Lepa Lukić iskreno govori o ljubavi i intimi

Lepa Lukić gostovala je u emisiji "Magazin IN" i tom prilikom pričala i o temi koja se povela, a riječ je o vođenju ljubavi. Iako su mnogi mislili da Lepa neće željeti da priča na ovu temu, ona je kroz smijeh otkrila detalje:

Srbija 13.11.2016 | 10:39
Lepa Lukić iskreno govori o ljubavi i intimi
Na pitanje da li bi više voljela da vodi ljubav u sijenu, ili na jahti, Lepa je rekla:
 
"Pa šta ima da se *** na jahti? Radije bih u sijenu, nego na jahti. U bivšem vremenu, ne sad. Sad ne bih ni u krevetu. Pošto sam rođena na selu, bilo je i toga. To je ono što je logično za mene. Ovo moderno danas, to ništa ne znam", rekla je Lepa.

Pods.etimo, p.evačica već 16 godina uživa u ljubavi sa biznismenom u penziji Milanom Milanovićem, a javnosti ga je predstavila tek prije tri godine. Iako ne želi da priča o ljubavi sa čovjekom koji je godinama radio u Kanadi, pa ga je uspješno krila, sada, kada je Milan u penziji, mnogo češće su zajedno, jer se njen dragi vratio u Srbiju.

"U mom braku je sve kako treba, ali ne volim mnogo da pričam o mužu i da ga eksponiram. Je l‘ treba da ga metnem na tacnu da ga svima pokazujem? Nismo mi balavci, ne treba nam to. On se ne miješa u moj posao, to je dobro i mi tako funkcionišemo. Kada bi mi se miješao, mi ne bismo sastavili ni dva mjeseca. Hvala bogu, on voli da ja pjevam", nedavno je rekla Lepa.

(Blic.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

joko

13.11.2016 10:01

Baba

ODGOVORITE
Name

Daidza

13.11.2016 10:30

Baba idi na spavanje.

ODGOVORITE