Од данас појачане радарске контроле

Припадници Јединице саобраћајне полиције Брчко дистрикта вршиће од данас до недјеље, 20. новембра, појачану контролу брзине кретања возила на већини путева на подручју дистрикта, посебно у насељеним мјестима.

Босна и Херцеговина 14.11.2016 | 07:47
Од данас појачане радарске контроле
Ријеч је о магистралним путевима који из Брчког воде ка Бањалуци, Тузли, Бијељини и Лопарама, као и о више локалних саобраћајница.

Полиција напомиње возачима да се на правцима Брчко-Лончари /Дејтонска улица/, Брчко-Бијељина /Бијељинска улица/, Брчко-Челић /Улица Николе Тесле/ и Брчко-Церик /Малезијски пут/ брзина кретања возила контролише из два смјера помоћу стационарних радара, саопштено је из Полиције Брчко дистрикта.

Помоћу покретног радара који након подешавања аутоматски самостално ради и региструје прекршаје, полиција ће предузимати и ненајављене контроле, посебно на мјестима гдје се развијају веће брзине /послије стационарних радара, у уличној мрежи града/.

Само на правцима Бијељинска-Семберска улица у уторак, 15. новембра, Сарајевска-Мостарска у сриједу, 16. новембра, и Николе Тесле-Вукосавачка у четвртак, 17. новембра, радарска контрола брзине кретења возила вршиће се увече од 20.00 до 22.00 часа.

Брчанска полиција позива возаче да брзину кретања возила прилагоде условима и стању на путевима и да поштују саобраћајне прописе како би заштитили себе и друге учеснике у саобраћају.

Извор: Срна

Коментари / 0

Оставите коментар