Od danas pojačane radarske kontrole

Pripadnici Jedinice saobraćajne policije Brčko distrikta vršiće od danas do nedjelje, 20. novembra, pojačanu kontrolu brzine kretanja vozila na većini puteva na području distrikta, posebno u naseljenim mjestima.

Bosna i Hercegovina 14.11.2016 | 07:47
Od danas pojačane radarske kontrole
Riječ je o magistralnim putevima koji iz Brčkog vode ka Banjaluci, Tuzli, Bijeljini i Loparama, kao i o više lokalnih saobraćajnica.

Policija napominje vozačima da se na pravcima Brčko-Lončari /Dejtonska ulica/, Brčko-Bijeljina /Bijeljinska ulica/, Brčko-Čelić /Ulica Nikole Tesle/ i Brčko-Cerik /Malezijski put/ brzina kretanja vozila kontroliše iz dva smjera pomoću stacionarnih radara, saopšteno je iz Policije Brčko distrikta.

Pomoću pokretnog radara koji nakon podešavanja automatski samostalno radi i registruje prekršaje, policija će preduzimati i nenajavljene kontrole, posebno na mjestima gdje se razvijaju veće brzine /poslije stacionarnih radara, u uličnoj mreži grada/.

Samo na pravcima Bijeljinska-Semberska ulica u utorak, 15. novembra, Sarajevska-Mostarska u srijedu, 16. novembra, i Nikole Tesle-Vukosavačka u četvrtak, 17. novembra, radarska kontrola brzine kretenja vozila vršiće se uveče od 20.00 do 22.00 časa.

Brčanska policija poziva vozače da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima i stanju na putevima i da poštuju saobraćajne propise kako bi zaštitili sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Izvor: Srna

Komentari / 0

Ostavite komentar