Dodik je planetarna sramota za Srbe

U kojoj to državi Dodik živi? Kada bude živio na Havajima, neka izvoli tamo se obratiti. Kada bude dio Rusije, neka izvoli tamo upravljati i određivati.

Republika Srpska 13.11.2016 | 21:52
Dodik je planetarna sramota za Srbe
Za Vijesti.ba govorila je ekonomska i politička analitičarka Svetlana Cenić:

Predsjednik Republike Srpske i lider SNSD Milorad Dodik najavio je na stranačkom skupu nakon izbora da će SNSD uspostaviti „crnu knjigu“ u kojoj treba da se nađu i sankcionišu svi oni koji su činili bilo kakvu partijsku štetu SNSD. Šta Dodik ovim najavljuje?

"Davno, još 2007. rekla sam da će Milorad Dodik ostati upamćen kao planetarna sramota za srpski narod po načinu vladavine.
Ovo je diskreditacija čitavog naroda u koji se on zaklinje. Što se tiče 'crne knjige', pa zar mu je prva?! Na jednoj od njegovih 'crnih listi' bila sam i sama i to na prvom mjestu. Svako malo SNSD pravi neke crne liste, crne knjige, pa onda to demantuju, Dodik demantuje sam sebe", kaže Cenićeva.

Na istom skupu, Dodik poručio je Vlada Republike Srpske neće pomagati opštine u kojima nije pobijedila stranka na čijem je čelu, te da članovi Vlade neće imati bilo kakvu komunikaciju sa rukovodstvima tih opština. Kako pojasniti ovu poruku?

"Ako 'crnu knjigu' dodamo odluci da Vlada, kojoj je obaveza da upravlja ekonomskim tokovima i vodi računa o blagostanju svih građana Srpske, ne pruža pomoć opštinama u kojima SNSD nema vlast, pitam se da li je bilo kome potrebna bilo kakva poruka i objašnjenje... To je tiranija, diktatura, terorizam, najblaže rečeno, autokratska vladavina. Ove prijetnje i zastrašivanja već liče na tiraniju", pojašnjava Cenićeva.

Zašto se reakcija opozicije u Republici Srpskoj svodi na saopštenja za javnost?

"Opozicija će vječito gubiti izbore. Imaju kompleks Milorada Dodika jer ne pokazuju da se razliku od njega. Stalno se pravdaju Dodiku umjesto da budu proaktivni. Godinama imamo njihov način rada saopštenjima. Samo jednom su uspjeli organizovati protest nezadovoljnih građana i postavili su uslove, no, nikada se više nisu oglasili. Opozicija je, ponavljam, godinama prepoznatljiva po tome što se dokazuje i nadmeće u srpstvu sa Miloradom Dodikom", istakla je Cenićeva.

Kako biste protumačili potez predsjednika SDS-a Vukote Govedarice da se ne pojavi na sastanku kod Milorada Dodika? Nakon toga, Dodik mu je spočitao sastanak sa koalicionim partnerima na nivou BiH, ističući u prvi plan predsjednika SDA Bakira Izetbegovića.

"I ne treba da ide kod njega na sastanak! Dodik je htio pokazati javnosti da kad god on zvizne, neko od opozicije će dotrčati. To je stalna praksa, a ne kažem da to neće uraditi. Osim toga, ko je Milorad Dodik da Vukoti Govedarici spočitava sastanak sa bilo kojim predstavnicima na državnom nivou? U kojoj to državi Dodik živi? Kada bude živio na Havajima, neka izvoli tamo se obratiti. Kada bude dio Rusije, neka izvoli tamo upravljati i određivati.

 U državnoj upravi jedna je trećina Srba, prema tome Govedarica se ne sastaje sa marsovcima, nego sa predstavnicima državne vlasti i ne znam šta je tu sporno i loše. Ako Dodik misli da on treba da ima primat, da on bude taj kome se prvom ide, pa onda nekim drugima, zista ne znam ko je on da uslovljavam opoziciju u Republici Srpskoj kako će se ona ponašati.

I Govedarica i Dodik predložili su teme za njihov sastanak, ali to ne treba posmatrati kao nadmetanje. Ja bih htjela vidjeti šta će SDS konkretno raditi u narednom periodu, a ne da pišu svoje 'bijele knjige', koje ne nude nikakva rješenje i koje ne čita ni njihovo članstvo, a kamoli birači."

Aktuelna tema je i odnos Dodik - Izetbegović. Protekli dana svjedoci smo oštrih tonova. Kako tumačite njihovu zapaljivu retoriku i prepucavanja?

"Dodik i Izetbegović jedan drugom čine uslugu, a zbog toga ni domaćim ni inostranim investitorima ne pada na pamet da ovdje investiraju. Ovu državu je i Bog zaboravio zbog takvog načina obraćanja i komunikacije. A upravo je cilj takvog načina komunikacije zadržavanje postojećih na vlasti.

I Dodik i Izetbegović očigledno hvataju startne pozicije za neke funkcije 2018. godine. Ni jedan ni drugi se više ne mogu kandidovati za pozicije na kojima su trenutno. Ne bi me iznenadilo da Dodik ponovo bude premijer Republike Srpske. Ne znam na koju funkciju Izetbegović pretenduje.

Ostaje nepoznanica da li će se još jedan član porodice Izetbegović kandidovati ili će Izetbegović nastaviti na nekoj drugoj poziciji. Ne može da bude predsjedavajući Savjeta ministara BiH, jer ta pozicija u sljedećem mandatu ne pripada Bošnjacima, ali će se vjerovatno naći neka funkcija.

 Kada nemaš neku funkciju, teško da ćeš ostati i predsjednik partije, u kojoj su očigledna nezadovoljstva. Očigledno je da Izetbegović želi sebe učvrstiti na poziciji šefa stranke i hvala zalete za 2018.

Nažalost, mi ćemo dvije godine stradavati. Oni će samo pričati o nekim ekonomskim uspjesima, koje nijedan normalan građanin BiH ne vidi. Ja samo ne znam ko je pomogao da se jabuke izvezu u Tursku, ko kome nabacuje loptu i kada je u pitanju Srebrenica i kada je u pitanju referendum. Očigledno je da je to potpuno dogovorena igra. Još jednom postavljam pitanje u kojoj je barci to dogovoreno.

Znamo šta je dogovoreno u onom restoranu Barka, ali, ponavljam, ne znamo u kojoj je barci ovo dogovoreno." zaklučila je Cenićeva.

(Vijesti.ba)

Komentari / 69

Ostavite komentar
Name

tako

13.11.2016 11:12

Planetarna i van planetarna.sou bez granica.a narod je problem ne vidi dalje od nosa !!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Jelena

13.11.2016 20:38

Gdje li je Dronjak,sta on misli o svemu ovom?

Name

BM

14.11.2016 07:51

@ Jelena, Dronjak, rastura PDP po šavovima. To mu je posao!;-)

Name

mf

13.11.2016 11:25

DODIK JE IZDAJNIK DOK TO NAROD SHVATI SVE CE BITI KASNO

ODGOVORITE
Name

Hm

13.11.2016 12:11

Vec je kasno.

Name

Ninoslav

13.11.2016 12:46

Narod je pokazao na izborima ko je izdajnik. Sta ce tek biti za dvije godine?

Name

Buhtla Senada

13.11.2016 11:34

Dodik bi tek propao kad bi takvi kao Vi gospodja Cenic bili uz njega. Dokle ste protiv, narod ce ga birati. Nazalost to nekima nije jos jasno.

ODGOVORITE
Name

to je to

13.11.2016 11:55

Vazno je imati Dodika,a biti gladan uz njega to nije vazno.

Name

Rade

13.11.2016 12:03

Jedina pismena žena u politici,a dok nam buhtle i krofne određuju sudbinu,jadno i bjedno

Name

Buhtla Senada

13.11.2016 12:19

A ko je to gladan, jesi ti? Svako ima internet i par telefona ,a gladan. Narod je bezobrazan i obijesan. Prodaju glas za 20 km. A onda im neko kriv. Jeli ova Cenicka gladna mozda. Jeste ali vlasti!

Name

Boris

13.11.2016 11:39

Vjerovatno i jeste, ali svakako ni ti nam nisi neki ponos i dika ...

ODGOVORITE
Name

ŠTA

13.11.2016 11:59

A tek ti. Šta za tebe reći.

ODGOVORITE
Name

pwri

13.11.2016 12:02

Dosta je i tvoje priče iz zapećak izadji i kaži ko te plaća

ODGOVORITE
Name

xxl

13.11.2016 13:16

Ti si glupi i neobrazovani SNSD perverznjak samo mislis da neko nesto placa.Lopove ovo je zivot. Platit ce te za sve sto ste napravili nece biti oprosta, Naravno ti ces konvertirati u drugu partiju i pljuvati svoje dojucerasnje istomisljenike. SDS treba da popise sve clanove SNSD-a i da ubuducnosti bude oprezan da se ne pojave u njihovim redovima i da zatruju sredinu.

Name

jovo

13.11.2016 13:28

Stvarno ko je i koliko plaća?

Name

33

13.11.2016 12:13

Jos 1997 sam rekao da ce Dodik sve razvaliti. Imam za to svjedoke. Naravno da je ondasnji SDS trebalo sutnuti ali sam znao da ce Dodik biti jos gori. Prevazisao je cak i moje sumnje.

ODGOVORITE
Name

??

13.11.2016 13:18

Jel genijalac sta ko ima id tvog ja sam rekao isti si Bosic koji citav zivot nesto govori , nekome a rezultat ..... sipak. Puna je kapa nama tih, a ja sam vam reko a du**tom ne mrdaju da nesto promijene....a tebi ko u skoli .... sjedi jedan.

Name

33

13.11.2016 13:52

Dobro je mene zapala i jedinica koliko je ucenika. A ti nisi ni za skole, ne izlazi iz sume.

Name

Pitam se pitam

13.11.2016 12:15

Kad je tolika sramota zašto ga visokim crkvenim odlikovanjem nagradi ruski patrijarh Kiril?

ODGOVORITE
Name

киза

13.11.2016 12:44

Cве је то голи криминалац и хохштаплер само гледају своје личне интересе и како да наплаћкају што више а то су показали око отпремнина за пензију ту су сложни и сдс и пдп и и снсд

Name

borac

13.11.2016 13:25

A sta ti znaci ruski patrijarh mafijas kao i ostali.

Name

vukota

13.11.2016 13:14

On je ponos Srba

ODGOVORITE
Name

Rade

13.11.2016 13:50

Ti sigurno nisi srbin,kao ni taj što ga takvim smatraš,dunster do dunstera,jadni ste oboica

Name

Psiho-Analitčar

13.11.2016 13:19

Samo ovo je dovoljno da pokaže da je "autokrat i fašista prema svom narodu" za druge nije bitno...... https://youtu.be/Gyjnf0Y_Fsk https://youtu.be/RiZi1ESZEdI

ODGOVORITE
Name

Kosta

13.11.2016 19:34

Problem je Gebelse što ti živiš u iluziji da neko treba da REAGIRA ama ništa se neće desiti dok narod na izborima ne REAGUJE. Shvataš?

Name

рибар

14.11.2016 17:38

Hиси ти добро прочитао мој коментар, ја нисам ни предложио да опозиција стратешки треба да ради. Како ће радити стратешки они који су изгубили изборе 2010, поготово 2014 године? Ја сам понудио рјешење, ко је сконтао добро је, ко није, њему никад (не) намјерно) неће бити јасан смисао мог првог коментара. Надам се да је добро простудирао овај коментар онај коме је упућен.

Name

boki

13.11.2016 13:41

Halo! VI sto komentasisete! VI sveznalice i "kritičari". Ama sta hoćete od Bosica , Govedarice... Jedno je Živa istina-NAROD IMA VLAST KAKVU ZASLUZUJEEEeee!

ODGOVORITE
Name

рибар

13.11.2016 14:37

Шта је, ту је, треба стратешки радити сљедећих мјесеци, да би у Српској дошло до консензуса због успоставе правног, политичког, безбједносног и привредног система у наредним годинама и деценијама. Односно да би дошло до развоја стратешких грана привреде у сљедећа два четворогодишња циклуса, са јасном визијом одрживог развоја у сљедећим деценијама, Значи, може се и зна ако се хоће доћи до изградње неуништивог привредног система, система коме под хитно треба пролагодити образовање за школовање потребних кадрова и радне снаге за те стратешке гране привреде. Другим ријечима, нема нам спаса без збијања редова и коришћења памети, односно мора доћи до ПРВЕ ПРАВЕ ПОСЛЕРАТНЕ ОБНОВЕ, Чињеница је да СНСД и Додик имају власт у Српској, власт увелико ојачано после локалних избора, да доста добро балансира по питању заштите виталног националног интереса, али да економија у најмању руку стагнира, те да немамо ни једну стратешку грану привреде са јасним темељима. Са друге стране десила се мо мени одлична ствар у СДС-у са Говедарицом, потенцијалом који може направити потребну равнотежу. Нажалост, он у старту има непремостиву препреку у својој кући. Нисам практично никад СДС, од рата до данас, видио да имају идеју и програм развоја привреде, што су нажалост моју и народа доказали у пракси гдје и кад год су имали власт. Са треће стране постоји идеја, визија и програм ЗЕЛЕНОГ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА Еколошке партије РС која је успјела да у скоро 10% општина уђе у локалне парламенте Српске, што је велики квалитет и велика шанса за Српску, наравно, што због авангардног и неизраубованог програма, тако економски због фондова, као и политички, због афирмације Републике Српске у Европи као модерне државе. Ко буде паметан и од тога направи синтезу, односно формира владу националног јединства са јасним циљем, програмом и роковима извршења, остаће забиљежен као државник и истински родољуб. Све остало је свирање ку*цу, односно наставак рада владе која се више бави политиком него привредом са једне стране, са друге продужетак агоније заведеног народа који мисли да се може нешто радикално промијенити кроз лажно браство САВЕЗА ЗА (НЕ) ПРОМЈЕНЕ. Ко је читао моје текстове и изјаве у медијима задњих 6-7 година, ако има имало образа, потвриће да сам још тада предлагао влади и Босићу као лидеру опозиције спасоносну формулу моралног и привредног опоравка Републике Српске. С поштовањем Никола Лазаревић

Name

Kvas

13.11.2016 15:24

Ribaru,laje ti som.Sigurno je gladan.

Name

istina

14.11.2016 07:44

Kako misliš strateški radditi? Koliko god opozicija strateški radila, oni imaju pare (za izbore moraju pare biti, pa bio i kredit MMF) pa izbore kupe, kao što su i ove predhodne kupili, čisto kupovinom glasova dobili izbore.

Name

jole

14.11.2016 18:55

Narodu ne treba pamet narodu trebaju pare. Gospodine sakupi pare pa viadaj. Ko ima pare ima i stoke. On kad vidi 50km njega neiteresuje koliko ce kostat gr. dozvola i koliko ce dana trebat da je dobije. Narod treba pare bez rada. Kakva drzava(cast pojedincima).

Name

Ogorcen

13.11.2016 14:21

Gospodzo Cenic đaba vi to pricate ovom nepismenom i zaostalom narodu( sve tri vjere)bez izuzetka.Narod da ima pameti a nazalost nema nebi dvadeset godina kostantno birao jedne te iste a uporno vidimo da se ne pomicemo s mrtve tacake nego naprotiv jos dobro nazadujemo.Trenutno sad imamo situaciju da u drzavi koja ima nesto vise od tri ipo miliona stanovnika devesto hiljadqa ih je na ivici egzistencije.I taj narod opet i opet iznova podrzava ove poglavice(Bakir,Dodik,Covic ) koje su nas dovele dotog.Sinoc gledam takodze dnevnik od Senada Hadzifejzovica i slusam ona tri akademika sto su bili (srbin,bosnjak,hrvat) da nebude zabune.Ljudi sve fino objasnili i o Dodiku i Bakiru i Covicu i drzavi i u kijim se g...ima nalazimo ali dzaba narod svoje pa svoje.Samo nas godinama zanos vuku laznim patriotskim potezima a mi uporno nasjedamo nato,a oni nam se smiju iza ledza i govore gledaj ovaca.Pozdrav za sve ljude dobre volje nebitno kojem toru pripadate jer smo svi u istim g...ima od normalnog Sarajlije.

ODGOVORITE
Name

Kosta

13.11.2016 19:26

Kume Ogorčeni, narodi jesu nepismeni ali na tvom se mjestu ne bih razmetao jer ni ti nisi mnogo rastavio (đaba, nebi itd.).

Name

@kosta

14.11.2016 08:33

ma nije on BA, to ti je ba najnoviji novogovor ba u sarajvu i tako prave ba bosanske patriote pravilno ba pricaju i glasaju za Bookira, jer je ba bookir pravi patriota i voli ba bosnu jedinu nedjeljivu pravilno je djaba ba

Name

DE

13.11.2016 14:49

ZA OVO STANJE DANAS, POSEBNO JE KRIVA GOSPODJA CENIĆ KOJA JE BILA MINISTAR FINANSIJA U VLADI KOJA JE SVOJIM KATASTROFALNO LOŠIM RADOM I DOVELA DODIKA PONOVO NA VLAST. ZATO BOLJE DA JEDNOM ZAUVJEK PRESTANE JAVNO PRIČATI... TREBAJ NAM NOVE PAMETNE I NEKORUMPIRANE POLITIČKE SNAGE I LIDERI - ONI SIGURNO DOLAZE, JER JEDAN NAROD NE MOŽE SAM SEBE TAKO LAKO UNIŠTITI - U OVAKVIM SITACIJMA FUNKCIONIŠE BIOLOGIJA. DODIK JE VEĆ POSTAO PROŠLOST, A DA JE POLTIČKI MRTAV POKAZUJE I NJEGOVA NAJAVA CRNIH KNJIGA I SPISKOVA ZA ODSTREL.

ODGOVORITE
Name

Zr

13.11.2016 17:57

Nažalost naš narod u BIH će vrlo brzo nestati, nađi podatke o broju rođenih, o broju umrlih, koliko nas se iselilo, broj samoubistava iz godine u godinu sve veći, broj obolelih od teških bolesti sve veći, ginemo u saobraćaju skoro kao u ratu_stara vozila loši putevi, totalna nebriga o narodu itd itd...

Name

KPGS

13.11.2016 18:13

Ugasi caps lock, seljoberu. Nakon toga pravac u školu.

Name

Kraus

14.11.2016 06:34

Pa prestala je da govori o ekonomiji.Shvatila je da je tuta.Ovo sto govori je politika.

Name

Re: Kraus

14.11.2016 18:24

A ne znam @Kraus kakve ti imas veze sa ekonomiom. Ne petljaj se tamo gdje ti nije mjesto, jer kad cutis nek ce pomisliti da nesto i znas, a kada provalis glupost, takvog cete zapamtiti.

Name

trn u oku

13.11.2016 16:30

Ima odlike manipulatora danas hedno javno putem medija kaze sutra tvrdi suprorno.....kako mu se moze vherovat i ko mu moze vjerovat a na toj listi su onda svi oni koji nisu clanovi SNSDa i ne djele njihovo misljenje sto je ne dopustivo.....

ODGOVORITE
Name

BezZamjerke

13.11.2016 16:33

Ne zamijerajmo Dodiku. Tako su mu naredili njegovi nalogodavci. Covjek je cipovan i njime upravljaju daljinskim upravljacem, a da on nije ni svestan sta radi. Jedini lijek je:iskljuciti mu napajanje...

ODGOVORITE
Name

Neko

13.11.2016 18:22

Bravo gospodo

ODGOVORITE
Name

Milan

13.11.2016 18:45

Dodika ne moze vise niko oboriti,sve poluge i mehanizme vlasti drzi u svojim rukama,svakim danom je jaci i prebolio je sve djecije bolesti u politici!

ODGOVORITE
Name

sta je tujei bi

13.11.2016 19:30

Saznanje da nemozes nista promijeniti olaksavati podnosenje stanja u kome se nalazis.Dodiku vise nista nemozes bez promjene ustava i zakonski odredbi napr. po ovom izbornom zakonu moze kupit koliko god hoce borackih odbora .Narode svati po sadsnjem ustavu Nemozes mu nista jer on nece dozvoliti nikakve promjene. A ostajeti jedino da se uzdas da on ovdje vise nema materijalnih interesa on ce ovo sam napustit a ne pod pritiskom nekih analiticara Glasanjem mu nemozemo Bista UPAMTITE.

ODGOVORITE
Name

feniks

13.11.2016 20:22

Nazalost osoba kao gospodja cenic ili zdravko krsmanovic tesko da ikad dodju na vlast zbog glupog naroda,,koji radije izabere nekog kao dodik,,svi ovdje kukate a jedva ste docekali tzv referendum kojima vas je dodik preveo zedne preko vode..tako da boljeg niste ni zasluzili..nek stomak krci i nek su neplaceni racuni,,ali bitno je daje mile organizovao referendum u inat federaciji i m.zajednici..e moj narode kolko cete zivjeti umraku

ODGOVORITE
Name

e moj feniks

13.11.2016 22:55

Sve ti je to isto, Balkan je ovo...

Name

statisticka greska

13.11.2016 21:09

U opoziciji bi trebali ko god dodje do mrvice vlasti,bilo lokalne ili vise,da maksimalno radi ekstra dobro t.j.da gradjani osjete dobro i da hvale njegov rad pa bi mogli i pobjediti na izborima a kako se prica isti su kao i vladajuci i uvjek ce gubiti,

ODGOVORITE
Name

vida

13.11.2016 21:15

bravo gospodjo na komentaru to djubre treba pod hitno skloniti sa vlasti dosta je blamaze ucinio za ovj narod .

ODGOVORITE
Name

slavica

13.11.2016 22:25

Tacno tako planetarna sramota! Svaka cast gospodjo Cenić tacna konstatacija! On bi trebao boraviti u zatvorenom prostoru, tipa zatvora ili ludnice! Neka je sramota sve njegove clanove sto ga podrzavaju!

ODGOVORITE
Name

HHM

13.11.2016 23:04

Ova žena je odavno pukla. Veoma iritantna i nezanimljiva osoba, ali je neko uporno gura da daje izjave.

ODGOVORITE
Name

re

14.11.2016 09:11

Treba nešto pisati i pričati za novac koji dobije.

Name

Re re

14.11.2016 16:35

Kao npr. vas dvojica (ili jedan te isti)

Name

Duro

13.11.2016 23:24

Gospodjo Cenic, po vama bi izgleda najbolje bilo da se narod u RSu "promijeni" citaj zamijeni nekim drugim pametnijim narodom, jer eto ovaj je glup pa stalno bira SNSD sa Dodikom na celu, "planetarnu sramotu". A, koja se to biracka alternativa nudi "ludom" narodu? Jesu li to mozda opozicione politicke velicine kao sto su Sukalo, Krsmanovic, Cavic, Bosic ili mozda Mihaljica? Koji su to politicki i ekonomski program oni nudili svojim biracima? Vi kao ekonomista bi to trebali znati. Opozicija je zasnivala svoj rad na izlizanim i toliko puta cuvenim floskulama na ovim prostorima poput "lopovi i mafijasi",kao da im nista drugo nije padalo na pamet. Ova opozicija ako nastavi ovako, nikada nece moci doci na vlast. Zna narod da mu nije dobro gospodjo Cenic. Zna narod i da Dodik i SNSD nisu dobri, ali po onoj narodnoj, bira se ono manje zlo.

ODGOVORITE
Name

Re: Djuro

14.11.2016 13:59

Ne ljuti se, ali mi smo pokazali da neznamo upravljati sami sa sobom. Mozda su nam tu osobinu ugradili neki prije 500 godina. A ovakvi kakvi jesmo, izgleda da ponovo prizivamo nase stare "ucitelje". Ako dodju, mi smo ih pozvali i nisu krivi oni vec MI.

Name

Altavista

14.11.2016 04:31

Hvala bogu sto ne zivim vise u BiH

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

14.11.2016 06:30

SAMO DA SE ZNA, MOJ KOMŠIJA PODIGAO SPOMENIK OCU I NAPISAO PORED IMENA "PREDSJEDNIK MJESNOG ODBORA SNSD-a" žalosno ali istinito, i tako će biti uzor i obaveza za ostale članove, s e k t a.

ODGOVORITE
Name

dott

14.11.2016 11:25

J..o on svog oca, idiot.

Name

dado

14.11.2016 07:05

CENICKA SE VRATILA U SVOJE SEHER SARAJEVO PA KAD NEMOZE U SRPSKOJ NEKA JE UZMU U FEDERACIJI ZA MINISTRA EKONOMIJE.

ODGOVORITE
Name

KOMŠINICA

14.11.2016 09:03

žena zmaj što jest jest

Name

Dejan

14.11.2016 16:33

Gospođi Cenić su nudili iz Tuzle, nakon onih demonstracija, da sastavi Vladu tog kantona, ali je ona odbila jer su ubrzo dolazili izbori i ona ne bi mogla mnogo šta napraviti...Eto sada živi i u Sa. Svima valja, a nama ne! Vjerovatno nije "dovoljno" Srpkinja

Name

Dido

14.11.2016 15:40

Gospođo Cenić, uvijek dajete tačnu dijagnozu kada je u pitanju Dodik i uopte njegova vladavina, a bilo bi dobro i korisno da saopštite i efikasnu terapiju za oporavak i izlječenje od ove napasti.

ODGOVORITE
Name

ba

14.11.2016 17:52

Babo navedi nesto pozitivno za tvog mandata,matora.

ODGOVORITE
Name

sanjam te

14.11.2016 18:47

Ko tebe placa da baljezgas bez ijednog argumenta---cika soros ili neka druga domaca olos-

ODGOVORITE
Name

diplsocps. Duro

14.11.2016 23:16

Gospodja Cenic bi trebala da jednom pocne kao ekonomista da nudi rjesenja, a ne samo da kao opozicija vrijedja i moralise. Istina, ona ne kaze "lopov, kradljivac i mafijas", ali zato "moralise" i kaze da je Dodik "planetarna sramota". Da li ce RSu ekonomski biti bolje ako njeni stanovnici cuju svakodnevno "psiho-socijalne" dijagnoze u obliku izlizanih floskula upucenih od strane bespomocne opozicije predsjedniku Dodiku? Posmatrano sa psiholoske strane, onaj koji vrijedja, on zapravo nema argumenata i pokazuje svu svoju bijedu i nemoc. Vrijedjalac, svojim vrijedjanjem ne opisuje vrijedjanu osobu, nego zapravo samog sebe.

ODGOVORITE
Name

Srbin

15.11.2016 20:00

Bravo za komentar!

Name

šta si ti

14.11.2016 23:28

A šta si ti Cenićka, uzgred važno da si kćerku uvalila u Transparency

ODGOVORITE
Name

galeb

14.11.2016 23:48

Daje samo Dodik puno ih je takvih

ODGOVORITE
Name

Cuka

15.11.2016 10:17

Gospoda cenic je Jako Postena Zena i ja je u populistisch podrzavam.

ODGOVORITE
Name

Suvi

15.11.2016 15:51

Namlatila se debela pa sad popuje...

ODGOVORITE