Трачеви недељом...

Ливерпул пљачка бундеслигаше, Мурињо черупа Атлетико, паника због Озила и Санчеза...! Руни иде, Смолинг и Шо би могли из Манчестер Јунајтеда код највећих ривала, Мхитарјан назад у Борусију, а Кутињо остаје у Ливерпулу...

Фудбал 14.11.2016 | 00:15
Трачеви недељом...
Репрезентација врло брзо пада у други план, острвска штампа је овог недељног јутра углавном пуна вести које се тиче фудбалске пијаце и жеља најбогатијих премијерлигаша. Наравно, у већину информација острвски таблоида је тешко поверовати, али понеки од најављених трансфера има логике.

Тако Експрес пише овог јутра да је Жозе Мурињо решио да се одрекне Вејна Рунија на крају сезоне.  Исти лист наводи и да би Хамес Родригез могао да буде једна од звезда прелазног рока на Острву. Зинедин Зидан је решио да прода Колумбијца наредног лета, а Манчестер Јунајтед и Челси су кандидати за његово довођење. Поменута два премијерлигаша су и међу заинтересованим за шведског штопера Виктора Линделефа из Бенфике. Наводи се и да ће Арсенал извисити за Рикарда Родригеза који је ближи селидби у Милан или Наполи... Најзанимљивија вест Експреса је ипак да Ливерпул креће по Махмуда Дауда, суперталентованог офанзивца који не жели да продужи уговор са Борусијом Менхегладбах. Ова вест има логике јер је Клоп и летос био заинтересован за сјајног Немац сиријског порекла.

Сан наводи да је Арсенал изугбио трку за „Новог Озила“. Реч је о 16-годишњем ПетеруГваргису из шведске Хускварне којег је желео Венгер, али га је највероватније уграбио Фајенорд. Сан досноси и поприлично невероватну вест да Манчестер Јуањтед нуди 10.000.000 евра за португалско крило Бруму из Галатасараја.

Мирор пише овог јутра да је Арсенал у паници због нових уговора Алексиса Санчеза и Месута Озила који још нису пристали на нове услове који су им понуђени. Венгер губи стрпљење и жели што пре да чује шта су Чилеанац и Немац решили. Једна од ударних вести је и да Жозе Мурињо планира черупање Атлетико Мадрида и да су на мети португалског стручњака тројица Симеонеових фудбалера: Антоан Гризман, Јаник Фереира и Хосе МаријаХименез. С тим што би Мурињу било потребно најмање 200.000.000 евра за сву тројицу... Не звучи баш реално, али то су острвски таблоиди. Далеко реалније звучи Миророва вест да је Јирген Клоп заинтеерсован за Левекузеновог штопера Џонатана Таха. Најављује се и јануараска борба Сандерленда и Свонсија за Лестеровог нападача Леонарда Уљоу. Наводи се и могућност да Арсенал доведе Криса Смолинга, а Ливерпул Лука Шоа ако их Мурињо отпише у јануару после недавног конфликта. Истина, Ливерпулу недостаје леви бек...

Један од трачева јутра припада дневнику Сандеј Пипл који је „испалио“ да би ХенрикМхитарјан могао да се наредног јануар врати у Борусију из Дортмунда. То наводно жели клуб из Дортмунда.

Најнепоузданији таблоид на Острву, Дејли Стар пише да Арсенал жели Хосе Марију Хименезаиз Атлетика, док недељно издање Телеграфа умирује Ливерпулове навијаче са вестима да је Филипе Коутињо задовољан на Енфилду и да неће отићи у Барселону.

То су главне вести острвске штампе овог јутра. А вероватноћа истине? Евентуално 10 до 20 одсто... За Рунија се не би изненадили, око Хамеса Родригеза би могло да буде нешто, Арсенал ће највероватније потписати нове уговоре са Санчезом и Озилом, док не би било изненађење да Клоп настави са серијом појачања из Буднеслиге и доведе Таха и Дауда. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар