Позната имена насилника из Теслића

Због сумње су брутално претукли Теслићанина Богдана Ракића (18) ухапшени су Армин Јашаревић (23) и Бранко Јурић (22), обојица са подручја општине Теслић, сазнају "Независне".

Република Српска 14.11.2016 | 10:35
Позната имена насилника из Теслића
Ухапсили су их јуче поподне припадници Полицијске станице Теслић и Сектора криминалистичке полиције ЦЈБ Добој , а терете их за наношење тешких повреда и злостављање.

"За лица А.Ј. и Б.Ј. се сумња да су у току ноћи 01/02. новембра на подручју планине Борја, општина Теслић, физички и на други начин злостављали Б.Р. из Теслића коме су рукама и ногама задали већи број удараца по глави и тијелу, сјекли косу и браду, нанијевши му при том тешке повреде опасне по живот", саопштила је Љерка Станимировић, портпарол ЦЈБ Добој.

Насилници су Ракића на Борје довезли возилом којим је управљало треће лице. То возило је изнајмљено.

"Полиција је дошла до сазнања да је кориштен ФИАТ, власништво фирме са подручја ФБиХ. На основу прибављене наредбе Основног суда Теслић, прекјуче је претресено то возило, те су пронађени и изузети материјални докази који могу користити у даљем току кривичног поступка", навели су из полиције.

Након криминалистичке обраде, оба насилника ће бити предати у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој.

Подсјетимо, Полицијској станици Теслић, 2. новембра око 10.30 часова, пријављено је из Дома здравља Теслић да је у ту здравствену установу довезен Ракић у присуству мајке, која је изјавила да је њен син претучен под окриљем ноћи.

"Повријеђени Р.Б. је превезен у добојску болницу, након чега је због тежине задобијених повреда превезен на Универзитетски клинички центар РС", саопштено је из полиције.

Насилници су након иживљавања, довезли Ракића у град, гдје су га избацили из возила. Обојица нападача, како сазнају "Независне", одраније су позната полицији.

Извор: Независне новине

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Лија

14.11.2016 09:42

Зашто се не објелодани мотив напада на овог младића? Колико удјела у свему има ''црна књига''.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брацо

14.11.2016 10:32

Ту стоку најстрозије казнити...и поострити казне за оваква недјела

Name

Ре. Лија

14.11.2016 10:40

Лијо попиј терапију...

Name

дрз се лоло

14.11.2016 10:44

Кад буду марисали по *црној*дрзс се лоло

Name

Ти смраду...

14.11.2016 10:50

Мора да си неки дилер кад тако прицас цело вријеме против овог момка! Мајмуне један, тако се силис на нејаци! Ај' надји неког себи равног, јунаце!?

Name

ма немој

14.11.2016 10:09

насли момке који су одраније познати знаци нико и понавлајм нико овдје није уцинио свез злоцин, или сто би се рекло насли момке да покрију неког. О мотиву се не прица, засто. И пази сад ово изнајмљено возило, који идиот користи возило које је на његово име подигнуто и које це сигурно бити прегледано. Да није опет Цадина прица возило изнамјено дан послије дјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

14.11.2016 11:07

Сад неваља полиција посто је привела разбојнике који сте ви болесници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛИМУНАДА

14.11.2016 11:16

а да ли се Држава Хрватска ангажовала око овог случаја јер сам прочитала да је повредјени младић држављанин Хрватска па бар да питају како је. Добро су се ангажовали око ових злочинаца из Орашја или постоје хрвати и хрвати

ОДГОВОРИТЕ