možda ste gledali Pernara u emisiji "nedjeljom u dva" kod Stankovića, sve što je rekao o HRT-u može se reći i za tzv "javni servis" RTRS samo na kub! Samo je tamo HDZ a kod nas SNSD! Pod hitno bojkot i protesti do promjene uređivačke politike! Ne živimo u 48-im prošlog vijeka!

Name

posjetilac

14.11.2016 13:13

Oni svjesno zakuhavaju da bi gurnuli narod u sukob sa vlastima

Name

Baja

14.11.2016 13:26

Poziv za neplacanje rtv takse je uputio Dodik

Name

Beba

14.11.2016 12:22

Dodik je diktator i kriminalac a zna se kako oni zavrsavaju

ODGOVORITE
Name

ре Беба

14.11.2016 12:39

Беба радикал. Ако имаш му.. као што пишеш, жртвуј се за народ.

Name

MladaBosna

14.11.2016 12:47

ko nece da placa porez svojoj drzavi placace tudjinu...

ODGOVORITE
Name

SALE

14.11.2016 12:50

NACELNIK OPSTINE OD 2000 STANOVNIKA NASAO DA PRICA STA CE SE RADITI.POKLOPI SE I CUTI

ODGOVORITE
Name

ист.илиџа

14.11.2016 13:22

неписмен си Сале, читај мало - фали ти једна нула јер Источна Илиџа има близу 20.000 становника!!!

Name

Resale

14.11.2016 14:03

Saleeeee odakle si ti brate napaceni? Iz Drvara ili iz Glamoca?

Name

Sale traktorista

14.11.2016 14:18

Sale sa Milom devedeset pete uzja'o na traktor , hehe :'D

Name

kiza

14.11.2016 14:27

Sale bravo majstore. Ipak ima vise idiota (majstora) nego sto sam mislio. Daleko smo mi jos od propasti kada ovakvi idioti imaju hleba da jedu

Name

источна илиџа

14.11.2016 14:36

У источну илиџу влада СНСД је уложила 2 милиона за изградњу школу Петар П. Његош на Добрињи и 2 милиона за школску дворану у војковицима а и зграда Владе је у иаточној илиџи

Name

re mlada bosna

14.11.2016 13:06

A kakva je to "moja država" ako je,zbog stranačke različitosti, otvoreno protiv mene i mojih . Moja država ona koja je tebi tuđa.

ODGOVORITE
Name

jabuka_Grlica

14.11.2016 13:09

Bicemo mi jaci od kriminalaca iz BL dok god imamo naseg Marinka brat ce nas izvesti iz ove bijede.Samo naprijed jabuko uz tebe smo do zivota

ODGOVORITE
Name

mesar

14.11.2016 13:23

Bolje tamo nego Mesaru

ODGOVORITE
Name

Federacij

14.11.2016 13:52

Priključiti se federaciji odmah

ODGOVORITE
Name

Re

14.11.2016 18:06

Da im nije Federacije i Sarajeva, pocrkali bi od gladi

Name

kiza

14.11.2016 14:25

Bravo

ODGOVORITE
Name

Pendula

14.11.2016 14:44

Pocetak kraja!

ODGOVORITE
Name

Borac

14.11.2016 15:39

Nije ovo naivno mozda je rjesenje i savez sa djavolom nego sa banditom od "predsednoka"

ODGOVORITE
Name

re re borac

14.11.2016 17:35

TOLIKO JE PROVIDNA I GLUPA IGRA SAVEZA OKO DODIKA KOJI SE BLAMIRAJU A IZBORI SU REKLI SVE - BOLJE DA SARADJUJU SA NJIM DA IH NE NOGIRA IZ SAVJETA MINISTARA A MOZE KAD HOCE.

Name

Re:Re:Re: Borac

14.11.2016 18:18

Davno bi dodik nogirao SVE da moze. Sve iskrenije govori o svojim namjerama: dezerter jedino moze biti i neprijetelj "svoga" naroda. Nicija nije vjecno sijala, a pogotovo IZDAJNIKA, koji o tome sto cini protiv naroda nezna ni da cuti. Tako je programiran.

Name

Direkt

14.11.2016 15:52

Bolje bi bilo RTV taksu nego porez.

ODGOVORITE
Name

рибар

14.11.2016 18:07

Маринко ми је драг момак, васпитан и благ, ипак као посланик и нови начелник стратешки врло битне општине у граду Српско Сарајево треба добро одмјереније давати изјаве. Ако је то оно на чему ће остати и покушати са својим партнерима провести, мислим да не види далеко, али као човјек који држи до ријечи и става, поштујем. Ипак бих му прије коначне одлуке препоручио да прочита моју колумну "КО ТО ТАМО НА ИСТОКУ СРПСКЕ, НЕЋЕ, ИЛИ НЕ ЗНА?" објављену на ФРОНТАЛУ РС прије четири године. С поштовањем Никола Лазаревић

Name

E moj ribar...

14.11.2016 19:52

Smijem život dati da ti "ribaru" nogom nisi zagazio na tzv Istočnu Ilidžu, inaće ne bi tako laprdao. Vi patriote na baterije najviše štetite narodu koji živi u Lukavici, Kasindolu, Vojkovićima, sa vašim komentarima i nekakvim nepostojećim "Srpskim Sarajevom". Ti ljudi zavise i žive zahvaljujući Sarajevu, a vaši komentari iz dijaspore i sa sigurne udaljenosti ih dovode u nepotrebne probleme. Rat je završen prije 20 godina, majmuni kao ti to trebaju usaditi u glupe glave!

Name

Istocna Republika Srpska

14.11.2016 19:44

Istocni dio RS svojim termoelektranama , hidroelektranama , rudnicima i prirodnim bogatstvima je najznacajniji faktor koji puni budzet RS. Istovremeno Banjaluka uzima gro sredstava i na tome zasniva svoj ekonomski razvoj. Za to vreme davanjem nezasluzenih radnih mjesta i visokih plata , zaposljavanjima podobnih a ne sposobnih u istocnom dijelu RS oni odrzavaju privid naklonjenosti naroda trenutnoj vlasti. Nepravde su ogromne a narod zavadjen. Ovaj ovakav nacin vladavine , kojim se satire svako ko ne misli kao oni vodi u dodatne podjele i vjerovatno situciju koja ce se samo oruzanim sukobom moci rijesiti. Mozda je rjesenje i otcjepljenje istocnog dijela Republike.

ODGOVORITE
Name

RS

15.11.2016 00:18

tako samo Srpski dusmani govore samo koljaci Srpski prizeljkuju podjele medju SRBIMA RS nije nista gora od drzava regiona

Name

Srpsko Sarajevo

15.11.2016 00:21

znaci bolje biti sa turcima u federaciji nego u svojoj Srpskoj sramota i zalosno je tako misliti i govoriti

Name

re

15.11.2016 00:25

nepostoji istocna Rs vec samo istocni dio RS treba voliti svaki pedalj svoje Otadzbine

Name

bane

15.11.2016 00:35

treba napravit zajednicu istocnih opstina I porez ne slati u banja luku.

Name

istok je istok

15.11.2016 05:05

Marinko vrijeme je za referendum sa pitanjem dali gradjani podrzavaju sta v presjednika Rs da se odvoje od opstinna i gradova u kojima nije snsd nosioc vlasti Nemozes se suprostaviti oruzjem on pravi svoju polciju vojsku on ne osposobljava inspektore ds sprrcavaju kriminal nego specijalce da stite njegov tezim. MARINKO SVATI SUNCE IZLAZI NA ISTOKU AZALAZI NA ZAPADU I TAMO NAJDUZE SIJA

Name

Istocna Republika Srpska

15.11.2016 08:24

Ne srdite se braco. Ovo je samo razmisljanje i razmatranje opcija. Koja nam je opcija kad smo ovako ponizeni , opljackani , a evo sada nam i na zivote udaraju. Koja je opcija kada te tvoj vladar satire. Koja je opcija kada vlada sijece granu na kojoj svi sjedimo .Koja je opcija kada ce bilo kakvo finajsijsko kolebanje u RS prouzrokovati vise smrti i bolesti nego bilo sta drugo . Koja je opcija kada vidis da sve grabe sebi nmareci za druge. A Srpsku si krvlju stvorio i dao njemu na upravu.

Name

Re RS

15.11.2016 08:48

Znači treba biti jedinstven i trpiti kriminal i nepravdu kao vo što ore cijeli život i na kraju ga ubiju? Je li to život i prosperitet jedne nacije ili naroda?

Name

bakir

15.11.2016 00:27

mi vas cekamo dodjite dragi sugradjani oprostite za Kazane idemo u buducnost

ODGOVORITE
Name

istok je istok

15.11.2016 04:54

Marinko tvoj stav je pravi i iskreni samo neznam dalisi shvatio da se Dodik sprema za ekonomske regije.Njemu se vise nista nemoze novac glasa. Novac broji glasove on kupi birackih odbora koliko mu treba. Kada rasproda prirodne resurse na istoku pravice ekonomske regije Sunce zalazi nazapadu ali na zapadu najduze sija Viste rodjeni u velilom gradu a on u selu uvijek se seljacki momak bojao gradskog On se naourazava i od policije pravi oruzanu silu da. Se odbtani od vlaztitog naroda VRIJEME JE ZA REFERENDUM KO PODRZAVA ODVAJANJ OPSTINA I GRADOVA U KOJIMA VLAST DRZI SNSD MARINKO ZNAM TE NEPOPUSTAJ BO DOBOJ

ODGOVORITE
Name

bravo

15.11.2016 08:55

Bravo nacelnice.sa stokom treba prekinuti svu komunikaciju

ODGOVORITE
Name

Vojo

15.11.2016 22:29

Dje si zeleni? Ne ofirajte se vise, naporni ste ko proliv

Name

parlament

15.11.2016 13:01

SRBA je prije rata bilo u federaciji 600.000 a danas 40.000 jel to sto neki zele ovde porez placaju svi na svijetu i ako su nezadovoljni jer to je obaveza zakonska zasto bi mi bili drugaciji

ODGOVORITE
Name

Igor Svedska

15.11.2016 14:56

Mozda je ovo konacni kraj Srpskog ponosa i Republike Srpske. Ocigledno je da je bankrotirala. Da sam multimilijarder ne bih investirao u BiH, samo HR zakupio bih otok da moji prijatelji imaju doci gdje na letovanje besplatno... a sto se tice BiH, jedino bih mozda financirao javne kuhinje za penzionere sa najnizim penzijama, eventualno nekog ko je tesko bolestan i nezaposlen da ima placeno da ga neko obilazi i da mu pripremi jelo. Dao bih osnovah stranku HDU hriscansko demokratsku uniju ili krscansko demokratsku uniju. Niko od mojih is te stranke ne bi dobivao platu, morao i imati 100% transparentan racun tako da se vidi porijeklo novca (od strane stranke) tako da nema podmicivanja, kumova i slicno. Maksimalno se trudio ujediniti hriscane, a potisnuti islamiste.

Name

re Igor

16.11.2016 18:11

Jesili bio odskora kod psihijatra, to je bar kod Svedjana dzabe i netrebati ni loto, pokusaj pod hitno.

Name

yugosloven

15.11.2016 15:03

PA KAKO KO VOLI SVOJU DRZAVU UNISTAVA JE I RASPRODAJE TO JE NE VOLI SVOJ NAROD A VOLI DRZAVU RASPRODATI

ODGOVORITE
Name

Crkoh od smijeha

15.11.2016 18:27

U Kalinoviku pobjeđuje SNSD, a jesmo se razvili upm. Dobre su nam ceste, još uvijek duraju kamione natovarene balvanima i to sa prikolicom. Siječe li se, siječe, propadamo li, propadamo.Ali ne može se reći da nema para, ima na dva, tri mjesta.Samo pst.

ODGOVORITE
Name

Споменуо бих штошта

15.11.2016 22:18

Нико, ама апсолутно нико, у хрватским дијеловима не плаћа порез на имовину,радио и тв претплату и слично. Ко је од њих икада доспио на суд? Каква је ово смијурија од земље у којој не постоји ни један једини закон који је исти за све. Мог стрица, пензионера, Миле и екипа су оглобили за сто и шедесет марака јер наводно није платио тв претплату за ко зна коју годину. Када је пронашао уплатницу и однио је у надлежну институцију рекли су му да је сада касно пошто су већ предали све на суд. Није помагало никакво доказивање, никакве уплатнице на којима се јасно види да је платио претплату за тај мјесец, њему су одбили од пензије и то ке то. То је илустрација овога сидтема: отми, опљачкај, укради, превари... И не заборавите, неко је гласао за такву власт!

ODGOVORITE
Name

jole

16.11.2016 06:35

Ko si ti da bi mogao reci sta ce gradani da placaju a sta ne.Postuj ono sto je narod izabrao i ako mozes opravdaj tu svoju platu bilo kakvim pozitivnim radom.

ODGOVORITE
Name

re-jole

16.11.2016 08:21

Božović je izabran od građana lokalne zajednice i dužan je da štiti njihove interese.Ako te interese,kršeći zakone i provodeći samovolju, ugrožava neko sa višeg nivoa vlasti načelnik ima pravo da pozove stanovništvo da se samoorganizuje...

ODGOVORITE
Name

DrAgan

16.11.2016 09:43

Ptredlazem gadonacelniku Doboja da porez koji mi gradjani Doboja placamo preusmjeri u FBiH i na taj nacin pokaze jos vise koliko smo mi Bosna i Hercegovnija.

ODGOVORITE