Poznata imena nasilnika iz Teslića

Zbog sumnje su brutalno pretukli Teslićanina Bogdana Rakića (18) uhapšeni su Armin Jašarević (23) i Branko Jurić (22), obojica sa područja opštine Teslić, saznaju "Nezavisne".

Republika Srpska 14.11.2016 | 10:35
Poznata imena nasilnika iz Teslića
Uhapsili su ih juče popodne pripadnici Policijske stanice Teslić i Sektora kriminalističke policije CJB Doboj , a terete ih za nanošenje teških povreda i zlostavljanje.

"Za lica A.J. i B.J. se sumnja da su u toku noći 01/02. novembra na području planine Borja, opština Teslić, fizički i na drugi način zlostavljali B.R. iz Teslića kome su rukama i nogama zadali veći broj udaraca po glavi i tijelu, sjekli kosu i bradu, nanijevši mu pri tom teške povrede opasne po život", saopštila je Ljerka Stanimirović, portparol CJB Doboj.

Nasilnici su Rakića na Borje dovezli vozilom kojim je upravljalo treće lice. To vozilo je iznajmljeno.

"Policija je došla do saznanja da je korišten FIAT, vlasništvo firme sa područja FBiH. Na osnovu pribavljene naredbe Osnovnog suda Teslić, prekjuče je pretreseno to vozilo, te su pronađeni i izuzeti materijalni dokazi koji mogu koristiti u daljem toku krivičnog postupka", naveli su iz policije.

Nakon kriminalističke obrade, oba nasilnika će biti predati u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Podsjetimo, Policijskoj stanici Teslić, 2. novembra oko 10.30 časova, prijavljeno je iz Doma zdravlja Teslić da je u tu zdravstvenu ustanovu dovezen Rakić u prisustvu majke, koja je izjavila da je njen sin pretučen pod okriljem noći.

"Povrijeđeni R.B. je prevezen u dobojsku bolnicu, nakon čega je zbog težine zadobijenih povreda prevezen na Univerzitetski klinički centar RS", saopšteno je iz policije.

Nasilnici su nakon iživljavanja, dovezli Rakića u grad, gdje su ga izbacili iz vozila. Obojica napadača, kako saznaju "Nezavisne", odranije su poznata policiji.

Izvor: Nezavisne novine

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Лија

14.11.2016 09:42

Зашто се не објелодани мотив напада на овог младића? Колико удјела у свему има ''црна књига''.

ODGOVORITE
Name

Braco

14.11.2016 10:32

Tu stoku najstrozije kazniti...i poostriti kazne za ovakva nedjela

Name

Re. Lija

14.11.2016 10:40

Lijo popij terapiju...

Name

drz se lolo

14.11.2016 10:44

Kad budu marisali po *crnoj*drzs se lolo

Name

Ti smradu...

14.11.2016 10:50

Mora da si neki diler kad tako pricas celo vrijeme protiv ovog momka! Majmune jedan, tako se silis na nejaci! Aj' nadji nekog sebi ravnog, junace!?

Name

ma nemoj

14.11.2016 10:09

nasli momke koji su odranije poznati znaci niko i ponavlajm niko ovdje nije ucinio svez zlocin, ili sto bi se reklo nasli momke da pokriju nekog. O motivu se ne prica, zasto. I pazi sad ovo iznajmljeno vozilo, koji idiot koristi vozilo koje je na njegovo ime podignuto i koje ce sigurno biti pregledano. Da nije opet Cadina prica vozilo iznamjeno dan poslije djela.

ODGOVORITE
Name

Cccc

14.11.2016 11:07

Sad nevalja policija posto je privela razbojnike koji ste vi bolesnici.

ODGOVORITE
Name

LIMUNADA

14.11.2016 11:16

a da li se Država Hrvatska angažovala oko ovog slučaja jer sam pročitala da je povredjeni mladić državljanin Hrvatska pa bar da pitaju kako je. Dobro su se angažovali oko ovih zločinaca iz Orašja ili postoje hrvati i hrvati

ODGOVORITE