Додик је планетарна срамота за Србе

У којој то држави Додик живи? Када буде живио на Хавајима, нека изволи тамо се обратити. Када буде дио Русије, нека изволи тамо управљати и одређивати.

Република Српска 13.11.2016 | 21:52
Додик је планетарна срамота за Србе
За Вијести.ба говорила је економска и политичка аналитичарка Светлана Ценић:

Предсједник Републике Српске и лидер СНСД Милорад Додик најавио је на страначком скупу након избора да ће СНСД успоставити „црну књигу“ у којој треба да се нађу и санкционишу сви они који су чинили било какву партијску штету СНСД. Шта Додик овим најављује?

"Давно, још 2007. рекла сам да ће Милорад Додик остати упамћен као планетарна срамота за српски народ по начину владавине.
Ово је дискредитација читавог народа у који се он заклиње. Што се тиче 'црне књиге', па зар му је прва?! На једној од његових 'црних листи' била сам и сама и то на првом мјесту. Свако мало СНСД прави неке црне листе, црне књиге, па онда то демантују, Додик демантује сам себе", каже Ценићева.

На истом скупу, Додик поручио је Влада Републике Српске неће помагати општине у којима није побиједила странка на чијем је челу, те да чланови Владе неће имати било какву комуникацију са руководствима тих општина. Како појаснити ову поруку?

"Ако 'црну књигу' додамо одлуци да Влада, којој је обавеза да управља економским токовима и води рачуна о благостању свих грађана Српске, не пружа помоћ општинама у којима СНСД нема власт, питам се да ли је било коме потребна било каква порука и објашњење... То је тиранија, диктатура, тероризам, најблаже речено, аутократска владавина. Ове пријетње и застрашивања већ личе на тиранију", појашњава Ценићева.

Зашто се реакција опозиције у Републици Српској своди на саопштења за јавност?

"Опозиција ће вјечито губити изборе. Имају комплекс Милорада Додика јер не показују да се разлику од њега. Стално се правдају Додику умјесто да буду проактивни. Годинама имамо њихов начин рада саопштењима. Само једном су успјели организовати протест незадовољних грађана и поставили су услове, но, никада се више нису огласили. Опозиција је, понављам, годинама препознатљива по томе што се доказује и надмеће у српству са Милорадом Додиком", истакла је Ценићева.

Како бисте протумачили потез предсједника СДС-а Вукоте Говедарице да се не појави на састанку код Милорада Додика? Након тога, Додик му је спочитао састанак са коалиционим партнерима на нивоу БиХ, истичући у први план предсједника СДА Бакира Изетбеговића.

"И не треба да иде код њега на састанак! Додик је хтио показати јавности да кад год он звизне, неко од опозиције ће дотрчати. То је стална пракса, а не кажем да то неће урадити. Осим тога, ко је Милорад Додик да Вукоти Говедарици спочитава састанак са било којим представницима на државном нивоу? У којој то држави Додик живи? Када буде живио на Хавајима, нека изволи тамо се обратити. Када буде дио Русије, нека изволи тамо управљати и одређивати.

 У државној управи једна је трећина Срба, према томе Говедарица се не састаје са марсовцима, него са представницима државне власти и не знам шта је ту спорно и лоше. Ако Додик мисли да он треба да има примат, да он буде тај коме се првом иде, па онда неким другима, зиста не знам ко је он да условљавам опозицију у Републици Српској како ће се она понашати.

И Говедарица и Додик предложили су теме за њихов састанак, али то не треба посматрати као надметање. Ја бих хтјела видјети шта ће СДС конкретно радити у наредном периоду, а не да пишу своје 'бијеле књиге', које не нуде никаква рјешење и које не чита ни њихово чланство, а камоли бирачи."

Актуелна тема је и однос Додик - Изетбеговић. Протекли дана свједоци смо оштрих тонова. Како тумачите њихову запаљиву реторику и препуцавања?

"Додик и Изетбеговић један другом чине услугу, а због тога ни домаћим ни иностраним инвеститорима не пада на памет да овдје инвестирају. Ову државу је и Бог заборавио због таквог начина обраћања и комуникације. А управо је циљ таквог начина комуникације задржавање постојећих на власти.

И Додик и Изетбеговић очигледно хватају стартне позиције за неке функције 2018. године. Ни један ни други се више не могу кандидовати за позиције на којима су тренутно. Не би ме изненадило да Додик поново буде премијер Републике Српске. Не знам на коју функцију Изетбеговић претендује.

Остаје непознаница да ли ће се још један члан породице Изетбеговић кандидовати или ће Изетбеговић наставити на некој другој позицији. Не може да буде предсједавајући Савјета министара БиХ, јер та позиција у сљедећем мандату не припада Бошњацима, али ће се вјероватно наћи нека функција.

 Када немаш неку функцију, тешко да ћеш остати и предсједник партије, у којој су очигледна незадовољства. Очигледно је да Изетбеговић жели себе учврстити на позицији шефа странке и хвала залете за 2018.

Нажалост, ми ћемо двије године страдавати. Они ће само причати о неким економским успјесима, које ниједан нормалан грађанин БиХ не види. Ја само не знам ко је помогао да се јабуке извезу у Турску, ко коме набацује лопту и када је у питању Сребреница и када је у питању референдум. Очигледно је да је то потпуно договорена игра. Још једном постављам питање у којој је барци то договорено.

Знамо шта је договорено у оном ресторану Барка, али, понављам, не знамо у којој је барци ово договорено." заклучила је Ценићева.

(Вијести.ба)

Коментари / 69

Оставите коментар
Name

тако

13.11.2016 11:12

Планетарна и ван планетарна.соу без граница.а народ је проблем не види даље од носа !!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

13.11.2016 20:38

Гдје ли је Дроњак,ста он мисли о свему овом?

Name

БМ

14.11.2016 07:51

@ Јелена, Дроњак, растура ПДП по шавовима. То му је посао!;-)

Name

мф

13.11.2016 11:25

ДОДИК ЈЕ ИЗДАЈНИК ДОК ТО НАРОД СХВАТИ СВЕ ЦЕ БИТИ КАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

13.11.2016 12:11

Вец је касно.

Name

Нинослав

13.11.2016 12:46

Народ је показао на изборима ко је издајник. Ста це тек бити за двије године?

Name

Бухтла Сенада

13.11.2016 11:34

Додик би тек пропао кад би такви као Ви господја Цениц били уз њега. Докле сте против, народ це га бирати. Назалост то некима није јос јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

то је то

13.11.2016 11:55

Вазно је имати Додика,а бити гладан уз њега то није вазно.

Name

Раде

13.11.2016 12:03

Једина писмена жена у политици,а док нам бухтле и крофне одређују судбину,јадно и бједно

Name

Бухтла Сенада

13.11.2016 12:19

А ко је то гладан, јеси ти? Свако има интернет и пар телефона ,а гладан. Народ је безобразан и обијесан. Продају глас за 20 км. А онда им неко крив. Јели ова Ценицка гладна мозда. Јесте али власти!

Name

Борис

13.11.2016 11:39

Вјероватно и јесте, али свакако ни ти нам ниси неки понос и дика ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ШТА

13.11.2016 11:59

А тек ти. Шта за тебе рећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пwри

13.11.2016 12:02

Доста је и твоје приче из запећак изадји и кажи ко те плаћа

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

13.11.2016 13:16

Ти си глупи и необразовани СНСД перверзњак само мислис да неко несто плаца.Лопове ово је зивот. Платит це те за све сто сте направили неце бити опроста, Наравно ти цес конвертирати у другу партију и пљувати своје дојуцерасње истомисљенике. СДС треба да пописе све цланове СНСД-а и да убудуцности буде опрезан да се не појаве у њиховим редовима и да затрују средину.

Name

јово

13.11.2016 13:28

Стварно ко је и колико плаћа?

Name

33

13.11.2016 12:13

Јос 1997 сам рекао да це Додик све развалити. Имам за то свједоке. Наравно да је ондасњи СДС требало сутнути али сам знао да це Додик бити јос гори. Превазисао је цак и моје сумње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

??

13.11.2016 13:18

Јел генијалац ста ко има ид твог ја сам рекао исти си Босиц који цитав зивот несто говори , некоме а резултат ..... сипак. Пуна је капа нама тих, а ја сам вам реко а ду**том не мрдају да несто промијене....а теби ко у сколи .... сједи један.

Name

33

13.11.2016 13:52

Добро је мене запала и јединица колико је уценика. А ти ниси ни за сколе, не излази из суме.

Name

Питам се питам

13.11.2016 12:15

Кад је толика срамота зашто га високим црквеним одликовањем награди руски патријарх Кирил?

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

13.11.2016 12:44

Цве је то голи криминалац и хохштаплер само гледају своје личне интересе и како да наплаћкају што више а то су показали око отпремнина за пензију ту су сложни и сдс и пдп и и снсд

Name

борац

13.11.2016 13:25

А ста ти знаци руски патријарх мафијас као и остали.

Name

вукота

13.11.2016 13:14

Он је понос Срба

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

13.11.2016 13:50

Ти сигурно ниси србин,као ни тај што га таквим сматраш,дунстер до дунстера,јадни сте обоица

Name

Психо-Аналитчар

13.11.2016 13:19

Само ово је довољно да покаже да је "аутократ и фашиста према свом народу" за друге није битно...... хттпс://yоуту.бе/Гyјнф0Y_Фск хттпс://yоуту.бе/РиЗи1ЕСЗЕдИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коста

13.11.2016 19:34

Проблем је Гебелсе што ти живиш у илузији да неко треба да РЕАГИРА ама ништа се неће десити док народ на изборима не РЕАГУЈЕ. Схваташ?

Name

рибар

14.11.2016 17:38

Хиси ти добро прочитао мој коментар, ја нисам ни предложио да опозиција стратешки треба да ради. Како ће радити стратешки они који су изгубили изборе 2010, поготово 2014 године? Ја сам понудио рјешење, ко је сконтао добро је, ко није, њему никад (не) намјерно) неће бити јасан смисао мог првог коментара. Надам се да је добро простудирао овај коментар онај коме је упућен.

Name

боки

13.11.2016 13:41

Хало! ВИ сто коментасисете! ВИ свезналице и "критичари". Ама ста хоћете од Босица , Говедарице... Једно је Жива истина-НАРОД ИМА ВЛАСТ КАКВУ ЗАСЛУЗУЈЕЕЕеее!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рибар

13.11.2016 14:37

Шта је, ту је, треба стратешки радити сљедећих мјесеци, да би у Српској дошло до консензуса због успоставе правног, политичког, безбједносног и привредног система у наредним годинама и деценијама. Односно да би дошло до развоја стратешких грана привреде у сљедећа два четворогодишња циклуса, са јасном визијом одрживог развоја у сљедећим деценијама, Значи, може се и зна ако се хоће доћи до изградње неуништивог привредног система, система коме под хитно треба пролагодити образовање за школовање потребних кадрова и радне снаге за те стратешке гране привреде. Другим ријечима, нема нам спаса без збијања редова и коришћења памети, односно мора доћи до ПРВЕ ПРАВЕ ПОСЛЕРАТНЕ ОБНОВЕ, Чињеница је да СНСД и Додик имају власт у Српској, власт увелико ојачано после локалних избора, да доста добро балансира по питању заштите виталног националног интереса, али да економија у најмању руку стагнира, те да немамо ни једну стратешку грану привреде са јасним темељима. Са друге стране десила се мо мени одлична ствар у СДС-у са Говедарицом, потенцијалом који може направити потребну равнотежу. Нажалост, он у старту има непремостиву препреку у својој кући. Нисам практично никад СДС, од рата до данас, видио да имају идеју и програм развоја привреде, што су нажалост моју и народа доказали у пракси гдје и кад год су имали власт. Са треће стране постоји идеја, визија и програм ЗЕЛЕНОГ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА Еколошке партије РС која је успјела да у скоро 10% општина уђе у локалне парламенте Српске, што је велики квалитет и велика шанса за Српску, наравно, што због авангардног и неизраубованог програма, тако економски због фондова, као и политички, због афирмације Републике Српске у Европи као модерне државе. Ко буде паметан и од тога направи синтезу, односно формира владу националног јединства са јасним циљем, програмом и роковима извршења, остаће забиљежен као државник и истински родољуб. Све остало је свирање ку*цу, односно наставак рада владе која се више бави политиком него привредом са једне стране, са друге продужетак агоније заведеног народа који мисли да се може нешто радикално промијенити кроз лажно браство САВЕЗА ЗА (НЕ) ПРОМЈЕНЕ. Ко је читао моје текстове и изјаве у медијима задњих 6-7 година, ако има имало образа, потвриће да сам још тада предлагао влади и Босићу као лидеру опозиције спасоносну формулу моралног и привредног опоравка Републике Српске. С поштовањем Никола Лазаревић

Name

Квас

13.11.2016 15:24

Рибару,лаје ти сом.Сигурно је гладан.

Name

истина

14.11.2016 07:44

Како мислиш стратешки раддити? Колико год опозиција стратешки радила, они имају паре (за изборе морају паре бити, па био и кредит ММФ) па изборе купе, као што су и ове предходне купили, чисто куповином гласова добили изборе.

Name

јоле

14.11.2016 18:55

Народу не треба памет народу требају паре. Господине сакупи паре па виадај. Ко има паре има и стоке. Он кад види 50км њега неитересује колико це костат гр. дозвола и колико це дана требат да је добије. Народ треба паре без рада. Каква дрзава(цаст појединцима).

Name

Огорцен

13.11.2016 14:21

Господзо Цениц ђаба ви то прицате овом неписменом и заосталом народу( све три вјере)без изузетка.Народ да има памети а назалост нема неби двадесет година костантно бирао једне те исте а упорно видимо да се не помицемо с мртве тацаке него напротив јос добро назадујемо.Тренутно сад имамо ситуацију да у дрзави која има несто висе од три ипо милиона становника девесто хиљадqа их је на ивици егзистенције.И тај народ опет и опет изнова подрзава ове поглавице(Бакир,Додик,Цовиц ) које су нас довеле дотог.Синоц гледам такодзе дневник од Сенада Хадзифејзовица и слусам она три академика сто су били (србин,босњак,хрват) да небуде забуне.Људи све фино објаснили и о Додику и Бакиру и Цовицу и дрзави и у кијим се г...има налазимо али дзаба народ своје па своје.Само нас годинама занос вуку лазним патриотским потезима а ми упорно насједамо нато,а они нам се смију иза ледза и говоре гледај оваца.Поздрав за све људе добре воље небитно којем тору припадате јер смо сви у истим г...има од нормалног Сарајлије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коста

13.11.2016 19:26

Куме Огорчени, народи јесу неписмени али на твом се мјесту не бих разметао јер ни ти ниси много раставио (ђаба, неби итд.).

Name

@коста

14.11.2016 08:33

ма није он БА, то ти је ба најновији новоговор ба у сарајву и тако праве ба босанске патриоте правилно ба прицају и гласају за Боокира, јер је ба боокир прави патриота и воли ба босну једину недјељиву правилно је дјаба ба

Name

ДЕ

13.11.2016 14:49

ЗА ОВО СТАЊЕ ДАНАС, ПОСЕБНО ЈЕ КРИВА ГОСПОДЈА ЦЕНИЋ КОЈА ЈЕ БИЛА МИНИСТАР ФИНАНСИЈА У ВЛАДИ КОЈА ЈЕ СВОЈИМ КАТАСТРОФАЛНО ЛОШИМ РАДОМ И ДОВЕЛА ДОДИКА ПОНОВО НА ВЛАСТ. ЗАТО БОЉЕ ДА ЈЕДНОМ ЗАУВЈЕК ПРЕСТАНЕ ЈАВНО ПРИЧАТИ... ТРЕБАЈ НАМ НОВЕ ПАМЕТНЕ И НЕКОРУМПИРАНЕ ПОЛИТИЧКЕ СНАГЕ И ЛИДЕРИ - ОНИ СИГУРНО ДОЛАЗЕ, ЈЕР ЈЕДАН НАРОД НЕ МОЖЕ САМ СЕБЕ ТАКО ЛАКО УНИШТИТИ - У ОВАКВИМ СИТАЦИЈМА ФУНКЦИОНИШЕ БИОЛОГИЈА. ДОДИК ЈЕ ВЕЋ ПОСТАО ПРОШЛОСТ, А ДА ЈЕ ПОЛТИЧКИ МРТАВ ПОКАЗУЈЕ И ЊЕГОВА НАЈАВА ЦРНИХ КЊИГА И СПИСКОВА ЗА ОДСТРЕЛ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зр

13.11.2016 17:57

Нажалост наш народ у БИХ ће врло брзо нестати, нађи податке о броју рођених, о броју умрлих, колико нас се иселило, број самоубистава из године у годину све већи, број оболелих од тешких болести све већи, гинемо у саобраћају скоро као у рату_стара возила лоши путеви, тотална небрига о народу итд итд...

Name

КПГС

13.11.2016 18:13

Угаси цапс лоцк, сељоберу. Након тога правац у школу.

Name

Краус

14.11.2016 06:34

Па престала је да говори о економији.Схватила је да је тута.Ово сто говори је политика.

Name

Ре: Краус

14.11.2016 18:24

А не знам @Краус какве ти имас везе са економиом. Не петљај се тамо гдје ти није мјесто, јер кад цутис нек це помислити да несто и знас, а када провалис глупост, таквог цете запамтити.

Name

трн у оку

13.11.2016 16:30

Има одлике манипулатора данас хедно јавно путем медија казе сутра тврди супрорно.....како му се мозе вхероват и ко му мозе вјероват а на тој листи су онда сви они који нису цланови СНСДа и не дјеле њихово мисљење сто је не допустиво.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

БезЗамјерке

13.11.2016 16:33

Не замијерајмо Додику. Тако су му наредили његови налогодавци. Цовјек је ципован и њиме управљају даљинским управљацем, а да он није ни свестан ста ради. Једини лијек је:искљуцити му напајање...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

13.11.2016 18:22

Браво господо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

13.11.2016 18:45

Додика не мозе висе нико оборити,све полуге и механизме власти дрзи у својим рукама,сваким даном је јаци и преболио је све дјеције болести у политици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ста је тујеи би

13.11.2016 19:30

Сазнање да немозес ниста промијенити олаксавати подносење стања у коме се налазис.Додику висе ниста немозес без промјене устава и законски одредби напр. по овом изборном закону мозе купит колико год хоце борацких одбора .Народе свати по садсњем уставу Немозес му ниста јер он неце дозволити никакве промјене. А остајети једино да се уздас да он овдје висе нема материјалних интереса он це ово сам напустит а не под притиском неких аналитицара Гласањем му немоземо Биста УПАМТИТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

феникс

13.11.2016 20:22

Назалост особа као господја цениц или здравко крсмановиц теско да икад додју на власт због глупог народа,,који радије изабере неког као додик,,сви овдје кукате а једва сте доцекали тзв референдум којима вас је додик превео зедне преко воде..тако да бољег нисте ни заслузили..нек стомак крци и нек су неплацени рацуни,,али битно је даје миле организовао референдум у инат федерацији и м.заједници..е мој народе колко цете зивјети умраку

ОДГОВОРИТЕ
Name

е мој феникс

13.11.2016 22:55

Све ти је то исто, Балкан је ово...

Name

статистицка греска

13.11.2016 21:09

У опозицији би требали ко год додје до мрвице власти,било локалне или висе,да максимално ради екстра добро т.ј.да градјани осјете добро и да хвале његов рад па би могли и побједити на изборима а како се прица исти су као и владајуци и увјек це губити,

ОДГОВОРИТЕ
Name

вида

13.11.2016 21:15

браво господјо на коментару то дјубре треба под хитно склонити са власти доста је бламазе уцинио за овј народ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

славица

13.11.2016 22:25

Тацно тако планетарна срамота! Свака цаст господјо Ценић тацна констатација! Он би требао боравити у затвореном простору, типа затвора или луднице! Нека је срамота све његове цланове сто га подрзавају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХХМ

13.11.2016 23:04

Ова жена је одавно пукла. Веома иритантна и незанимљива особа, али је неко упорно гура да даје изјаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

14.11.2016 09:11

Треба нешто писати и причати за новац који добије.

Name

Ре ре

14.11.2016 16:35

Као нпр. вас двојица (или један те исти)

Name

Дуро

13.11.2016 23:24

Господјо Цениц, по вама би изгледа најбоље било да се народ у РСу "промијени" цитај замијени неким другим паметнијим народом, јер ето овај је глуп па стално бира СНСД са Додиком на целу, "планетарну срамоту". А, која се то бирацка алтернатива нуди "лудом" народу? Јесу ли то мозда опозиционе политицке велицине као сто су Сукало, Крсмановиц, Цавиц, Босиц или мозда Михаљица? Који су то политицки и економски програм они нудили својим бирацима? Ви као економиста би то требали знати. Опозиција је заснивала свој рад на излизаним и толико пута цувеним флоскулама на овим просторима попут "лопови и мафијаси",као да им ниста друго није падало на памет. Ова опозиција ако настави овако, никада неце моци доци на власт. Зна народ да му није добро господјо Цениц. Зна народ и да Додик и СНСД нису добри, али по оној народној, бира се оно мање зло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре: Дјуро

14.11.2016 13:59

Не љути се, али ми смо показали да незнамо управљати сами са собом. Мозда су нам ту особину уградили неки прије 500 година. А овакви какви јесмо, изгледа да поново призивамо насе старе "уцитеље". Ако додју, ми смо их позвали и нису криви они вец МИ.

Name

Алтависта

14.11.2016 04:31

Хвала богу сто не зивим висе у БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

14.11.2016 06:30

САМО ДА СЕ ЗНА, МОЈ КОМШИЈА ПОДИГАО СПОМЕНИК ОЦУ И НАПИСАО ПОРЕД ИМЕНА "ПРЕДСЈЕДНИК МЈЕСНОГ ОДБОРА СНСД-а" жалосно али истинито, и тако ће бити узор и обавеза за остале чланове, с е к т а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дотт

14.11.2016 11:25

Ј..о он свог оца, идиот.

Name

дадо

14.11.2016 07:05

ЦЕНИЦКА СЕ ВРАТИЛА У СВОЈЕ СЕХЕР САРАЈЕВО ПА КАД НЕМОЗЕ У СРПСКОЈ НЕКА ЈЕ УЗМУ У ФЕДЕРАЦИЈИ ЗА МИНИСТРА ЕКОНОМИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОМШИНИЦА

14.11.2016 09:03

жена змај што јест јест

Name

Дејан

14.11.2016 16:33

Госпођи Ценић су нудили из Тузле, након оних демонстрација, да састави Владу тог кантона, али је она одбила јер су убрзо долазили избори и она не би могла много шта направити...Ето сада живи и у Са. Свима ваља, а нама не! Вјероватно није "довољно" Српкиња

Name

Дидо

14.11.2016 15:40

Госпођо Ценић, увијек дајете тачну дијагнозу када је у питању Додик и уопте његова владавина, а било би добро и корисно да саопштите и ефикасну терапију за опоравак и изљечење од ове напасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ба

14.11.2016 17:52

Бабо наведи несто позитивно за твог мандата,матора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сањам те

14.11.2016 18:47

Ко тебе плаца да баљезгас без иједног аргумента---цика сорос или нека друга домаца олос-

ОДГОВОРИТЕ
Name

диплсоцпс. Дуро

14.11.2016 23:16

Господја Цениц би требала да једном поцне као економиста да нуди рјесења, а не само да као опозиција вриједја и моралисе. Истина, она не казе "лопов, крадљивац и мафијас", али зато "моралисе" и казе да је Додик "планетарна срамота". Да ли це РСу економски бити боље ако њени становници цују свакодневно "психо-социјалне" дијагнозе у облику излизаних флоскула упуцених од стране беспомоцне опозиције предсједнику Додику? Посматрано са психолоске стране, онај који вриједја, он заправо нема аргумената и показује сву своју биједу и немоц. Вриједјалац, својим вриједјањем не описује вриједјану особу, него заправо самог себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

15.11.2016 20:00

Браво за коментар!

Name

шта си ти

14.11.2016 23:28

А шта си ти Ценићка, узгред важно да си кћерку увалила у Транспаренцy

ОДГОВОРИТЕ
Name

галеб

14.11.2016 23:48

Даје само Додик пуно их је таквих

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цука

15.11.2016 10:17

Господа цениц је Јако Постена Зена и ја је у популистисцх подрзавам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Суви

15.11.2016 15:51

Намлатила се дебела па сад попује...

ОДГОВОРИТЕ