Лепа Лукић искрено говори о љубави и интими

Лепа Лукић гостовала је у емисији "Магазин ИН" и том приликом причала и о теми која се повела, а ријеч је о вођењу љубави. Иако су многи мислили да Лепа неће жељети да прича на ову тему, она је кроз смијех открила детаље:

Србија 13.11.2016 | 10:39
Лепа Лукић искрено говори о љубави и интими
На питање да ли би више вољела да води љубав у сијену, или на јахти, Лепа је рекла:
 
"Па шта има да се *** на јахти? Радије бих у сијену, него на јахти. У бившем времену, не сад. Сад не бих ни у кревету. Пошто сам рођена на селу, било је и тога. То је оно што је логично за мене. Ово модерно данас, то ништа не знам", рекла је Лепа.

Подс.етимо, п.евачица већ 16 година ужива у љубави са бизнисменом у пензији Миланом Милановићем, а јавности га је представила тек прије три године. Иако не жели да прича о љубави са човјеком који је годинама радио у Канади, па га је успјешно крила, сада, када је Милан у пензији, много чешће су заједно, јер се њен драги вратио у Србију.

"У мом браку је све како треба, али не волим много да причам о мужу и да га експонирам. Је л‘ треба да га метнем на тацну да га свима показујем? Нисмо ми балавци, не треба нам то. Он се не мијеша у мој посао, то је добро и ми тако функционишемо. Када би ми се мијешао, ми не бисмо саставили ни два мјесеца. Хвала богу, он воли да ја пјевам", недавно је рекла Лепа.

(Блиц.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

јоко

13.11.2016 10:01

Баба

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даидза

13.11.2016 10:30

Баба иди на спавање.

ОДГОВОРИТЕ